pondelok 8. októbra 2012

Po čom som túžila od čias objavenia Dulce Candy :)

 Odpoveď je veľmi jednoduchá! Po nejakom Urban Decay výrobku! Táto značka sa pre mňa stala po objavení Dulce Candy blogu akým si synonymom, toho čo je super, kvalitné a potrebné pre mňa ako kozmetickú maniačku:) Keďže však moje posledné cestovateľské cesty zahrňali skôr krajiny arabského sveta nebolo kde nájsť obchod, ktorý by Urban Decay veci ponúkal -a áno aj keď je rok 2012 ebay ani zahraničné obchody moc nepočítam :)
Na internete a vašich recenziách som aj ja objavila stránku, ktorá Urban Decay distribuuje na Slovensko http://www.kvalitnakozmetika.sk/ a konečne som si objednala mojú prvú vec tejto značky:)


 Na ich čarovné paletky som síce ešte nedorástla :) najmä finančne, ale radosť mi urobila aj táto linka. Vybrala som si netypický odtieň s názvom Gash, ktorý je akoby medeno červený. Naozaj krásna farba. Linka mi kvalitou pripomína Gosh, akurát má lepší štetec a milionkrát skôr zaschne. Robí sa s ňou úplne úžasne, naozaj jednoducho,presne a už len tá rýchlosť schnutia ma láka ku kúpe ďalšej farby. A nielen tá - cenovo paradoxne linka Urban Decay vychádza lacnejšie ako Gosh. Linka na oku vydržala bez náznaku miznutia, či otláčania celý deň. Veru už sa nedivím, prečo túto značku tak zbožňujú americké blogerky.


 Tie fotky nie sú bohviečo,ale na ilustráciu farby a kvality linky by hádam mohli postačiť :)
Každopádne hoci toto bola moja prvá skúsenosť zo značkou Urban Decay určite nie posledná. Čo by ste mi poradili vyskúšať Vy? Odkiaľ si Urban Decay kupujete? Dajte mi vedieť, nech môžem svoju zbierku čo najskôr rozšíriť a nezabudnite sa zapojiť do mojej prvej giveaway o super ceny!!

12 komentárov:

  1. Vybrala jsi si hezkou bravu. Já s UD nemám zatím zkušenosti, ale ráda bych měla jejic legendární Naked paletku. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tú by som chcela aj ja, ale volila som lacnejšiu alternatívu :)

      Odstrániť
  2. Urban Decay jsem taky poprvé zahlédla u Dulce :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tobě barva moc sluší. Jinak já s UD nemám zkušenost zatím žádnou, časem se to jistě změní, hlavně bych chtěla vyzkoušet jejich podklad pod stíny...Objednat asi na jahodě.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja našťastie nemám problém stým, že by mi tiene vydržali málo, čiže ten podklad našťasie nepotrebujem, ale verím tomu, že musí byť super!

      Odstrániť
  4. Líčení se mi moc líbí. A ta barva je opravdu nádherná, úplně dělaná na podzim!

    P.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. tá fľaštička vyzerá zvláštne ešte som o tom nepočula :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja používam podkladovú bázu, už ani neviem ako dlho (vtedy ešte na Slovensku neboli rozšírené bázy). Neviem ju porovnať s ostatnými a nemám ju ani dôovod meniť, lebo som začala šampiónom (a ohúril veľmi). A doniesla mi ju kamoška z Anglicka. Takže ja to riešim týmto spôsobom =)A tiež veľmi túžim po niečom viac z tejto značky.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. tá farba je fakt nádherná, aj ja by som sa chcela naučiť robiť si linku takto ako ty a myslím, že na to by bola najlepšie niečo takéto ako hneď čiernočierna farba

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne