utorok 19. februára 2013

Recenzia Bioderma make-up






 Myslím, že nie som jediná kto naozaj dlho čakal kým Bioderma príde s nejakou dekoratívkou a teraz Vám konečne môžem po Bioderma BB kréme predstaviť ďalšiu z ich noviniek a to Bioderma Sensibio AR kompaktný make-up určený pre citlivú pleť so sklonom k začervenaniu. Tento make-up ako aj ostatné AR produkty obsahujú patent Rosactiv, ktorý pôsobí proti vplyvom, ktoré spôsobujú začervnenanie .
Make-up nájdete v obchodoch v pekných bielo červených škatuľkách v dvoch odtieňoch - jeden svetlý a jeden tmavý. Čo som videla, v pomerne veľa lekárňach sa dal vyskúšať, čiže nemusíte mať strach, kľudne sa stačí ísť pozrieť a farbu si otestovať. Make-up má ako som už spomínala pekné balenie, v škatuľke sa nachádza biela plastová krabička, v ktorej je 10g tuhého, kompaktného make-upu. Balenie má akoby dve poschodia - na jednom je samotný make-up spolu so zrkadlom a na druhom super hubka. 
Hubka podobnej konzistencie sa nachádza aj v Estee Lauder kompaktných make-upoch, čiže naozaj super kvalita, nemusíte hľadať nijaké alternatívy, ktorými ju nahradíte.


 Make up má tvár zjednotiť, zakryť nedokonalosti a začervenanie a na tváry vytvoriť hladký výsledok. Za predpokladu, že Vám sadne odtieň Vám ju určite veľmi pekne zjednotí, pretože tak ako aj BB krém má naozaj super krytie. Prekryje ako vyrážky tak aj začervenanie a pleť krásne vyhladí. Problém vnímam akurát s farbou, pretože obe sú tmavšie ako zvyčajne používam. Ako super ho vnímam na leto, keď je tvár mierne opálená, alebo pre dievčatá, či ženy s tmavšou pleťou ako mám ja.
Čo však môžem potvrdiť je to, že sa naozaj dobre nanáša, hubka je super pomocník, krásne ho rozotriete aj v okolí nosa či brady. Na tváry drží celý deň a stačí ho minimálne prepudrovať a mne osobne nebolo treba púder dávať opakovane. Krásne s ním pracujú líčka ako aj tiene, nemusíte sa báť tieňa ztečeného do troch hodín. 
Minulý rok v lete som robila príspevok o kompaktnom make-upe a o tom, že ich nevyrába veľa výrobcov, neviem čím to bude, ale tým, že kompaktné make-upy zvyknú mať silnejšie krytie je to super produkt pre ľudí, ktorých trápi akné alebo iné nedostatky. To hodnotím na základe seba, viem, že primárne je tento make-up určený pre ľudí so začervenajúcou pleťou, ale jeho vlastnosti ocení určite širšie spektrum ľudí, už len kvôli tomu krytiu a tomu, že neupcháva pory, je bez parfumácie a má SPF 30. Ak som na niečo zabudla, určite pomôžu pri výbere tety v lekárni alebo oficiálna stránka www.bioderma.com

1, prvá fotka je s jednou vrstvou akoby slabším krytím


2, druhá fotka je s dvoma vrstvami, výraznejšie krytie. Make-up sa ľahko vrství, nerobia sa na ňom nijaké žmolky ani farebné rozdiely.
  Na výber sú dva odtiene - jeden tmavší a svetlejší a čo ma prekvapilo je, že rozdiel medzi nimi nie je príliš veľký. Osobne si myslím, že ak pôjdete do lekárne, neodsudzujte hneď na prvý krát ten tmavý aj keď ste svetlé, pretože ten tmavý má akoby menej orandžový podton a teda Vám paradoxne môže sedieť ešte lepšie ako ten svetlý.


A čo Vy? Vedeli ste, že Bioderma má make-up? Používate tuhé make-upy? Páči sa Vám?

21 komentárov:

  1. ja som ho mala v takom malom balení z lekárne(bol tekutý) ale nemala som ho rada, vždy sa mi z neho urobila vyrážka ale však 100 ľudí 100 chutí ..každému sadne čosi iné :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tento make-up? som nevedela, že existuje aj tekutá verzia :)

      Odstrániť
  2. super, díky za tip, od Biodermy miluji jejich termální vodu, je úžasná na odličovaní, jsem tvůj čtenář:). http://katefashionstyle.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Make-up nepoužívám, i když vzhledem ke kvalitě (či spíš nekvalitě) svojí pleti bych asi měla :)
    Tenhle make-up vypadá dobře, ale prostě nepochopím proč jen dva odstíny?
    Pěkná recenze ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) ja by som bez make-upu nemohla vyjsť do školy či do roboty, to by som sa necítila príjemne :( Uf a prečo len dva, asi preto, že je to v podstate z dekoratívky ich premiéra, možno keď sa medzi ľuďmi osvedčí, budú sa jej venovať viac :)
      Ale to je len moja domnienka:)

      Odstrániť
  4. Roky som používala kompaktný mejkap od Biodermy - Photoderm a na leto je skvelý. Aj toto leto budem, vyhovuje mi tmavý odtieň. Tento kompaktný AR mi sedí tiež, skôr ten svetlý, uvidíme, či mi v lete sadne aj ten tmavý.

    Evs - ktorý tekutý si mala? Sada Sensibio nemá tekutý mejkap. Vlastne, Bioderma nemá žiaden tekutý mejkap, len nový BB krém a potom tónovací krém, ale ten je z radu Sébium.

    www.isabelle.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som nad Photodermom rozmyslala uz asi 5 rokov, minuly rok bol dokonca v super kombinacii photoderm + daco zdarma (neviem ci nie maly opalovak) ale tolko som sa odhodlavala az sa to vypredalo :(

      Odstrániť
  5. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Musím říct, že vypadá na pleti opravdu přirozeně.
    Just be yourself by Petra

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  14. drahe ženy a dievčatá. Už som zúfalý lebo neviem zohnať pre moju drahú a krásnu ženu make-up od bioderma sensibio AR svetlý.Udajne ho už nevyrábajú. Ďakujem za akekolvek informácie o tomto produkte

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne