štvrtok 27. decembra 2012

Balzamy po holení - áno či nie?

Konečne späť! Ani neviete ako ste mi teda poriadne chýbali! Ja som si sviatky užila poriadne a hádam si ešte aj užívať budem (kým mi minimálne nezačne škola) ale dnes už zarezávam v robote. Nevadí, robotu mám rada, takže žiaden problém. Každopádne, ako ste sviatkovali? Aké boli darčeky? Potešili? Mňa ešte jedno akoby predvianočné nakupovanie čaká, pretože cez víkend ideme nakupovať darčeky pre priateľa – znie to síce čudne, ale on sa s rodičmi dohodol na tom, že dostane peniaze, čiže teraz sa už len rozhodnúť čo s nimi. Včera sme boli pozrieť zopár otvorených obchodov, a predavačky síce tovar preceňovali, ale keď 100 eurová vec ide lacnejšie o 5 eur, 50% to nie je aj keby som prižmúrila obe oči. Tak sa skôr pozrieme asi na to, čo dobré ponúka internet.
 



V poslednej dobe som si na snúbencovi veľmi veľmi veľmi obľúbila balzamy a vody po holení. Ale pozor, nie hocijaké, ale ideálne také, ktoré patria do série k jeho parfumom. Človek si častokrát povie, že aa balzam po holení, netreba, alebo stačí len taký nejaký lacný, ale pravda je opak. Mne sa páči keď snúbenec vonia každý deň (aby sme si rozumeli – že problém spočíva v tom, že keď sa ráno holí nedáva si voňavku, pretože to pochopiteľne štípe) jeho/mojím obľúbeným parfumom. Nikdy som si to neuvedomila, kým som mu nekúpila pred pár rokmi celý voňavkový set a odvtedy sa mi to veľmi páči. Paradoxne som si všimla, že pri mnohých vôňach je rozdiel ceny darčekového balenia alebo samotnej vône pomerne veľmi malý, čiže nie je dôvod na sviatky nekúpiť mu celé balenie. Problém akurát je, že mnoho značiek jednoducho pánske sety nerobí.











Potom existuje ešte riešenie dva a to kúpa samotného balzamu alebo vody po holení. To je zvyčajne ten menší problém, pretože samostatne sa zohnať dajú pomerne ľahko, ale cena je pochopiteľne vyššia. Je vyššia, ale zase nie až tak neúnosne a keď sa na balzam začnete pozerať ako istá forma voňavka pre dni kedy sa Váš priateľ ráno holí, už Vám tá investícia nepríde ani taká vysoká (cena sa priemerne pohybuje okolo 5- 20 eur, záleží od vône). Podľa mňa je to ideálny darček na meniny, kozmetika vždy poteší (aspoň u nás) a táto obojstranne – pretože priateľ bude voňať nielen Vám ale aj sebe a navyše ho bude jeho pokožka (v prípade balzamu) po holení hydratovaná a ošetrená.
 



A samozrejme existuje aj riešenie tri J balzam v podstate vôbec nemusí byť v sérii s parfumom Vášho priateľa, pretože je veľká pravdepodobnosť, že si ten deň parfum ani nedá (ak si ho nenosí zo sebou, do roboty či školy) a tým pádom môžete hľadať aj v lacnejších vodách. Mne osobne sa veľmi páčia a môj snúbec ako aj tatino ich majú osvedčené a to sú balzamy po holení z Avonu – krásne voňajú, starajú sa o pokožku, hydratujú. Navyše majú výborné ceny a super výber. Je to len a len na Vás.



Každopádne tento článok mal pôvodne byť o tom, čo som dostala na Vianoce ja, ale nejako som sa rozpísala o tom, čo som pôvodne vôbec nechcela, ale aj tak dúfam, že to niekoho možno inšpirovalo ku kúpe napr. k blížiacemu sa Valentínovi :) V závere len dodám, že Ježiško ma obsypal kozmetikou na tri roky, čiže sa môžete tešiť na nekončiace recenzie a čoskoro Top príspevok tohto roku- Top výrobky 2012!
A čo Vy? Idete nakupovať do zliav, či ste dostali všetko, čo ste chceli?

10 komentárov:

  1. Balzamy jsou fajn všechny!! Já se do slev určitě musím podivat!!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Super prispevok :) Nuz, ak kupujem vonavku, vzdy beriem darcekovu sadu, aby tam bol sprchovy gel, telovy krem, a pre panov namiesto kremu prave balzam po holeni. Len z mojich skusenosti (co som sa teda muzskeho pokolenia pytala) mam pocit, ze tie parfemovane balzamy po holeni k parfemu im neupokoja tu pokozku dostatocne... Dobre ohlasy mam na napr. Weledu, Avene, Gillette balzamy po holeni. Oni vsetky pekne a zaujimavo vonaju ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za krásny komentár :) S tým upokojením je to možné, u mňa stým problém našťastie nemali, ale dobre vedieť, že keby sa objavil, kde ho hľadať :) Weledu ani Avene som ešte nekupovala a ani ma úprimne nenapadlo u nich hľadať - ďakujem za tip a si Gillette úplne súhlasím :)

      Odstrániť
  3. Našťastie takéto problémy s balzamom po holení riešiť nemusím,môj má vodu a nevymýšľa nad druhými a to, aby ladil s parfémom je podľa mňa úplne nepodstatné, pretože parfém prehluší akúkoľvek vodu po holeni.
    amethyst-fatale.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja to riešim najmä preto, že môj si parfum ak sa ráno holí nedáva :) tak toto je alternatíva :)

      Odstrániť
  4. Vcera som mojmu manzelovi vyhodila dva stare balzamy po holeni od Versaceho a jeden od P. Rabanne, lebo sa ich ani nedotkol. Hlavne, ze na Vianoce dostal dalsie od Burberry a Armaniho. Ale sam (comu som sa velmi prekvapila) si kupil celu sadu panskej pletovky od L'oreal men expert s taurinom, taka oranzova sada a maze sa s tym povinne 2x do dna a je spokojny:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Juuuj aká škoda :( škoda, že si si nevšimla skôr mohla si niekde predať určite by niekto za super cenu kúpil :) Loreal man expert zaútočil na viacerých chlapov u mňa v okolí, neviem či mal dobré reklamy alebo ako to spôsobil ale naozaj dokázal zaujať :))
      Ďakujem za komentár :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne