utorok 22. januára 2013

3x super Balea

 Výrobky Balea mám rada, niektoré viac, niektoré menej, a dnes Vám predstavím moju obľúbenú trojicu za posledného pol roka. Už dávno som takýto Balea príspevok nerobila, a viem, že ho máte radi, tak dúfam, že sa Vám bude páčiť aj dnes :) Moja obľúbená trojica sa skladá z makaronkových sprcháčov a telového mlieka, vatových tyčiniek a notoricky známej vazelíny. Priemerná cena výrobkov je jedno euro, čiže nie je nad čím váhať :)

 1, Vatové tyčinky - nedalo mi na blogu nespomenúť ich. Pre mňa osobne sú vatové tyčinky vec denno dennej spotreby, ale nie kvôli čisteniu uší, ale kvôli ,,zmizíkovaniu" make-upu. Často sa mi stáva, že sa mi otlačí špirála, alebo sa niekde niečo nevydarí tak ako sa malo a preto je dobré mať po ruke vatové tyčinky. Oceňujem tieto Baleácke najmä kvôli krásnym škatuľkám a nízkej cene. V poslednej dobe sa mi vidí, že sa dosť zlepšili aj čo sa kvality týka (viac namotanej vaty) a dajú sa super použiť aj na čistenie uší. Tyčinka je dostatočne pevná, nezlomí sa a vatová tyčinka je tiež dostatočne hrubá. Naozaj super vec za super cenu :)


 2, Predstavovať makaronkovú kolekciu asi bude zbytočné, ale nedalo mi jednoducho nespomenúť ju. Po ovocnej letnej kolekcii, o ktorej som písala je proste toto jednoducho top čo sa sprcháčov v DM týka. Za cenu pod euro sú to tie najvoňavejšie sprcháče na svete (Samozrejme za predpokladu, že máte radi eeeextrémne sladké, keksíkové, mandľové vône). Ja tú vôňu zbožňujem, každý večer sa teším do sprchy a potom na krémovanie lebo od toľkého ospevovania som od snúbenca dostala aj telové mliečko a sprcháče do zásoby. Predsa len je to limitka, nebude to večne - ale ja som už pripravená :) Naozaj ak máte radi sladké vône neváhajte ani minútu, sú to tie naj naj naj sprcháče!
Aby som nespevovala len ich vôňu, dodám, aby ste neboli sklamané - ich konzistencia je redšia, príliš nepenia, je to skôr sprcháč pre radosť.

3, A mojou treťou super obľúbenou DM vecičkou je Balea vazelína. Obyčajná klasická vazelína, ktorú som si zakúpila ešte v lete na moje nešťastné päty a používam na kopec ďalších vecí dodnes. Ja osobne používam vazelínu už od detstva, najmä kvôli mojím suchým rukám a kým lekárne fungovali normálne dávala som si ju vždy zarábať tam. Nájsť však teraz lekáreň čo zarába je takmer umenie, čiže toto je pre mňa jednoduchšia a dokonca cenovo výhodnejšia alternatíva. Táto Baleácka je oproti lekárenskej akoby menej tuhá, menej hutná ale v podstate to je skôr k úžitku, ako nevýhoda, lebo kľudne ju môžete použiť večer na ruky a do 5 minút sa vsiakne.
Používam ju na nos,keď som chorá, na ruky ako SOS, na päty, na lakte, na všetky suché miesta. Je to vážne super super výrobok, s vlastnosťami lepšími ako Oriflame vajíčko a neviem koľkokrát lacnejšie (len keby tak voňala). Pre mňa je to výrobok, ktorý jednoducho musím mať stále doma. Pekné nohy si nezabudnite obuť do pekných topánok,ktoré nájdete napríklad tu: http://www.bonprixshop.eu/kategoria/1224/obuv-a-doplnky/

Tak to sú moje momentálne TOP3 super výrobky, na ktoré nedám dopustiť a chválim všade kde môžem.
Poznáte ich aj Vy? Používate?Máte ich radi?



33 komentárov:

  1. aj ja som pouzivala vazelinu Balea a viac sa mi osvedcila calciova mast z lekarne, ktoru uz predavaju aj vo velkej tube, na pery, lakte a paty je vyborna.
    janka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. My máme tiež kalciovku doma a úprimne nikdy ma nenapadlo použiť ju takto :)
      Ďakujem!

      Odstrániť
  2. tu vazelinu maaam na na pocasie ako je teraz je stvorena :D moje pery ju zboznuju a aj suche lakte :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. O vazelíně nevím a ty sprcháče jsem někde viděla, každopádně u nás v DM je buď nemají anebo špatně hledám.:)Každopádně jsem si teď moc oblíbila od týhle značky malinový balzám na rty.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mňam malinový ten musí super voňať! Ďakujem za tip!

      Odstrániť
    2. Voní jenom lehce, není to žádná intenzivní vůně, ale i tak je super a můžu doporučit.:)

      Odstrániť
  4. Tu vazelínu vyzkouším, pokud ji seženu :-) je to lék na vše :-) super článek

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tý jo, to tělové mléko vypadá moc dobře :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Vazelínu mám doma taky, ale ty vatové tyčinky jsem u nás ještě nepotkala.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ty vatové tyčinky to je dost dobré! takové maxi balení, ale teda jsem to ještě neviděla :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. tuto vazelínu som používala aj ja, keď som mala problémy s pleťou, ale ani ma nenapadlo ju používať na toľko iných problémov =)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No toto je inak ešte celkom málo odporúčaní, ja som čítala (neskúšala:)), že vazelína ževraj pomáha aj na rast mihalníc a mega báb (youtube gurus) si ju reálne dávajú na noc naspanie na mihalnice alebo ak chcú mať hustejšie obočko tam a ževraj to pomáha :))

      Odstrániť
  9. Ty sprchové gely s marokánkama jsme viděla na spoustě blogách už, mám v plánu si taky nějaký koupit:)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Hezký článek, já jsem s Baleou víceméně spokojená, tyhle výrobky jsem ale zatím nevyzkoušela:) Líbí se mi ty vatové tyčinky, krásný obal :D

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Chystám se koupit si tělové máslo, čtu na něj jen samé kladné recenze :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. teraz si ma riadne navnadila, asi vybehnem zajtra do dmky! tie sprchace vypadaju uzanse ja telove mlieko! :) vdaka za super tip :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. já na vlasy nic extra nepoužívám , lesknou se mi jen po umytí:)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Veľmi rada chodím do Dm-ky a ovoniavam tam všetky Balea sprchové a telové mlieka...ony tak úúúžasne voňajú :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. to telové mlieko som mala doma a tá brutálna vôňa ma dostala. :)
    Milujem ich voňavú kozmetiku.

    http://lifelovezaza.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Baleu zbožňuju! Makronkový sprcháč je naprosto jasný a s tou vazelínou díky za tip! Občas mám paty taky vysušené a krémy moc nepomáhají, vyzkouším ji. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. AAAcho to vypadá tak dobře a musí to tak nádherně vonět!!! U nás jsem to neviděla, ale balea sprcháče jsou fajn, teď mám myslím nějaký melounový a supech a ty ceny jsou parádní o tom žádná...

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Myslím, že spomenúť balea makarónovú kolekciu, bolo super, aspoň pre mňa pretože som o niečom takom nemala ani len tušenia :)

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Bela je úžasná, někdy se mi do vkusu netrefí ale většinou mě nutí utrácet velké peníze :)
    Just be yourself by Petra

    OdpovedaťOdstrániť
  20. na tu vazelinu veru nedam dopustit,navnadila som aj mamu a sestru,tak má každá vlastné balenie :) a iné ako balea sprcháče nekupujeme,ešte že si mi to pripomenula,dnes ich musim ist dokupit :)

    OdpovedaťOdstrániť
  21. tu vazelínu používá kámoška na rty, tak o ní taky uvažuji :D Balea má většinou krásně voňavé výrobky (:

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne