sobota 16. marca 2013

Ziaja očný krém


Moji čitatelia vedia, že Ziaju mám naozaj rada a sadu kozie mlieko ešte viac. Ich kozí krém je proste ak máte suchú pokožku top a doteraz aj top ostáva. Doma mám už aj telové mlieko, na ktoré som akosi pozabudla a čaká ešte na vyskúšanie, ale na čo som teda nezabudla a čo už nejaký ten mesiac používam je očný krém z radu kozieho mlieka. 

Ide o krém, ktorý slúži ako prevencia vrások a je ideálny na suchú pleť. Mne veľmi vyhovuje pretože očné okolie neskutočne krásne vyhladí a v tejto zime ho aj krásne ochráni. Tak aspoň viem, že som sa pekne o svoje očné okolie postarala nech je vonku akékoľvek počasie.
 




Krém má 15ml a pekné bielo strieborné balenie. Mne osobne sa línia kozie mlieko veľmi páči, príde mi jemná, elegantná, nič výstredné a predsa pekné. Hlavnou zložkou je teda už spomínané kozie mlieko spolu s vitamínom A a E a provitamínom B5 (d-pantenol). Keď už sme si takto pekne povedali všetky zložky poďme ďalej na konzistenciu. Tá sa Vám určite bude páčiť, pretože na rozdiel od pleťového krému je očný krém neskutočne ľahký. Má mierne gélovitú konzistenciu, skôr vodovejšiu ako hustú. Pri tomto očnom kréme sa musíte absolútne odosobniť od svojich skúseností s pleťovým krémom, pretože okrem mena a obsahu spolu nemajú nič spoločné. Kým pleťový je ťažký, pomerne hutný, tento je veľmi ale naozaj veľmi ľahký. Zaschne do 10 sekúnd a oči vyzerajú naozaj krásne. Večer je očné okolie hladké na dotyk a ráno vyhladené na pohľad. Krém má čistú vôňu (opäť vôbec nevonia ako pleťový).




Ak momentálne nemáte doma očný krém a máte nad 20 rokov, je čas s tým niečo robiť. Povedala by som, že Ziaja očný krém je super pre začiatočníčky ako aj mierne pokročilé. Nie je to protivráskový krém – je ľahký, pleť neupcháva a zbytočne nezaťažuje. Zároveň však vráskam predchádza a tak pleti doplňa vitamíny, čo potrebuje. Za cenu, akú majú Ziaja výrobky, podľa mňa ani nie je nad čím rozmýšlať. Akurát nad tým kde zoženiete najbližšie Ziaju :)  a to je Tesco a Kaufland.

A čo Vy? Používate očné krémy? Skúšali ste niečo od Ziaje?


14 komentárov:

  1. od Ziaji som skúšala radu kozie mlieko.. no nedopadlo to dobre pretože mám citlivú pleť :/ takisto jemný odličovač mi úplne zničil oči. avšak telové maslo (kozie mlieko) bolo super :) a kakaové maslo denný krém mám veľmi rada :) takisto aj sprchové gély su super !

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som odličovače neskúšala tam ostávam verná Bioderme :) ale tieto kozie veci mám strašne rada! Vidíš teraz ma napadlo, že sprchový gél z tohto radu nemám :) už viem kam pôjdem dnes poobede :)

      Odstrániť
  2. Ja som tiež veľká milovníčka Ziaje, a radu kozie mlieko doslava zbožňujem! Tento očný krém bol niekedy zadarmo pridávaný ku krému, krém som používala cez zimu a to mám zmiešanú pokožku. Cez zimu bol pre mňa super, ale na Tatry bol krátky =D A očný krém je v pohode, tiež si myslím, že patrí ako prevencia do budúcnosti. Ak však nemáme problém, napríklad kruhy pod očami, s tým si žiaľ neporadí.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vážne? tak to bola super akcia,tú som nevidela :) To inak verím, že na Tatranskú klímu to chce asi dačo mastnejšie, ale tu v BA to je úplne postačujúce :) Ďakujem za komentár :)

      Odstrániť
  3. Oční krém ještě nemám a zatím asi asi pořizovat nebudu, možná na příští zimu, no jo, už taky stárnu =D A od téhle značky nic nemám =)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vžne nič od Ziaje? Určite sa na niečo mrkni v pomere cena kvalita je to naozaj super značka!

      Odstrániť
  4. Mne sa pomaličky míňa očný krém Q10 od Nivey, tak možno vyskúšam tento :) Koľko stojí?

    OdpovedaťOdstrániť
  5. aj ja mám tento očný krém je fajn ľahký naozaj, stačí ho máličko a za veľmi dobrú cenu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Od Ziaja mám jeden kakový sprcháč a ozaj krásne vonia a dlho vôňa vydrží,chcem postupne začať skúšať viac a viac vecí :))

    Nius07

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Zayu mám nejradši :)

    jsem nový follower

    http://kissofbeautylovers.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ziaja mě zatím velmi neoslovila, ale sháním oční krém tak možná do něho půjdu:)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Plánujem si kúpiť denný a nočný krém kozie mlieko,tie si ešte neskúšala? :) Akurát sa obávam že ich tu nikde v žiadnom obchode nenájdem :-/ Láka ma aj očný krém,nemám však ešte 20+ tak neviem či to kúpiť...aj keď 18,5 od 20 až tak ďaleko nie je :D
    Zuzana

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne