pondelok 17. decembra 2012

Bielenda Eco Care


Ako som Vám už veľakrát písala dnes mi konečne o 15:00 končí skúškové :) jeeej! Už aby. Toto neustále učenie mi v posledných týždňov dáva naozaj zabrať a okrem mojich obrovských kruhoch pod očami sa mi pomerne dosť od stresu a málo spánku zhrošila pleť. Kým v zime sa snažím používať najmä hydratačné výrobky, keď sa pleť zhorší návyky musia ísť bokom a treba riešiť aktuálny problém. 
Momentálne za svojho veľkého pomocníka považujem najmä Bielenda pleťovú masku so zeleným ílom, ktorá patrí do radu Eco Care.  

Ide o masku na zmiešanú a mastnú pleť so sklonom k akné, ktorá odstraňuje mŕtve bunky, nadbytočný maz a super bonus k tomu všetkému je to, že zamedzuje tvorbe vrások.  Ja osobne na nej oceňujem najmä jej hlavnú prísadu a to zelený íl. Zelený íl do svojich výrobkov, používa množstvo firiem, pretože jeho účinky sú dokázané a overené. Krásne čistí a dezinfikuje kožu - čo sú povedzme dve najdôležitejšie vlastnosti pokiaľ máte s pleťou problémy. Keďže som mala teraz naozaj blbé obdobie, používala som masku 2x týždenne a vyrážky sú naozaj na ústupe. Ja osobne odporúčam interval streda/nedeľa, je ideálny v tom, že pleť medzi jednotlivými dňami je dostatočný rozdiel, aby si pleť na účinky nezvykla a nepoľavila.


Maska má pomerne hutnú konzistenciu, o to lepšie sa nanáša. Vonia veľmi jemne, čisto, opäť mi pripomína klasickú modrú Niveu, čo je pre mňa akoby symbolom čistoty:) Odporúčam naniesť v pomerne hrubšej vrstve, poriadne okolo nosa, bradu - ostatné časti ako líčka, čelo hádam ani nemusím spomínať. Ak máte problém s vyrážkami v okolí sánky, tak ju nezabudnite dať ani tam.
Masku je treba nechať pôsobiť 10 minút, za ten čas tak fajnovo zaschne a budete sa cítiť ako múmia :) Zbavíte sa jej veľmi jednoducho opláchnutím vodou. 

Ja som masku využila ako moju momentálnu SOS kúru, a som rada, lebo vidím jej účinky ako super zaberá. Nie je k pleti drastická ( niektoré masky s ílom zvyknú byť, testovala som ju aj na mamine, tá zvyčajne na íl nereaguje moc dobre a pleť jej nezčervenala). 
Jej veľké využitie vidím pre každého - dievča či chlapca, kto má problém s mastnou a aknoznou pleťou a čo sa mňa týka najmä v lete - vtedy sú takéto masky na odstránenie letnej mastnoty úplnou nevyhnutnosťou. Ďalším super typom na využitie je nasadiť ako kúru pred plesom, bálom, oslavou - aby ste sa uistili, že bude Vaša pleť pekná, vyčistená a že sa v deň D nemusíte báť nejakej červenej obludy na brade :)

Aj tak dúfam, že je Vaša pleť super tip - top, a keby nie viete aspoň kde čo hľadať ( vlastne neviete ja som Vám ešte nepovedala :) Masku ako aj iné výrobky na problematickú pleť nájdete na http://www.bielenda.sk/ , kde momentálne prebieha do konca roka super akcia - pri nákupe nad 15eur poštovné zdarma!

A čo Vy? Zvyknete mávať vyrážky keď máte náročnejšie obdobie? Ako s nimi bojujete?

6 komentárov:

  1. ja mám teraz nejakú masku od essence a nie je až tak zlá ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jestli chceš, zapoj se u mě na blogu do giveaway o límeček:)
    http://vik-ladyla.blogspot.cz/2012/12/first-giveaway-17122012.html

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já mám masku od oriflamu, kterou nějak nepoužívám, protože to dávání masky hrozně trvá :D já radši různé vodičky, gely a tak:)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne