nedeľa 27. januára 2013

Náhrdelník na nedeľu


Keďže ste mi minule napísali, že máte radi aj moje nekozmetické články, dnes Vám zase ukážem vec, ktorá mi urobila radosť. Ja osobne som veľkým fanúšikom bižutérii a až na môj snubný prstienok si nejako na šperky nepotrpím a nemám ani potrebu zhromažďovať či dostávať ich. Omnoho radšej mám lacnú bižutériu, ktorá aj keď o pár rokov vyjde z módy, alebo zhrdzavie v podstate mi to nevadí, lebo bola lacná. Bižutériu si na Slovensku zvyčajne vždy kupujem v akcii, alebo si ju objednávam zo zahraničných e-shopov. Tie, ak majú dobré recenzie a čitatelia tam dajú reálne fotky zakúpených vecí vo mne nevzbudzujú nedôveru ale skôr radosť z dobrého nákupu. Môj posledný úlovok je z clothinggloves a je to tento krásny zlato-ružový náhrdelník.
Tieto veľké náhrdelníky som si teraz veľmi obľúbila, vyzerajú super ako v zime na tričko tak v lete na odhalený hrudník, čo poviete?


 





Na ich stránke neponúkajú len krásnu bižu, ale aj neskutočne veľa oblečenia od svadobných šiat, klasických šiat po teplákové súpravy :) 



wholesale maternity dress
- povedali by ste, že tieto krásne šaty sú pre tehuľky? Ja veru nie!









 Keď si pozerám výber letných šiat a potom sa pozriem z okna, tak už len odpočítavam dni do júna :) Vám ešte nelezie zima na nervy?



A krásne náhrdelník, zvažujem tento ako ďalší, čo poviete? 


A čo Vy? Ako trávite Vaše víkendy doobeda? Tiež si pozeráte stránky a vyberáte čo by ste chceli?

8 komentárov:

  1. Nahrdelnik je krasny , bodol by aj mne :) a mozem sa opytat ake postovne si platila? Popripade da sa platit len cez paypal?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Samozrejme :) poštovné bolo veľmi lacné, čosi pod dve eurá,ale ja som si vybrala to najnižšie (t.j. kým mi to došlo trvalo to takmer mesiac), keby som si vybrala drahšie prišlo by mi to skôr - ale mne to bolo jedno. Platila som cez paypal, vždy je to tak najlepšie, je to bezpečné a keby sa náhodou hocičo stalo vrátia sa ti peniaze späť:)

      Odstrániť
  2. Náhrdelník se mi moc líbí, ale ten druhý na konci článku mi přijde ještě lepší =)) A ano, už taky čekám na to, až se budu moci začít svlékat =D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som sa rozhodovala medzi tými dvoma preto som sem dala aj ten druhý :)

      Odstrániť
  3. Ten náhrdelník je vážně skvělý, taky mám moc ráda bižuterii ;))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já náhrdelníky miluji! Taky mám teď v merku asi 3 :-)

    WorldByBella

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne