nedeľa 2. decembra 2012

Diego dalla palma

 Značku Diego dalla palma som prvýkrát zaregistrovala pred pár rokmi v Taliansku, kde ma očaril najmä neskutočný výber červených rúžov :) Táto značka je v Taliansku pomerne obľúbená a aj napriek vyššej cene by som povedala, že sa nejaký kúsok nachádza u každej Talianky. Pred pár mesiacmi došla na Slovensko  a Česko a ja som dostala možnosť otestovať špirálu Diego Dalla palma Mascara Prima Visione.
 Riasenka má veľmi pekné balenie, mne celkom pripomínajúce Loreal Lash Architect. Je to pekné, elegantné strieborné balenie, ktoré je originálne zabalené v papierovej bielo čiernej krabičke. Z popisu na krabičke sa dozviete, že ide o objemovú riasenku, ktorá riasy natočí, zintenzivní a vďaka kvalitnej čiernej farbe vytvorí uhrančivý pohľad. Čo sa týka zloženia obsahuje vitamíny E-C (mali by riasy chrániť), olej zo sladkých mandlí, pigmenty a vosky aby sa riasy nevysúšali, čo ja napríklad oceňujem najmä v týchto mrazoch.
 Riasenka má pomerne špecifický kartáčik, a aj v ňom spočíva to čaro. Na jednej strane má štetiny tenšie ako na druhej. Spôsob nanášania je teda trochu iný, pretože ak chcete docieliť krásne riasy rovonomerne natreté bez hrudiek je treba, aby ste najprv použili tú kratšiu stranu a potom následne tú dlhšiu. Riasy tak budú krásne vytočené a rovnomerne predlžené. Ja osobne som bola pri tejto riasenke plná očakávaní, pretože si drahé špirály nekupujem často. Aj keď je to vždy môj sen, lebo na riasy si potrpím, aj tak zvyčajne siahnem po nejakej drogérkovej. Pravda je taká, že naozaj neviem, aké pigmenty do tej farby dali, ale kombinácia naozajstného predĺženia mihalníc spolu s tou úžasnou čiernou farbou vytvoria neskutočný efekt, a paradoxne oko nepotrebuje ani ďalšie dodatočné zásahy. Oko sa mi akoby otvorilo, a nebolo treba použiť ani linku. Nikdy by ma nenapadlo, že môžem počítať s takýmto efektom a veľmi ma to potešilo. 
A tak môžem na záver len dodať, že blížia sa Vianoce, ak máte chuť zaexperimentovať s drahšou kozmetikou, nikdy na to nebol lepší čas :) Špirálu ako aj mnohé iné produkty Diego dalla palma zoženiete na parfums.cz 

A čo Vy? Aká je najdrahšia špirála akú máte doma, alebo ste mali? Počuli ste o značke Diego dalla palma?

20 komentárov:

  1. Koukala jsem na ní nedávno na parfums.cz :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. škoda že si sem nedala fotky svojho očka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som pôvodne chcela :) snažila som sa ich nafotiť 3 dni a potom som to vzdala, priznavam sa, važne si neviem pekne odfotiť oko :(

      Odstrániť
  3. Tuhle řasenku jsem taky dostala, chystám článek - přijde mi super!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. balená riasenka so super kartáčikom... mmmm žeby môj nedeľný obed? :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Vůbec jsem o této značce neslyšela, takže jsem asi hodně dlouho žila někde v jiné galaxii:)))) Právě projíždím internet a například Parfums.cz mají kompletní nabídku, takže úžasné a moc děkuji za tip:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. jaaaj škoda, že si nevyfotila výsledný efekt, fakt by som ju rada videla v akcii.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. moje nejdražší řasenka stála asi 130,- :D nepotrpím si na drahé věci

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Pozývam ťa na svoju prvú Giveaway, ktorá prebieha tu:
    http://spwfashion.blogspot.sk/2012/12/giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  9. nepoznám značku ale vyzerá to zaujímavo :) najdrahšia? asi tak 10 eur :) viac nie.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. do ted jsem tuhle značku vůbec neznala, díky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Neslyšela jsem :-) Já jsem objevila poklad v Miss Sporty za 70 Kč :D

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ja som ju tiez testovala a som s nou dost spokojna, hlavne sa mi najviac paci ten pocit makkych a poddajnych mihalnic, ktory mam vdaka tomu speci zlozeniu :) ale najdrahsiu som mala asi Lancome za 35 eur, alebo tak nejak :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne