nedeľa 28. októbra 2012

City Rush alebo čím budem teraz dlho voňať :)


 Určite ste si teraz všimli, že Avon zahájil pomerne veľkú kampaň na promo svojej novej voňavky City Rush. Tvárou sa stala pre mňa už celkom zabudnutá Milla Jojovich, ktorá však vyzerá v katalógu fenomenálne. Naozaj ja som jej teda nikdy neprichádzala na chuť, ale veľmi sa mi páči, a sama by som lepšiu modelku k vôni nevybrala. Keďže sa teraz reklama nachádza naozaj všade, nedalo mi, tiež si neposvietiť  na túto novú senzáciu. Nový parfém sa volá City Rush a povedala by som, že je úplne ideálny do tohto obdobia. Je to trochu ťažšia vôňa, ktorá však svoju ťažkosť zakrýva akoby svojím ovocným podtónom. Ja osobne v nej slivky necítim, ale veľmi veľa ľudí z okolia sa ma pýtalo, či mám na sebe niečo zo slivkami, alebo či som jedla slivky, takže ak máte nejaký špecifický vzťah k slivkám, je dobré mať tento fakt na pamäti. Opis mojich známych však nie je náhodný, keďže aj samotný výrobca uvádza v zložení nádych sliviek ako aj bergamot, brečtanovú zeleň, georgínu, ružu a vanilkovú orchideu.Okrem týchto častí sa vôňa skladá tiež z podľa mňa typických jesenných prísad ako napr. pačuli, musk.Vôňa na tele vydrží naozaj veľmi dlho a určite Vám zlepší tieto zimné jesenné dni.

 Jej balenie je veľmi pekné, jednoduché a elegantné. Je balená v hnedej škatuľke, ktorá je síce fajn, ale mňa omnoho viac zaujal jej flakón. Čisté línie s akoby zlatým c. Vôňa má veľkosť 50ml a ako som v reklame ako aj katalógu postrehla je v sade spolu s telovým mliečkom a sprchovým gélom. V katalógu bola voňavá strana, ktorú Vám určite minimálne odporúčam ovoňať a verím, že tie z Vás, ktoré majú radi silné vône budú nadšené.
Či už spôsob ako potešiť seba, alebo svojich blízkych na blížiace sa sviatky je to naozaj dobrá kúpa. 
Jediné mínus pre mňa je, že má veľkosť len 50ml a obávam sa momentu keď sa mi minie :( 

A čo Vy? Postrehli ste reklamy? Páči sa Vám? 
To, že zoženiete u svojej Avon lady asi ani písať nemusím :) 

11 komentárov:

  1. Ahoj :) ja som mala možnosť vyskúšať vzorku tejto vône a musím povedať,že ma zaujala hneď ako som ju ovoňala.Je to druh vône ,ktorý mám naozaj veľmi rada a zbožňujem sladké vône :)Keď mama videla ako sa mi veľmi páči tak mi ju objednala ako darček na Vianoce :)Takže sa na ňu veľmi teším :)Super je,že je k tomu zadarmo aj telové mlieko a sprchový gél :)Podla mňa sa oplatí kúpiť si ju :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. súhlasím na plnej čiare:) len ja by som nevydržala čakať do Vianoc:)

      Odstrániť
  2. celkom fajnovo vonia /nie podľa článku som nato prišla/ :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. škoda, bolo by super keby sa dalo cítiť vôňu na základe môjho opisu :D

      Odstrániť
  3. Chtěla bych ji taky, bohužel se mi to teď před vánocemi nehodí :(

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Na tu voňavku čtu už druhou kladnou recenzi za poslední týden :)
    Skvělá recenze.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Skvělá recenze!:) možná ji koupím někomu jako dárek:)
    http://bit-ofme.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Dnes som si ju akurát objednala :) Zaujala ma z tej vonavej stranky v katalogu, no a celkom dlho mi vonalo zapastie a ten hrejivy ton ma cez vikend natolko oslovil, ze som neodolala :) A po Tvojej recenzii sa na nu tesim este viac!

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne