piatok 1. februára 2013

Bianca testuje: Loreal Preference

 Zbožňujem farbenie vlasov, nakupovanie farby a celý ten proces. Ako som už veľakrát spomínala vlasy si farbím 2-3x do roka, a snažím sa zachovať svoj odtieň keď tak idem o 1 odtieň tmavšie alebo svetlejšie. Zvyčajne v zime tmavšie a v lete svetlejšie. Ešte sa mi nestalo, že by som s výsledkom nebola spokojná, keďže to nie je nejaký extrémny experiment či zmenu, vlastne ani o nič nejde. Farba vlásky krásne zocelí, končeky sú naozaj krásne pevné a vlasy milionkrát lesklejšie. Žiaden sprej na lesk Vám neurobí to čo farba.
Naposledy (mesiac dozadu) som skúšala krásnu Loreal Préférence farbu, ktorej cena je čosi okolo 9 eúr, ale s DM kuponmi vychádzala na necelých 5 eúr, čiže naozaj nebolo nad čím rozmýšlať.
 Veľmi sa mi páči nové balenie Préférence farieb, také sofistikované, elegantné, proste Vás naozaj láka kúpiť a vyskúšať. Osobne by som si niekedy túto farbu kúpila aj za tých 10 eúr, lebo stále je to o 50 menej ako u mojej kaderníčky..:) Môj odtieň bol 4.15/M1 Caracas, čo je krásna tmavohnedá farba so zlatistými odleskami. Préférence má celkovo krásne odtiene farieb - či už ryšavá, blond alebo pomerne široké spektrum hnedej. Ide o pomerne na trhu zaužívanú radu farieb, akurát odetú do nového naozaj chic obalu.
 Farba sa skladá z popisu, kvalitnejších rukavíc, 6 týždňovej kúry, farby a činidla.  Čo ma prekvapilo bolo, že farba ako aj činidlo sú obe tekuté a po zmiešaní vytvoria akoby želé. Nie je to nič zlé- len pre mňa to bolo trochu neobvyklé. Farba pomerne dosť smrdí po amoniaku, ale paradoxne pochvíli začnete cítiť lesné ovocie.. Vážne miestami sa Vám amoniak mieša s lesným ovocím - naozaj zaujímavá kombinácia :)
Jedno balenie je vhodné po vlasy pod plecia, ak máte dlhšie kúpila by som asi dve.
Ako som už spomínala súčasťou balenia je aj balzám/ 6 týždňová vlasová kúra. Ak ju nanášate po umývaní vlasov reálne ako balzam tak Vám reálne 6 týždňov vydrží, len naozaj treba s ňou trochu mierne, nie je jej tak veľa.
Farbu som (teda mamina) nanášala klasicky kadernickym štetcom, a potom nechala pôsobiť pol hodinu, následne zmyla a naniesla balzam. Mne osobne sa farba vymýva celý mesiac - vždy keď si umývam hlavu ide mi ešte hnedá farba, ale na intenzite farby na vlasoch to našťastie neubralo.


A teraz rozdiel - hore predtým - pomerne fádna hnedá farba, vlasy už neboli lesklé.
Dole - vidíte ten lesk? V skutočnosti je ešte dvakrát taký, nádherne lesklé, zdravé vlasy a o stupeň tmavšie. 

Ja osobne dávam tejto farbe plný počet bodov, aký si mohla zaslúžiť, nemám jej vôbec čo vytknúť a kľudne by som si ju kúpila znova. Vyhovovalo mi nanášanie, páčilo sa mi, že obsahovala dlhodobejšiu kúru a aj keď to nie je podstatné veľmi sa mi páčilo balenie.
Samotný výsledný efekt je vynikajúci, krásne lesklé vlasy, zocelené končeky a farba presne taká akú som očakávala. Po mesiaci nebadám na vlasov známky vymytia farby, čiže môže byť:)

A čo Vy? Aké farby používate? Páči sa Vám táto?

36 komentárov:

  1. Díky za upozornění na mém blogu:) Já si ale vlasy barvím hennou, jsem na chemickou barvu alergická:/
    Máš krásné vlasy!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahooj i já děkuji za skvělý tip, ale také si vlasy barvím od jisté doby hennou ;) Minulý rok jsem si je barvila až až a teď je mám opravdu dost zničené :-(.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som o Henne veľmi veľa čítala aj mňa láka vyskúšať len sa trochu obávam toho, že som čítala, že sa musí nechať pôsobiť okolo 6 hodín a to je dosť :)

      Odstrániť
    2. Já hennu nechávám působit i 9 hodin a mám po tom tak dokonalé vlasy! Strašně krásnou hnědou barvu a ten lesk, výživa... Prostě paráda. Každej mi chávlí barvu a všichni se ptají, čím, že se to barvím. Nemáš se čeho bát, všechno je to přírodní a i kdyby jsi to měla na hlavě celej den, tak to tvým vlasům jen a jen udělá dobře! :-)

      Odstrániť
    3. a to s ňou potom spíš( ak áno, neušpiní ti to periny?, nie je ti zima na hlavu?) ? Alebo si ju dáš ráno a potom poobede zmyješ?

      Odstrániť
  3. Líbí se mi to :) vypadá to hezky.. já si vlasy nebarvím no, prý mají hezkou barvu tak nevím :D :)

    http://fashionbynat.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak to je super! ak maju peknu farbu bolo by ich skoda farbit:)

      Odstrániť
  4. Ja si vlasy nefarbím, ale táto farba je fakt prirodzená a vlasy ti zvýraznila :)
    BeeKey

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jé děkuji za typ, hledám nějakou super barvu. Ale nemůžu si pomoc, ale mám pocit že jsem ji u nás nezahlídla zatím :/

    anasglamour.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Loreal patri k mojim najoblubenejsim znackam. Velmi pekna farba. Pekny weekend Ti zelam.

    http://www.fashiondenis.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. To je vážně obrovský rozdíl, vypadá to úžasně.:)Právě se během února chystám ke kadeřnici, protože bych chtěla zrušit melír, který teď mám (a už hrozně odrostlý ),a chtěla bych něco pro mě přirozenějšího jako máš ty.Pak už bych si je barvila sama, jenom si je musím nechat dát do pořádku.Takže za tento tip jsem moc ráda.:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Super si sa rozhodla,to je velmi dobry postup dat si profesionalne odstranit melir a tonovat si uz budes vediet doma sama:) drzim palce!

      Odstrániť
  8. Konečně nějaký stejný nadšenec jako já, který miluje barvení vlasů. :D Já používám už výhradně barvu od Palette Deluxe, na kterou si nemůžu stěžovat. Jako jediná mi udělala na vlasech krásně červený tón, přesně takový, jaký jsem chtěla.
    U tebe na vlasech jde ta změna šíleně vidět. Ale samozřejmě, že k lepšímu! Vypadá to božsky. Už aspoň vím, jakou barvu můžu doporučit mamce, která pořád po té správné hnědé pátrá. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja som rada, že nie som jediná :) je to proste super vec. O Palette Deluxe som počula neskutočne veľa dobrých recenzií - ak bude v zľave v DM kuponoch idem do nej :) Ďakujem za krásny komentár :)

      Odstrániť
  9. Bianco, to jsou tvoje vlasy? Ty jsi ostříhaná? :-O Pamatuji, jak jsi sem dávala jednu fotku taky po barvení a měla jsi je strašně dlouhé a vždycky jsi psala, že máš vlasy po pas. Co ta změna? :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. áno super postreh :( doteraz toho trochu ľutujem pred koncom novembra som sa dala radikálne ostrihať. Môžem pchať kopec peňazí na obnovu rozštiepených končekov, ale povedzme si úprimne, že raz ich bolo treba poriadne ostrihať, tak sme dali dole +- 15 cm. Nemusím ti asi hovoriť, že som si poplakala potom, ale už som si zvykla vlasy rastú rýchlo a teraz robím všetko preto, aby ostali krásne a zdravé :)

      Odstrániť
    2. No, já jsem si hned všimla! Ale máš je krásné, tahle délka se mi moc líbí a zdravé konečky za to stojí :-)))

      Odstrániť
    3. Ďakujem :) ani nevieš ako ma to potešilo :)

      Odstrániť
  10. Barvy jsem měla na hlavě snad všsechny,nejvíce kupuji Palette,ale LOREALKY jsou super,musím říct,že jsem vždy měla odstín jako na krabičce a nejvíc mě těší kůra,která je uvnitř balení a nádherně voní.:-*

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ano, to je u nich super, že sa naozaj dá spoľahnúť na ten odtieň, aj ja som bola vždy veľmi spokojná a tá kúra je na nezaplatenie vlasy sú po nej nádherné!

      Odstrániť
  11. Tak tá farba nemá chybu! :) Ja poúžívam perfect mousse a som s ňou celkom spokojná ale aj túto farbu by som rada vyskušala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Vlasy si farbím už dlhé roky, takže ďakujem za pozvanie na blog :) Je pravda, že značky a aj odtiene často striedam. Ešte som nenašla tú pravú farbu pre mňa, do ktorej by som sa úplne zamilovala :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som sa zatiaľ vždy zamilovala do tej čo som mala:)ale keďže rada experimentujem vždy skúšam nejakú novú :))

      Odstrániť
  13. Zapoměla jsi to dát do "šítku" - Vlasky krasne a zdrave :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jeeej ďakujem :) vôbec som si to neuvedomila :) napravené!

      Odstrániť
    2. Není zač :) Já jsem hrozná detailistka, tak mi to neuniklo :-D

      Odstrániť
  14. Taky si ráda barvím vlasy. Řekla bych, že takový ten lesk a zdravost jsou zřejmé pouze ten první týden po obarvení, ale tak to je věc názoru:). Každopádně zatím jsem neslyšela, že by si někdo na Loreal stěžoval. Dříve, když jsem se barvila doma, tak ale vždy Syossem. Teď to mám barvené od kadeřnice. Chtěla jsem vlasy ve stylu ombre a to jsem si sama netroufla, jelikož jsem chtěla udělat takový přirozený přechod:)

    Mimochodem tahle barva je moc hezká:)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Jeee, ta barva je krásná. Já už si doma vlasy nebarvím, protože mi chytnou většinou oranžový nádech a to nesnáším :)
    Just be yourself by Petra

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Táto je veru super tiež ju používam. len ten smrad

    OdpovedaťOdstrániť
  17. milujem tutu farbu po prvom vyskusani som jej ostala verná

    OdpovedaťOdstrániť
  18. milujem tutu farbu po prvom vyskusani som jej ostala verná

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Ahojte, chcela by som sa opytat - ak si farbim vlasy pravidelne modrociernou farbou (vždy ked mi viac odrastu korienky) (mam prirodzene tmavohnede vlasy) a chcela by som ich teraz touto farbou Loreal preference (caracas odtien) trošku zosvetliť - aký by bol efekt (akoby prekrývam ciernu farbu vlasov). dakujem

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne