pondelok 13. mája 2013

Bioderma Hydrabio peelingový krém



Nastal čas, kedy je potrebnú urobiť ďalšiu zmenu na našich poličkách. Voňavky už vymenené máme a poďme teraz ďalej k peelingom. To, že je vonku krajšie a teplejšie určite neznamená, že by sme mali prestať používať peelingy ba práve naopak. Čím je teplejšie tým má naša pokožka tendenciu mastnieť a tým sa viac upchávať a zanášať.  Práve z týchto dôvodov sa peeling v tomto čase stáva viac ako kruciálna záležitosť.

Možno si veľa z Vás myslí, že načo meniť peeling v ročných obdobiach, že je to zbytočné ale práveže vôbec nie je. Inak sa Vaša pokožka chová v zime a inak sa chová v lete (alebo aspoň tá moja!). V lete má tendenciu byť pomerne citlivá najmä ak som viac na slnku, suší sa viac a chýba jej hydratácia. Z tohto dôvodu je pre mňa nepredstaviteľné, žeby som si drhla tvár nejakým klasickým peelingom pretože by som si tam dala dole asi polku tváre. Podstata je, že aj keď sa Vám to teraz nemusí zdať, keď sa začnete opaľovať, chodiť na kúpalisko tvár bude červená a citlivá avšak z peelingovej rutiny by ste nemali poľaviť. Preto je dobré mať v zálohe nejaký kvalitný peeling ako je napríklad ten od Biodermy z radu Hydrabio určený presne pre dehydratovanú a citlivú pokožku.




Hlavná sila peelingu spočíva najmä v jeho konzistencii, ktorá pleť vôbec nedráždi a chová sa k nej neuveriteľne jemne. Peeling má konzistenciu ako nejaký hutnejší zimný krém, ktorý má v sebe peelingové čiastočky. Nemá to absolútne nič s Hydrabio peelingom, ale ja mám pocit, akoby som si dávala peelingovo mliečnu masku. Je pomerne hustý (naozaj úplne ako krém) a na tvár sa nanáša strašne super. Vôbec Vám nesteká, jednoducho si ho rozotriete v rukách ako krém a budete masírovať jemne krúživými pohybmi tvár 1-2 minúty. Potom peeling jednoducho zmyjete a rozdiel pocítite hneď. Tvár je neskutočne vláčna, akoby až nakrémovaná, je žiarivá a aj napriek tomu, že je to peeling, ktorý v podstate odstraňuje nečistoty je to skôr akoby ste si dali nejakú krémovú masku. Pleť je na dotyk hebká, hydratovaná, naozaj super pocit.


 Pre tých čo majú radi zloženia :


Odporúča sa používať dvakrát týždenne ale ja osobne ho používam raz za týždeň a mám pocit, že to stačí. Pleť je naozaj krásna, nezanáša sa a ja som teda spokojná. Aby som nezabudla jeho veľkosť je 75 ml a ďalšie info na www.bioderma.com

A čo Vy? Priznajte sa meníte si peelingy? Ak áno ako často? Ako často ich cez týždeň používate? Podľa návodu či ako Vám vyhovuje?
 


8 komentárov:

  1. nikdy ma nenapadlo menit peeling iny na zimu a iny na leto, aj ked pri samponoch a kremoch mi to pride uplne prirodzene:)inak rada hydrabio je velmi fajn, planujem sa vratit opat po case k micelarke, no tento peeling zatial odskusany nemam. peelingujem raz za tyzden, momentalne sephorackym..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Inak mňa zase nenapadlo meniť šampon :)) a to mením vážne veľa vecí ale toto ma proste fakt vážne nenapadlo. Na leto si dávaš nejaký ľahší, citrusový?

      Odstrániť
    2. na leto je vhodny jemny a lahky sampon na kazdodenne pouzitie a na zimu popuzivam skor vyzivne. konkretne ten klorane s ovsom je taky lahucky, mam po nom nadychane lahke vlasy. musim o nom uz napisat:)

      Odstrániť
  2. Přiznávám, že peeling neměním podle ročního období a vlastně mě to ani nikdy nenapadlo, ale určitě máš pravdu, že by se to mělo. Momentálně používám 2x týdně zelený peeling od Biodermy, nějaký Sebium myslím a rozhodně ten tebou zmiňovaný Hydrabio zkusim, protože ten by byl pro moji pleť rozhodně lepší a kdybych si ho všimla už tehdy, když jsem si objednávala, tak bych rozhodně vzala tento.
    Super článek, byl pro mě hodně přínosný. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám doma tiež aj zelený Sébium ale na leto je pre mňa pomerne drastický, tento mi sedí omnoho lepšie :)Som rada, že som pomohla a dúfam, že budeš spokojná !

      Odstrániť
  3. Pretty! This was an incredibly wonderful article. Thanks for providing this information.


    Also visit my homepage: diarrhea remedies

    OdpovedaťOdstrániť
  4. I read this piece of writing fully regarding the comparison
    of most up-to-date and previous technologies, it's amazing article.

    Also visit my web-site; refinishing hardwood floors

    OdpovedaťOdstrániť
  5. If abs your job needs you to set your hands next to your buttocks.

    Postdate your PT's in a infinitesimal though. About 80% is also submit to age-related muscle red ink and abdominal expanding upon. Thence, dieting baksheeshes do not have exercises that aren't centered on your abs, but operate your abs punter than any crush could this blew my psyche!
    Place a burthen home base harmonizing to your you conceive about intellectual nourishment a lot?

    We lively in a fast-paced gild, the data age, where to the fat,
    it has to a lesser extent time to make the musculus.

    Feel free to surf to my website :: look at this web-site **

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne