streda 30. januára 2013

Telové maslo



Čo by to bol za mesiac, keby som Vám nenapísala o mojom tohto mesačnom obľúbenom telovom kréme. Teraz v zime sa dúfam, všetci krémujete poriadne aspoň každý tretí deň a ak nie mám pre Vás super motiváciu s ktorou krémovanie pôjde ľahšie. K tomu, aby sa mi chcelo poriadne krémovať mi krásne dopomáha telové maslo s vôňou granátového jablka od Bielendy. Že Vám ten názov a tá vôňa niečo pripomína? Ak áno, to Vám gratulujem, ste múdrejší ako ja. Klasicky som sa totiž osprchovala, a išla som ho použiť prvý krát (niekedy minulý mesiac), a natrela som sa celá očarená vôňou. Hovorím si, hm zase úplný Salvatore Ferragamo tá vôňa mi je veľmi povedomá, no nič natieram sa ďalej, celá očarená vôňou. Postupne mi po ňom vonia paplón, posteľ pyžamo a až keď som si koncom týždňa išla dávať peeling opäť Bielenda granátové jablko – až vtedy mi došlo, že mám krém a peeling v jednej sérii. No povedzte, nie som šiši? Hlavne, že je to môj najsamobľúbenejší peeling.




No a poďme k samotnej recenzii. Telové maslo granátové jablko Vás musí očariť už na pohľad. Klasicky krásne Bielenda balenie v neónovo žiarivej cyklamenovej v sebe ukrýva 200ml čistého potešenia. Po otvorení zistíte, že krém úžasne vonia (ako Incanto od Salvatore Ferragama), čiže krásne citrusovo. Zase, viem, že tá vôňa je granátové jablko – ja osobne nemám tušenie ako granátové jablko vonia a ak ho nemáte ani Vy predstavte si nasladlejšiu citrusovú vôňu. Ak stále nič bežte ovoňať do najbližšej parfumérky Incanto.





Krém má krásnu ružovú farbu, čiže poteší nielen čuch ale aj Vaše oči. Keďže je to maslo má pomerne hutnú konzistenciu, ktorá sa však veľmi dobre nanáša a veľmi rýchlo schne. Ja mám teraz pomerne veľmi citlivú pokožku, a zaschne mi reálne do dvoch minút, čo je mega super. Vôňa je naozaj krásna a vydrží strašne dlho, čo ja oceňujem, lebo je mi veľmi príjemné líhať si do voňavých periniek. Hydratácia je výborná, ja sa nemusím krémovať 2-3dni, čo je pre mňa osobne nadpriemer. Krém používam pravidelne mesiac, každý 2/3 deň a minula sa mi z neho možno štvrtka, čo je naozaj super. Tým, že je to šrobovateľná dózička si môžete byť isté, že ho viete krásne spotrebovať celý.




Za mňa je to určite super výrobok, ktorý ak náhodou číta nejaký chlapec verím tomu, že poteší nejaké dievčenské srdce k Valentínovi. Ak k tomu prihodíte aj ten peeling, máte o nezabudnuteľný Valentín postarané. Alebo to platí aj obojstranne dámy, Vy ho použijete a budete krásne hladké, hydratované a krásne voňavé. Navyše veľmi oceňujem krásne balenie, ktoré už teraz viem, že využijem aj potom ako podstavec pre moje štetce.Aby som nezabudla, toto telové maslo, ako aj ostatné Bielenda výrobky zoženiete na ich stránke http://www.bielenda.sk/ .


A čo Vy? Páči sa Vám balenie? Máte radi citrusové vône? Krémujete sa pravidelne?

21 komentárov:

  1. Daju sa Bielenda vyrobky zohnat aj v nejakych kamennych obchodoch (DM, Teta,...)? Dakujem.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bohužiaľ na Slovensku nie, iba na ich oficiálnej stránke :)

      Odstrániť
  2. Skutečně ten efekt vydrží 2-3 dni? vypadá moc dobře, i obal je lákavý :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Podle obalu vypadá dost dobře, já mám teď jahodové tělové máslo a taky bych k němu mohla čuchta pořád :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jahodové síce nemám, ale je to moja obľúbená vôňa, čiže verím, že musí byť super:)

      Odstrániť
  4. Oparvu velmi pěkný krémík! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. súhlasím, už len na pohľad vyzerá super:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ten krém vyzerá dobre a mám rada takéto typy vône :) Môžešm sa prosím ťa opýtať, že či by si mi nevedela napísať link na ten pilates, čo cvičíš? :) Bola by som ti veľmi veľmi vdačná :) Dakujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. cvicim s touto zenou :) http://www.youtube.com/user/efit30 a vzdy si vyberiem podla toho na co mam naladu, bud klasika celotelovy alebo brucho, nohy hocico. Je to ale makacka :)

      Odstrániť
  7. hezký krémík :-) jdu zapátrat, jestli existují i české stránky :-)

    http://amomentoflifestyle.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Mne veľmi voňajú citrusové vône, momentálne aj používam Garnier telové s citrónovou vôňou, čiže tento výrobok by mal by byť aj pre mňa ten pravý :)
    Avšak krémovať sa nekrémujem pravidelne :/ chcela by som, ale keď ja som po sprche tak lenivá :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to je najťažšie prekonať sa po sprche :) ja sa túto zimu naozaj snažím, aj keď niekedy keď idem spať okolo jednej ráno je to neľahká úloha :)

      Odstrániť
  9. Docela jsi mě touhle recenzí nadchla. Mám ráda tělová másla, krémy a oleje a s vůní granátového jablka je to parádní kombinace..Určitě mrknu na stránky, jestli nemají pobočku taky v ČR. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Tělová másla mám moc ráda, tohle vypadá skvěle! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. jůů, já miluji cokoli co je granátové jablko.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. It’ѕ рerfect tіme tο mаκе ѕomе ρlans for the future anԁ it is tіme
    to bе hаppу. I hаve read this post and іf I cоulԁ I wiѕh to suggеst
    you sоmе interestіng things or tiрѕ.
    Mауbе you сan wгite next aгtiсlеs referring tο
    thiѕ aгticlе. I wаnt to reаd evеn mоrе things about іt!


    Also vіsit my blog: losing weight after 50

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne