nedeľa 7. apríla 2013

TOP marec


Už dlhšiu dobu u seba pozorujem, že medzi moje obľúbené články na Vašich blogoch patria top za daný mesiac. Ani neviem, prečo som doteraz takú rubriku nerobila, keď je to v celku šikovná vec! Keď tak spätne rozmýšľam nad marcom tam bol u mňa v znamení bezúspešného privolávania jari a potom akoby trucu, že keď sa nechce otepliť nechce sa ani mne robiť nič navyše. Tak teda snáď sa Vám bude táto rubrika u mňa páčiť minimálne tak, ako sa mne páči u Vás !
 





Keďže som bola tento mesiac pomerne lenivá, tiene som vymenila za linky. Najčastejšie som používala klasické čierne Essence black mania, ktoré používam už roky a som spokojná. Po niekoľkých hodinách majú tendenciu otláčať sa, avšak ak si viečko pretriete nude tieňom nič sa nestane a budú držať krásne do večera. Majú super štetec, veľmi dobre s ním nanesiete či už hrubšiu alebo tenkú linku.

Spolu s čiernymi linkami som pomerne často nosila červené, alebo až bordové rúže. Predsa len linka sama o seba v kombinácii s mojou svetlou pleťou nie je nič moc a preto som si veľmi obľúbila výrazné rúže, ktoré make-upu dodali šmrnc. Mojím obľúbeným je jeden S-he (360), ktorý sa už bohužiaľ nevyrába a stará dobrá klasika Oriflame ( Brown Sheen).

Nevyhnutnosťou sú pre mňa jednoznačne rozjasňovače a aj keď tento Catrice tieň (100 Welcome to Miami Peach) nie je špecificky rozjasňovač, ja som si ho tak prispôsobila. Dostávam na neho veľa pochvál a ja som z neho nadšená. Kúpila som si ho v DM výpredaji za +-0,60 e a má krásnu farbu, pleť neskutočne rozjasní a super vydrží. Používam ho aj s hnedými aj ružovými líčkami. Naozaj super vec!






V štádiu privolávania jari som sa druhý krát zamilovala do Balea makaronkového krému. Je to proste neskutočná vôňa, ktorá Vám urobí radosť aj keď na konci marca vidíte vonku 5cm snehu. Krém veľmi rýchlo schne, čiže pred spaním nemusím 10 minút mrznúť v kúpeľni.

Z vôní u mňa v marci bodoval Diesel Plus Plus Feminine. Táto vôňa asi viac ľuďom nevonia ako vonia, ale ja ju mám jednoducho veľmi rada. Je to pomerne ťažká vôňa s mliečnymi tónmi, ktorá však na tele vydrží veľmi dlho a veľmi pekne postupne vyprcháva. Za cenu +- 10 eúr, je to podľa mňa super deal.

Posledným top výrobkom aj keď nekozmetickým sú pre mňa bylinkové čaje. Pred pár týždňami som bola mierne nachladnutá a keďže verím na zázraky prírody pila som samé dobré bylinky – žihľava, materina dúška, mäta... nádcha bola raz dva preč ale moja radosť z týchto čajíkov ostala!



A čo Vy? Aké sú Vaše top produkty za marec? Ak ste robili takýto príspevok dajte mi vedieť, rada si ho pozriem na Vašom blogu. Ak nie, tak ma veľmi poteší, ak mi napíšete aspoň jeden výrobok, ktorý Vám urobil v marci radosť!

4 komentáre:

  1. ja zacnem cajom... lebo teraz akurat jeden pijem :))) u mna prevlada zihlava a pohanka.... neodmietnem ani medovku a multivitaminovy ovocny caj
    pokial ide o kozmeticky vyrobok... ocaril ma cokoladovy telovy krem s bambuckym maslom od Avonu... je to pre mna doslova jednicka!
    Hoci nie som privrzencom znacky Avon... no tento ich produkt ma uplne pohltil... a kedze minule bola akcia.. kupila som si hned dalsie dve balenia... Urcite odporucam... aj ked nie kazdemu môze byt vôna po chuti !
    pekny den :)))
    www.katharine-fashionisbeautiful.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za super komentár :) ja som ešte o pohankovom čaji nikdy nepočula,vidno, že mám čo dohánať :) Myslím, že čokoládový krém by sa mi určite páčil, pretože čokoládové vône mám veľmi rada a Avon robí výborné krémiky!
      Tak ďakujem za super nápady budem sa inšpirovať :)

      Odstrániť
  2. Tú vôňu Diesel chcem už dlho skúsiť, ale naslepo sa bojím objednať...aj keď nie je drahá, všade , kde som pozerala, stojí do cca 10 €. Ja viem, možno blbá otázka, ale aj tak - k čomu by sa dala prirovnať? Inak veľmi dobrý blog, pre mňa úplne prvý, ktorý som kedy začala čítať-naozaj! A to už som pomerne stará - mám 33 rokov.. :) Ata

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jeeej ďakujem za neskutočne krásny komentár! Spravil mi krajší deň! Rozmýšlala som celý deň nad tým, k čomu by sa dala prirovnať a bohužiaľ ma nič nenapadá, ale skúsim aspoň takto - aj napriek tomu, že je to akoby mliečna vôňa je dosť silná, takže ak máš rada ľahšie vône nebude to nič pre teba. Je pomerne výrazná a povedala by som, že by si ju mohol dať kľudne na seba aj muž. Tá cena je naozaj super, ak nemáš veľké nároky na vône a vo všeobecnosti ti ťažké vône nevadia podľa mňa stojí za risk, prinajhoršom ju môžeš niekomu potom podarovať ale pozor potom už bez krabičky, pretože tá vyzerá ako škatuľa na mlieko - raz keď ju už otvoríš už je spätne nezabalíš :(

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne