utorok 26. marca 2013

Doliva pleťový krém




Nastalo obdobie, kedy je dobre vymeniť si na poličke krém. Ja krémy, ktoré používam v tomto období nazývam prechodnými nakoľko sú ideálne medzi veľkými teplotnými prechodmi. Nie sú ani mastné, ale ani sú to ani aqua krémy.
Keďže nás teraz môže minimálne dva mesiace čakať počasie do teploty 20 stupňov je dobré nájsť si krém, ktorý sa bude o pokožku intenzívne starať, bude ju vedieť ochrániť pred teplotnými rozdielmi, dodá jej vitamíny a všetko, čo potrebuje. Pre mňa je takým krémom ľahký intenzívny krém od Dolivy (Doliva Intensivcreme light), ktorý mám dostatočne odskúšaný na to, aby som sa s Vami mohla podeliť o moje dojmy.




Krém je balený v klasickej papierovej škatuľke s výstižným popisom. Čo oceňujem však viac, je samotné balenie krému, ktoré sa mi veľmi páči – sklenená škatuľka s plechovým uzáverom na mňa pôsobia veľmi pekne. Ten plechový uzáver je podľa mňa celkom netradičný a designu dodáva šmrnc. Veľkosť krému je 50ml, čo je klasické balenie.





Určite, čo Vás zaujme prvé, je krásna vôňa krému. Vonia neskutočne pekne, pomerne silno citrusovo. Na pleti vôňa vyprchá, čiže sa nemusíte báť, že by Vám prekážala. Krém má veľmi príjemnú, ľahkú,  gélovitú konzistenciu. Vďaka tejto konzistencii sa nanáša veľmi ľahko a stačí ho neskutočne málo, čo naozaj oceňujem. Ja ho používam takmer mesiac a za ten čas badám minimálny úbytok. Vstrebáva sa veľmi rýchlo a pleť je po ňom krásna hebká a vyhladená na dotyk. Vôbec neupcháva pory, pleť na neho reaguje veľmi pekne. Ďalšia vec, ktorú u neho oceňujem je, že aj keď si večer potlačím nejaké vyrážky (čo viem,  že by som nemala) ráno po nich nie je ani stopy. Pleť sa krásne zahojí, nie je začervenaná ani poškodená. Tento faktor sa na kréme nikde nespomína, ale myslím, že ho veľa z Vás ocení, pretože pravda je, že aj keď všetci vieme, že by sme sa nemali doma vytláčať väčšina z nás to aj tak doma robí.



Vďaka tomu, že je krém naozaj ľahký, ho určite odporúčam na toto obdobie. Ak si neradi nechávate otvorené krémy na neskoršie dopoužívanie pokojne ho dopoužívajte, a vôbec nevadí ak bude leto. Je to naozaj príjemný krém, ktorý pleť ošetrí a dodá jej čo potrebuje. Krém zoženiete či v každej lekárni alebo na stránke http://www.naturprodukt.sk/?doliva

A čo Vy? Aký krém momentálne používate? Meníte počas roka krém? Ak áno koľkokrát?

13 komentárov:

  1. great review :)
    what about follow each other?
    let me know :)
    have a nice day!
    xx
    veronica

    OdpovedaťOdstrániť
  2. PASSEI, VI E GOSTEI, INCLUSIVE ESTOU RECOMENDANDO O SEU BLOG PARA AS MINHAS AMIGAS(OS)...

    http://inkedesignerstampas.blogspot.com

    https://www.facebook.com/MANOALVES2008

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten design je vážně povedený! Já ho nedávno měla v malém vzorečku a byla jsem s ním taky spokojená, takže si ho určitě pořídím ve full balení :-)
    violetswan.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Na dolivu jsem slyšela jen samou chválu!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. To balení je rozkošné! Koupila bych si ho jen kvůli tomu :-D
    Já mám ve velké oblibě krémy Korres, na ty nedám dopustit. Zrovna teď na jaro si chci pořídit krém s granátovým jablkem a doufám, že si poradí s mou pletí, která se na jaře vždycky zblázní

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som Korres ešte neskúšala ale počula som na Korres len samé dobré recenzie :)

      Odstrániť
    2. Já jsem o Korresu psala dva články na blogu, poměrně obsáhlé. Tak se na to kdyžtak mrkni.

      Odstrániť
  6. Mala som kedysi vyrazky a pouzivala som samozrejme make up, raz som sa uplnou nahodou dostala ku dolive intensive ,uz poprvom vyskusani ma uchvatila vona a zaroven jej regeneracne vlastnosti ktore boli preukazane uz po niekolkych hodinach,neskutocne hojila, hydratovala a plet bola naozaj pekna mozem potvrdit ze za paru dni mi fakt dala plet natolko dokopy ze som prestala pouzivat make up. Tuto dolivu odporucam vrelo jesen zima, ked prislo leto velmi som sa potesila dolive intensive light je tak isto uzastna dokonca ma lepsie opalovalo slnko a plet ostala naozaj az do jesene pekne hneda a hydratovana. Skusila som vseliake kremy ale o tejtot dolive mozem povedat ze je to cislo 1 pre vsetkych, nepoznam nikoho kto by sa na nu stazoval. Je to naozaj luxusny krem za malo penazi. Dokonca nesposobuje uhry ani ten intensive ani intensive light!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ako keby si mi čítala z duše..Mňa osobne mrzí, ako sú Doliva krémiky podceňované neviem z akého dôvodu ale v mojom okolí akoby prevládal názor, že sú to výrobky pre dôchodcov. Ja na nich nedám dopustiť, s pleťou robia úplné zázraky a v pomere cena kvalita nemajú konkurenciu.
      Ďakujem za krásny komentár!

      Odstrániť
  7. Undeniably believe that which you said. Your favorite reason seemed to be on the net the easiest thing to
    be aware of. I say to you, I definitely get annoyed while people consider worries that they just do not know about.
    You managed to hit the nail upon the top and defined out the whole thing without having side-effects , people could take a signal.
    Will likely be back to get more. Thanks

    My web page - viagra

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne