streda 10. októbra 2012

Všakovaké oleje

Kým cez víkend som sa ešte radovala na všetky strany, že ako je stále teplo a že jeseň vlastne ešte vôbec neprišla a asi ani nepríde, teraz by som si za tieto výroky dala najradšej po prstoch. Jeseň veru prišla a spolu s ňou aj nesympatické teploty vzduchu. Dnes ráno keď som išla do roboty bolo vonku len 7 stupňov, asi by som si mohla začať uvedomovať, že trenchcoat by som už mohla pomaly zazimiť a vytiahnuť si teplejší kabátik. Ako ste na tom Vy? Aj Vy si ešte stále nechcete pripustiť, že už došla zima a obliekate sa ako v chladnejší letný deň?
Každopádne nebola som to len ja kto postrehol rozdiel v počasí ale aj moje vlasy, ktoré sú teraz akoby vyštípané chladom a nejaké suchšie. Vlasová kozmetika, ktorú používam je síce super, ale mám pocit, že v tomto období akási nedostatočná a budem ju musieť vymeniť za mastnejšie veci, oleje a výživnejšie zábaly. Na internete som sa popozerala po pár zaujímavostiach, ktoré som objavila a možno aj chcela tak sa s Vami podelím o moje tipy na vlasy na jeseň. Budem rada ak mi v komentároch necháte Vaše tipy!





L´Oréal Professionnel Mythic Oil – Tento olej som našla na internete už pomerne dávno a zaujal ma krásnym balením a veľmi peknými reklamami. Vo všeobecnosti mám zo značkou Loreal len dobré skúsenosti nehovoriac o tom, že pri týchto ,,kaderníckych“ radách ešte o čosi lepšie. Rad Muthic Oil sa skladá zo zmesi z avokádového oleja a hroznových jadier. Tie majú krásne oživiť vlas a zanechať ho žiarivým a hebkým. Na základe toho, že sa má skladať z čiastočiek, ktoré oleje odľahčujú by vlasy nemal zaťažovať, ale práve ich nechať pružnými. Hm, znie to dobre, čo poviete?




Kérastase Elixir Ultime- prizávam sa, že som ešte nikdy nemala žiaden Kérastase výrobok a aj keď by som ho veľmi chcela je mi jednoducho ľúto dať za nich toľko peňazí keď sa mi veľakrát osvedčili lacnejšie produkty. Ale tento príspevok je o tom, čo by som chcela a čo ma na internete zaujalo a teda by zase bola škoda ochudobniť Vás o tento môj postreh. Elixir Ultimate ževraj patrí medzi najpredávanejšie Kérastase výrobky a dokáže úplne zázraky. Ide o bezoplachovú olejovú kúru, ktorá opäť zanechá vlasy lesklé a hebké. Skladá sa z viacerých olejov, ktoré dokopy majú vlasy krásne vyživiť a dodať im jas. Ide o kukuričný olej, olej z kamélie, argánový olej a olej z pracaxi ( nejaký orech?). Podstata Kérastase produktov by mala spočívať v tom, že aj keď síce zaplatíte viac peňazí, v podstate oproti bežným produktom ušetríte lebo z týchto by malo stačiť používať naozaj málinko a tým pádom Vám dlho vydržia. Neviem, napíšte Vy čo doma nejaké máte! Rada si nechám poradiť. A ak nejaké doma máte prosím napíšte mi aj kde si ich kupujete, kde je to najvýhodnejšie.
Teším sa na Vaše komentáre a poriadne sa oblečte vonku je vážne zima!

15 komentárov:

  1. Přes měsíc používám Miracle Oil od Schwarzkopf Professionel a jsem spokojená. Mám jemné vlasy, tak jsem vzala verzi light a jsem spokojená. Ubývá opravdu pomalu. Vtírám ho do umytých vlhkých vlasů a nepoužívám už masky ani kondicionéry. Čeho se trochu bojím, aby po určité době nepřišel ten stav - už to nemá ten efekt jako na začátku. Se uvidí :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no ono to raz príde,ale snáď nie pri prvom balení:) možno ťa aj dovtedy zunuje:)

      Odstrániť
  2. Já používám ten mythic oil, a koupila jsem ho na aukru asi za 250 kč :-) Je výbornej a určitě si ho koupím zas! Už jsem ho i doporučila několika kamarádkám a všechny byly nadšené :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já mám nejraději léto, ale nevadí mi ani teplý podzim, kdy se dají nosit pořád lodičky (hi hi mám je i dnes na sobě :D).
    Já za sebe mohu doporučit olejíček Silk Therapy od Biosilku. Od doby, co ho používám se mi konečky daleko méně třepí a vlasy krásně voní. Mrkni se po něm - mají i malé balení na vyzkoušení. Já to své kupovala na ebayi. Jinak jsem ho v plném balení viděla i v Douglasu, ale ta cena bude určitě jiná než na e-bayi nebo v e-shopu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Od Biosilku som čítala strašne veľa dobrých recenzií, ževraj dokáže s vláskami úplné divy! Vidíš aj ten musím pridať na môj wishlist!

      Odstrániť
  4. Já osobně mám olej na vlasy od Melvity, ale je to BIO olej, nemá tyhle gelové konzistence a člověk musí vychytat kolik přesně kapiček do vlasů dát, aby nevypadal jak po návštěvě friťáku:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. toto je inak vždy hop alebo trop :) ja mám takto olej od Himalaya, ktorý je strašne dobrý ale čo som mala prvýkrát keď som ho použila s vlasmi bolo na zaplakanie :)

      Odstrániť
  5. ja oleje nepoužívam a enjako mi nechýbajú

    OdpovedaťOdstrániť
  6. tiež si tú jeseň veľmi nechcem pripustiť hlavne, keď si predstavím, že ešte nedávno som behala vonku v šortkách a teraz už, aby človek rukavice vyťahoval v tej zime :/ ale čo, patrí to k nášmu podnebnému pásmu :D a nie je zlé, keď sa to z času na čas prestrieda akoby sme mali mať celý rok leto to by ma už nudilo a Vianoce bez snehu nie sú pre mňa Vianoce :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ten Mythic oil som už okukovala, lebo predsa len chcem mať vlasy lesklejšie a menej suché... veľa chvály som ale počula na jeden od Avonu, ale na meno si nespomeniem...

    btw, fakt je už zima... ja nosím zimný kabát už od začiatku týždňa a naozaj to nie je sranda :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ten od Avonu je 100 perc Advance Techniques ci ako sa to pise:) Ten je najsamuzasnejsi :) len sa mi minul a momentalne nemam ziadnu Avon lady cize aj preto si hladam nieco ine! Ten ma 30ml a stoji okolo 5-8 eur ako vystriehnes akciu ale je naozaj perfektny!

      Odstrániť
  8. Ja pouzivam bud Beautyfying Oil z Body Shopu (je super a navic se krome vlasu da pouzit taky na oblicej, telo nebo treba do koupele. Navic maji mraky perfektnich vuni a cenove taky neni tak spatnej), jakejkoli cistej arganovej olej (ted momentalne tenhle z Primarku http://3.bp.blogspot.com/-WW8k6Xh85_k/UBms8Fe0WvI/AAAAAAAAABU/QHf09yPwINg/s1600/Hask_ArganOil.jpg) a nebo jenom obycejnej kokosovej olej. Ani jeden z nich mi vlasy nezatezuje a nemasti (a to mam relativne rychle se mastici vlasy) a vsechny vyzivuji. Muzu doporucit kterykoli z nich.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. juuj kokosový mi dnes došiel domov, idem skúšať :) a ďakujem za tipy!

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne