piatok 16. novembra 2012

TAG





Dnes som sa podujala na urobenie tuším môjho druhého TAG-u. Všeobecne mám takéto rubriky veľmi rada, rada sa dozvedám novinky, ktoré inak na blogu nezistíte. Na vypracovanie ma označila Zuska z blogu Purpurová lastovička, ktorej ďakujem a dúfam, že sa jej vypracovanie bude páčiť !
Ideme teda na to  otázky od Zusky :









 Aká je tvoja neresť, ktorej sa ani nechceš zbaviť?
Budem k Vám úplne úprimná a aj keď na to nie som vôbec hrdá, chcela by som sa prestať neustále doma vytláčať. Neviem si však pomôcť, vždy keď vidím niekde vyrážku musí ísť von, a najhoršie na tom je, že častokrát si na pleti narobím viac škody ako úžitku 




 Aký najdrahší a najlacnejší kozmetický kúsok vlastníš?
Najdrahšia bude asi voňavka od môjho snúbenca Dior Miss Cherie, ktorou mi splnil jeden z mojich snov. A najlacnejšia bude asi krásna žltá ceruzka od Essence, ktorú som kúpila vo výpredaji za 0,32 centov.






 V akom filme by si si chcela zahrať a prečo?
Ja by som ani moc vo filme nechcela hrať, necítim v sebe nejaký herecký potenciál, ale keby že už musím :)  Tak by to bola asi Sissi – chcela by som si na seba obliecť tie jej šaty :)

Ak by si sa mohla vrátiť v čase, v ktorý deň alebo rok by si sa chcela zobudiť?
Mne sa páči doba v ktorej žijeme teraz, nemenila by som ju :) Tu mi nič nechýba.




Podľa čoho si sa rozhodovala pre názov svojho blogu?
Uf, ja už sa ani moc nepamätám. Viem, že som si blog robila z akéhosi popudu ani neviem prečo, ale chcela som snúbencovi dokázať, že nie som až taký počítačový trkvas. Ten názov vyšiel z môjho všeobecného nadšenia pre všetko talianske a nejako z toho vyšla  Biancaprincipessa.



Aká je tvoja dovolenka snov?
Chcela by som si raz prenajať auto a prejsť Spojené štáty. Zastaviť sa na najznámejších pamiatkach, ochutnať všetky nezdravé americké mastné jedlá a piť dva týždne v kuse colu :) a svoj výlet zakončiť týždňovým leňošením na Key Weste. Tak hádam sa mi to raz podarí !
 




 Aká je tvoja srdcová pesnička a prečo? (snáď to nie je veľmi osobné) :)
No srdcovú ani tak nemám, ale vždy ma rozcíti Bj Thomas Raindrops Keep Falling on my Head, posledný pol rok je moja srdcovka pre 95% populácie neznámy Murat Dalkilic ale čo viem s istotou napísať, že pesnička, ktorú z duše nenávidím je Adele Someone like you, neznášam smutné pesničky a toto je úplny top smutnosti pre mňa.




Ako podľa teba vyzerá tvoj Mr. Awesome?
Tak ako môj snúbenec :) Zelenooký, vysoký a najvtipnejší a najmúdrejší na svete!

Ak by si si mohla vybrať tattoo na jeden deň aký motív by to bol?
Ja by som nechcela tattoo :( Mne sa to nepáči.




Ako vyzerá rande tvojich snov?
O ničom by som netušila a pred robotou by ma čakalo auto, ktoré by ma odviezlo na letisko. Tam by som už mala nachystaný kufor, a išli by sme na víkend hocikam :) To by bolo vzrúšo !



Čo ťa naposledy najviac potešilo?
Túto otázku rozdelím, lebo mám pocit, že by sa v tagu žiadalo viac kozmetických odpovedí. Úprimne ma v poslednej dobe potešilo, že si môj snúbenec sám spomenul, že má niečo urobiť a urobil to :) to je z takej nemateriálnej stránky. A z materiálnej ma strašne potešila moja posledná návšteva Auparku, kde v DM mali obrovský stojan s výpredajovými vecami, v ktorom keď sa tak pol hodinu budete hrabať nájdete mega poklady za mega ceny. Ja som si ulovila linky za 0,50 centov, holografické tiene, krásne ceruzky – no samé super veci :)

10 zaujímavosti o mne :)

1, Som strašný držgroš. Aj keď to vyzerá, že na kozmetiku miniem veľké peniaze, opak je pravdou. Mám super ňuch na akcie a vždy sa mi podarí 95% nakúpiť za neskutočné ceny.
2, Mojou obľúbenou youtube prispievateľkou je MacBarbie07, čo je podľa mňa strašná hamba nakoľko povedzme si úprimne, si nie sme až tak vekovo blízke :D
3, Som veľký fanúšik Tajomstva a celej tej ,,filozofie" okolo neho. Ak sa tak naučíte rozmýšľať naozaj to funguje.
4, Z môjho okolia videli môj blog len dvaja ľudia. Snúbenec a kamarátka u ktorej doteraz nechápem ako ho našla :)
5, Nemám rada diskotéky a nie som ani nejaký klubový či barový tip. Z tohto pohľadu je pre mňa Silvester nutným zlom, no na prekonanie averzie som si vytvorila nový zvyk. Silvestrovské kino :) 
6, Nechápem tieňovaniu tváre, skúšala som to, pozerala som o tom milion videí ale vôbec v tom nevidím taký zázrak. U niekoho áno, ale u seba vôbec :(
7, Mojou veľkou zálubou je čítanie kníh a napriek tomu si ich odmietam kupovať. Prídu mi to zbytočne vyhodené peniaze aj tak si 99% prečítaných kníh znova neprečítam. Nech žijú knižnice!
8, Bojím sa objednávania zo zahraničných e-shopov. Pred pár mesiacmi som sa prvýkrát odvážila objednať si zásielky z Axparis a stratila sa mi..Čo myslíte, budem si objednávať ďalej?
9, Zo svojím snúbencom sa poznám od škôlky :) Tomu sa hovorí láska ako hrom :)
10, Aj keď som vždy nechápala ako môžu ľudia piť každý deň kávu stal sa zo mňa taký istý závislák. Môj deň bez kávy je akoby som bola v polospánku :) 
 
 


Ak sa nemýlim, ďalšia časť TAG- u, je že mám vymyslieť otázky ja pre Vás :

1,Aký je najhorší kozmetický výrobok aký máte doma?
2,Čakáte kým Essence/ Catrice výrobky pôjdu do zľavy alebo si ich kupujete v plnej cene?
3,Máte už nakúpené Vianočné darčeky?
4,Keby ste si mohli vybrať hocijakú školu, ktorú by ste mohli študovať bez ohľadu na možné uplatnenie aká by to bola?
5,Budete si na Vianoce želať aj nejakú kozmetiku? Ak áno, akú?
6,Keby ste si mohli vybrať a stráviť jeden deň s hocikým na svete, kto by to bol?
7,Váš obľúbený TV seriál a postava?
8,Káva alebo čaj? A aká káva alebo čaj?
9,Najkrajší darček aký ste kedy dostali?
10,Napíšte 5 vecí, ktoré Vás naposledy potešili !




Blogy, ktoré Tag-ujem ja :




  Ak som Vás netagla, verte, že si straaaašne rada Vaše odpovede prečítam ak TAG vypracujete. Veľmi ma poteší ak ho spravíte všetci a do komentára mi potom napíšete link :)
 



 


5 komentárov:

  1. Chtěla bych se zeptat, kdo napsal knihu Tajemství? Díky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahojky..Hezký blog:) Zvu tě k sobě na blog na giveaway o výrobky značky Sephora
    http://by-anett-s.blogspot.cz/2012/11/prvni-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super odpovede :) A neviem či to ukazuje len mne tak, ale zaujimavosti o tebe sú celé v symboloch :) takže som si to prekopirovala do wordu a zmenila na Times New Roman :D
    Purpurová Lastovička

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne