streda 3. apríla 2013

Oriflame rozjasňujúce guličky





V poslednej dobe som sa stala priam posadnutá rozjasňovačmi. Kupujem ich vždy keď ich vidím v akcii za nejakú rozumnú cenu a dúfam, že ich efekt bude prinajmenšom taký, aký vidím na obrázkoch u drahých značiek. Predsa len sa necítim na to, aby som dala cez 50 eúr za pravé meteoritky tak hľadám alternatívy všade kde sa dá.
Prednedávnom s rozjasňujúcimi guličkami prišiel aj Oriflame a aj keď cena nebola zas tak super nízka, povedala som si, že vyskúšam. Veľmi sa mi páčilo ich balenie a navyše denno-denne používam Giordani Gold líčka a na tie nedám dopustiť.






Tieto rozjasňujúce guličky sú tiež z edície Giordani Gold a mali by tvár pekne rozjasniť, aby vyzerala zdravo a pekne. Guličky majú naozaj krásne balenie. Samotná škatuľka je tá istá ako u Giordani Gold líčok, ale samotný dizajn je omnoho krajší. Ružovo perleťový s kvietkom. Krabička s guličkami v sebe ukrýva ak sa nemýlim 5 druhov guličiek, ktoré spolu vytvárajú tú ideálnu rozjasňujúcu farbu. Nájdete tam – perleťovo bielu, ružovú, zelenú, žltú a fialovú.



Samotné farby Vás nemusia strašiť, aj keď zelená na prvý pohľad môže vyzerať strašidelne ide skôr len o veľmi jemnú zelenú lesklú farbu, ktorá je po splynutí s ostatnými farbami absolútne nebadateľná. Vec, ktorú mi nedá nespomenúť, je vôňa guličiek – tá je naozaj krásna. Veľmi jemná, akoby možno trochu vanilková, naozaj krásna.






A teraz čo sa samotnej funkcie rozjasnenia týka. Tento príspevok som sa odhodlávala písať, už asi mesiac od kedy guličky mám a stále na nich akosi nemám vytvorený presný názor. Úprimne Vám poviem, že som od nich čakala viac lesku. Na ruke síce vyzerajú fajn, super pigmentované, ale na tvári taký zázrak nečakajte. Bledoružové tiene Catrice, ktoré som kúpila vo výpredaji a používam ako rozjasňovač vyzerajú na tvári famózne. Stačí malý nános a celá pleť sa rozžiari. Týmito guličkami si môžem prepudrovať aj celú tvár a je dosť možné, že to ani neuvidíte. Na druhú stranu si hovorím, že možno o to ide. Sú veľmi decentné, to že ich máte je takmer badateľné a keď chcete aby boli viditeľnejšie dáte viac vrstiev. Tým pádom sú ideálne pre každého na denné nosenie –do školy, do banky, do práce všade. Taktiež aj o meteoritkách veľa ľudí hovorí, že si ich na tvári vôbec nevidí, tak možno je Oriflame taký dobrý a vyrobil mega kopiu =)

Môj záverečný názor ale je, že ak niekto začína s maľovaním, alebo nosí veľmi jemné líčenie je to asi dobrá vec. Guličky pleť jemne rozjasnia a vydržia naozaj veľmi dlho. Mňa by ako darček potešili, a kúpila by som ich aj kamarátke. Cena -+ 10 eúr mi však príde pomerne vysoká, ak by stáli 5 bola by som k nim ústretovejšia. 

A čo Vy? Aké používate rozjasňovače? Máte tento? Videli ste ho? Čo na neho hovoríte?

18 komentárov:

  1. pekne napísané..a presne, tá cena má odrádza..a ako pozerám, tak efekt tiež nie je nič moc..za polovičnú cenu si môžeš kúpiť krémový rozjasňovač v pere od Catrice, ktorý je naozaj perfektný :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak, ja som si za 2,8 kúpila úžasný F&F a na ten nedám vážne dopustiť:) Ale mám pocit, že púdrové sa ťažšie zháňajú a ľudia ich majú radšej :)

      Odstrániť
  2. dobre že si ma upozornila na recenziu :) mne sa veľmi páčili, ale cena bola uf... a nikde nikto neuvádzal, na čo sa to vlastne používa, takže som bola zmätená. niežeby som v tom mala teraz jasno :D ale aspoň viem, že sa bez toho zaobídem, lebo mám svoj nyc púder a rozjasňovače nepoužívam :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na NYC púder som počula samé dobré recenzie :) ja som teraz verná Rimmel Stay matte ale keď ho domíňam mám ho na zozname :)

      Odstrániť
  3. Jsou super:) Takové kuličky jsem zatím nezkoušela, možná někdy zkusím:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. U mňa vedú Meteority od Guerlain, ale aj tento efekt je veľmi pekný ;o)
    www.isabelle.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. juj Luci tie by som aj ja chcela! Ty si ich vtedy super kúpila, ale tá originál cena je pre mňa proste strašne vysoká :(

      Odstrániť
    2. Ani ja by som si ich nekúpila za plnú cenu. Mala som šťastie, že sa vypredávala predchádzajúca edícia. Oni ich totiž u Guerlaina robia každý rok v novom prevedení.
      www.isabelle.sk

      Odstrániť
  5. Ahoj Bianca, presne ako si napisala, je tazke si na ne vytvorit nazor....objednavam Oriflame pre seba, tiez som ich mala doma, ale absolutne ma nenadchli, ani som nevedela, ci som si ich naniesla, alebo nie, boli na tvari akoby neviditelne.....nakoniec boli pre mna uplnym prepadakom-az tak, ze som ich zbalila a vratila , vobec som s nimi nebola spokojna. Ata

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja sa na nich snažím hľadať čo najviac pozitív, veľmi nerada mojej Oriflame tete vraciam veci (mám pocit, že sa na mňa vtedy hnevá). Každopádne myslím, že si ich celkom obľúbila moja mamina, lebo ten efekt naozaj nie je výrazný a ona ich používa aj ako púder :) ďakujem za milý komentár :)

      Odstrániť
  6. Veľmi sa mi páčia, mala som možnosť si k nim pričuchnúť :D a vôňa je tiež krásna. Aj keď som zvyknutá na výraznejší efekt (tiež používam tieň od Catrice, ale z limitky spectaculart), prídu mi také zlaté, že si ich nakoniec asi aj tak kúpim. Hoci nižšia cena by potešila.
    Užitočná a dobre napísaná recenzia :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veľmi pekne ďakujem :) no obávam sa, že 5 eúr stáť nikdy nebudú, ale ak sa ti páčili a vyskúšala si si ich, myslím, že stoja aj za tú cenu, lebo podľa mňa vydržia aj 10 rokov :)) a to porom vychádza euro na rok :)))

      Odstrániť
  7. co sa tyka gulôciek, u mna v kozmetickej tasticke vidiet akurat gulockovy slnecny puder... a mam pocit, ze ho mam uz 10 rokov :))) kedze ma pre mna slabu kryciu schopnost.. pouzivam ho az ked si na seba dam puder znacky maybelline. Po naneseni gulôciek mam pocit ze sa mi rozjasni cela tvar... su tam totiz take jemne trblietave ciastocky...
    a naozaj pekne urobena recenzia!!!

    www.katharine-fashionisbeautiful.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  8. A nie je zámer aby boli tak slabo pigmentované? Totižto aj meteoritky sú v podstate púder na celú tvár, nie ako lokálny rozjasňovač

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Hmm tak nad týmito guličkami váham už super dlho som zvyknuta na oriflame puder http://galantosfun.blogspot.sk/2013/06/oriflame-studio-artist-pressed-powder.html a sním som nadmieru spokojna ale tieto guličky vyzerajú tak lákavo ale ta cena

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne