sobota 20. októbra 2012

Kokosový tuk :)


Uznávam, že názov môjho článku neznie príliš vábne, ale nenechajte sa odradiť, lebo tento výrobok je vábny až až :) Opäť som pre Vás dostala na zrecenzovanie niekoľko výrobkov od Nobilis Tilia a na dnes som s vybrala výrobok s krásnym a veru pravdivým názvom Kokosová fantázia. Teda za predpokladu, že Vám vonia kokos - inak to nebude nič moc pre Vás :) 

 Kokosová fantázia alebo inak čistý prírodný kokosový tuk je teda zázračný a veľmi všestranný výrobok. Veľa z Vás ho už doma možno má a ak nie, určite aspoň zvažuje jeho kúpu. Výrobok je tak všestranný, že okrem tela, vlasov ho môžete použiť ešte aj na varenie. Keď som ho otvorila ihneď ma očarila jeho vôňa (vo všeobecnosti zbožňujem kokos a všetko sním spojené,čiže sa mi nemôžete diviť) a to akú mal konzistenciu. Keď mi niekto povie kokosový olej/tuk neviem predstavím si niečo olejovité, mastnejšie,ale tento výrobok bol pomerne tuhý akurát navrchu mal akoby trochu roztopeného oleja. Na internete som sa však dočítala, že ho kľudne môžete zohriať, alebo sa zohreje a roztopí pri izbovej teplote. Keďže je však moja izba večný mrazák, rozhodla som sa urobiť si kúpeľ a zobrať si výrobok do kúpelne. Stalo sa to,čo som čakala a to, že sa krásne roztopil a bol pripravený na použitie.

Ak keby Vám však ostal tuhší, stačí ho naniesť do tlaní a pošúchať a krásne sa roztopí. Výrobok som použila ako telový olej a zvyšok natrela na končeky vlasov. Nikdy som nebola príliš fanúšik telových olejov, pretože som sa bála, že nikdy nezaschnú, ale čo ma prekvapilo bolo to, že tento olej sa vpil okmažite. Tak neviem či som bola taká suchá alebo je taký super :) Každopádne naozaj krásne sa rozotieral, úžasne voňal, natieranie sa sním bola jedna radosť! Ako som už spomenula zvyšok som votrela do vlasov. Končeky boli krásne lesklé a vôbec mi vlasy nezmastneli, čo je tiež veľké plus! 



Takže zhrnutie nakoniec - kokosový tuk olej alebo fantázia :) sa mi osvedčila veľmi. Nadovšetko prevažuje tá úžasná vôňa a rýchle schnutie. Nevytkla by som mu absolútne nič, mne 5ml vzorka vystačila na natretie celého tela a použitie na vlasy čo je podľa mňa super. Tým, že je to olej stačí ho naozaj máličko a sám sa krásne klže po tele.

A čo Vy? Čo si myslíte o telových olejoch? Kokosových? Máte doma nejaký? Ak áno odkiaľ?

Ešte by som na záver dodala, že ak sa Vám náhodou zapáčil na stránke tu: http://www.navratkprirode.sk/ si môžete momentálne až do 4.11.2012 uplatniť vianočnú 10% zľavu. Porozmýšľajte či by doma niekoho niečo bio nepotešilo :)

10 komentárov:

  1. ach konecne nieco, co nezanechava mastnotu, pretoze ja neviem zniest, ked mam napr. vlasy mastne

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja si neviem predstaviť, že na tomto svete existuje niekto komu by mastné vlasy nevadili :D

      Odstrániť
  2. Ano ano, kokosový tuk do každé domácnosti. Znám, ikdyž ho sama moc nepoužívám. Je na mě málo hutný:-D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tělové oleje nepoužívám. A kokos moc ráda nemám.

    http://www.curllygirll.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. mne sa osvedčil ako telový olej, v tomto zmysle mu nemám čo vytknúť :) inak vždy ma pobaví to varenie, viem, že to uvádzajú v popise, ale pre väčšinu by to bol asi trošku drahý špás :DDD

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Dobrý článok, ja kokosový olej milujem. Používam ho dosť často. Od zábalu na vlasy, cez pleť. Na varenie som ho neskúšala.

    Pekný víkend.

    http://fashiondenis.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mám, používala som ho cez leto na moje ruky (nemyslím dlane). Boli extrémne suché so sklonom k lišajom. Tak vtedy bol pomocník. A kúpila som ho V DM.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ja mám kokosový olej z DMky a robím si z neho masku na vlasy, najlepšiu :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne