nedeľa 17. februára 2013

F&F kozmetika

 Vedeli ste, že F&F má kozmetiku? Ja som to vedela, ale nikdy bližšie neriešila, pretože ceny pre mňa neznámej a mierne pofidernej značky boli pomerne vysoké na to, aby som čo i len dačo skúšala. Keď som však bola pred cca 3 týždňami v Tescu a videla, že všetka F&F kozmetika je v 70 % zľave, už som sa veru neudržala. Odchádzala som s plnou taškou a tak Vám postupne začnem ukazovať produkty, ktoré som si nakúpila a napíšem Vám, ktoré sa oplatia a ktoré nie. Dnes začnem dvoma naj a to rozjasňovačom a púdrom, ktoré mám dostatočne otestované a tak Vám môžem priniesť svoj názor.
Oba produkty stály v 70% zľave tuším 2,8 eura (každý 2,8) čo je super cena za púder ako aj rozjasňovač. Púder je produkt, u ktorého mám neustálu paranoju, že sa mi rýchlo míňa a ak nemám doma nejaký v zásobe cítim sa nesvoja a rozjasňovač je moja najnovšia úchylka.
 F&F púder má pomerne basic za to podľa mňa veľmi pekné balenie. Obyčajný čierny plastový obal s nápisom F&F face, v sebe ukrýva púder zo zrkadlom a púdrovou hubkou. Púder mám v odtieni light, čo je najsvetlejšia aká bola a mne ako bledulke plne vyhovujúca farba, ktorá však na pleti farebne nepôsobí. Púder mi čo sa farby týka pripomína skôr bezfarebné púdre,ktoré fixujú a zmatňujú. Čo oceňujem, je jeho zatváranie, viac sa mi páči takéto ako to akoby šrobovacie (čo má Stay matte alebo Puff od MF), pretože aspoň nestrácam v rannom zhone po izbe uzáver.
Púder nanášam štetcom, hubka mi príde nekvalitná a mám pocit, že na seba zbytočne naberá príliš veľa farby. Štetcom ho nanesiete veľmi pekne rovnomerne po celej tváry a vyčarí Vám krásny ucelený výzor.
Čo sa týka jeho výdrže povedala by som, že po 7 hodinách je ho treba prepudrovať,ale na druhú stranu potom nijako neupchá make-up, len ho opätovne zmatní a zafixuje.
Čo sa týka môjho hodnotenia za 2,8 som si ho dnes kúpila už aj do zásoby. Super cena za púder vyššej drogérkovej kvality, mne osobne vyhovuje aj ako púder a ešte viac balením.




 Z druhého výrobku som unesená ešte viac, pretože zohnať lacné rozjasňovače predsa len nie je úplná malina. F&F mali na výber dokonca dva - tento čo som si vybrala ja v šrobovacom tégliku a potom bol druhý ten mal balenie ako make-up pričom navrchu bola pumpička s ktorou sa dal ľahko nanášať. Super boli oba, ale tento sa mi páčil viac. Ten druhý mi prišiel pomerne mazlavý a až príliš výrazný. Vyberanie rozjasňovača či už prstom alebo štetcom mi príde praktickejšie. Opäť sa mi veľmi (asi aj ešte viac) páči aj balenie rozjasňovača, ktorý je v male matno sklenenej flaštičke. Rozjasňovač sa inak volá Galaxy Glow a má 11ml, čo je balenie postačujúce asi, aspoň na 5 rokov :) Má ružovo zlatý shimmer, ktorý je podľa mňa celkom pekne vidieť na fotke a naozaj neskutočne krásne rozjasní pleť.
Bež pochybovania Vám môžem s kľudným srdcom napísať, že vyzerá a aplikuje sa omnoho krajšie ako môj MAC rozjasňovač.
Za 2,8 a vlastne aj za pôvodnú cenu ho určite odporúčam. Na Slovensku totiž podľa mňa vyrába pekné a lacné rozjasňovače minimum firiem a preto, ak nejaký pekný (a tento ešte aj lacný) nájdete určite netreba váhať.



S oboma výrobkami som neskutočne spokojná, dnes som bola v Tescu na Kamennom a stále tam majú zo všetkého kopec kusov, čiže ak Vás niečo zaujalo, určite sa choďte pozrieť na prázdno ale odtiaľ neodídete.
Tak, dnes ste sa dozvedeli o super rozjasňovači a púdry a čoskoro sa dozviete o tieňoch a ceruzkách :)A nezabudnite si pekné líčenie zladiť s nejakým pekným topíkom, napríklad z http://www.bonprixshop.eu/kategoria/371/bluzky-tricka/

A čo Vy? Používate rozjasňovače? Ak áno, aké značky? Skúšali ste F&F kozmetiku?

21 komentárov:

  1. hehe, sranda je, že ja keď som si vyberala medzi rozjasňovačmi, tak som vzala práve ten druhý, lebo TENTO bol príliš výrazný. inak, to druhé je vlastne rozjasňujúca báza pod makeup a mne nepripadá mazľavá. nájdeš to aj kdesi na mojom blogu s recenziou. ale teraz keď pozerám, začína sa mi páčiť aj tento rozjasňovač a popravde, žiaden nemám, tak žeby?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) 100ľudí 100 chutí :) úplne to platí :)určite sa na recenziu pozriem, keď bude super ešte nie je neskoro dokúpiť si aj tu druhú :))

      Odstrániť
  2. Kozmetiku v Tescu majú v ktorým mestách, nevieš? Lebo čo som bola v dvoch Tesco Extra (tak sa to volá?) Tak tam nemali nič, len jeden vybrakovaný stojan essence :D
    caramel-b.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Podľa mňa to skôr musí byť také, že Hyper Tesco, ale popravde u nás som ju videla len na Kamennom námestí a to je Tesco My :)

      Odstrániť
  3. Popravdě jsem vůbec nevěděla, že F&F dělá i kosmetiku a to do Tesca občas chodím. Děkuji tedy za typy, ráda vyzkouším něco nového :) I když rozjasňovače většinou nepoužívám. Měj se hezky.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) podľa mňa tú kozmetiku si nevšimlo veľa ľudí:) možno ťa z ďalšej dívky recenzií zaujme niečo viac:)

      Odstrániť
  4. Vypadá to super, s těmi rozjasňovači máš pravdu, sehnat dobrý je kumšt. Jakmile ho v Tescu uvidím určitě o vyzkouším :) super článek

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja o tejto kozmetike viem,no raz som ju zháňala v Tescu v NR a nikde som ju tam nevidela...Ale každopádne ma ich kozmetika celkom zaujala.Baby ju však kritizujú že je pomerne drahá a vždy si kúpia niečo skôr v zľave.Ja by som asi urobila to isté.Tiež som zaťažená na rozjasňovače a tento sa mi veľmi páči.Aj púder by som skúsila :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. presne, pôvodné ceny boli naozaj veľmi vysoké,ale teraz sa to oplatí :)

      Odstrániť
  6. Bohužel v našem Tescu v oddělení F&F kosmetiku nemají.Jinak bych určitě něco vyzkoušela.Taky se mi moc líbí ten jednoduchý a elegantní design výrobků.Rozjasňovač používám od Essence, ale ten je spíš takový do bronzova, což je fajn, ale uvítala bych ještě jeden v podobném odstínu, který máš ty.Už se těším na další recenze!:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj ja som zvažovala ten Essence alebo nebola som si istá, či áno,alebo nie. Každopádne teraz najbližšie by mal byť v akcii tak potom si ho asi tiež kúpim :)

      Odstrániť
  7. Teda musím říct, že jsem netušila, že F&F mají kosmetiku, design výrobků mají pěkný :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. F&F kozmetiku som nikdy neskúšala a naozaj by ma nenapadlo, že môže byť dobrá. takže asi najbližšie vyskúšam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tento rozjasňovač jsem si taky koupila, přesto, že jsem nejdřív měla v košíku ten druhý s pumpičkou (i když možná se pro něj ještě taky vrátím :D ). Je výborný a jsem fakt ráda, že jsem si ho pořídila, je nádherný :) Jinak rozjasňovače jsou poslední dobou taky moje velká úchylka :D

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Would you like to help peοple regain tantric massage is ρеrformed in
    а "romanticist" or internal waу.
    Tοrsion relaxеs muscles and extends good stгokеs multiple timeѕ ρeг ԁay and that yοu'll see improvement in less than 2 weeks, even for the truly bad ones. While tantric massage therapy feels physically or help you manage it wagerer and that is why it is significant to have a good therapist.

    my weblog sensual massage

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ahojte, dnes som si ten rozjasňovač kúpila a vyskúšala som ho no a po asi 20 min ma začali strašne páliť miesta na tvári, kam som si ho natrela, rýchlo som sa odlíčila a začala som googliť recenzie. Ešte nikdy som na kozmetiku alergickú reakciu nemala, tak neviem.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to je naozaj sila, ja ho používam odvtedy stále a som neskutočne spokojná. Kúpili si ho aj kamošky a tiež si ho nevedia vynachváliť. Takže ma to naozaj mrzí aj za teba :(( hlavne ho určite prestaň používať aby si nemusela ísť ku kožnej :(

      Odstrániť
  12. ja som si kupila rozjasnovaci puder, mimochodom moj prvy, v prahe v sephore a je to uplny prepadak, uz som ho u seba ohovorila:) inak s rozjasnovacmi skusenosti nemam a s F&F kozmetikou tiez nie, aj ked ju na kamennom vidavam, no nikdy som sa nepristavila

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Ja som tento púder od F&F držala v rukách niekedy pred Vianocami, boli nejaké výpredaje:P a už už som si ho išla kúpiť, ale odradil ma práve ten odtieň,ale keď píšeš, že je skôr bezfarebný tak ho určite vyskúšam :) http://dawnielicious.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne