piatok 3. mája 2013

Maturita?Štátnice?Promocie?Robota..?



Neznášam keď vidím na dievčatách, ktoré majú viac ako 15 rokov príšerné silonky. Príliš biele, príliš tmavé, nekvalitné alebo pozatrhávané. Aj keď sa to nezdá, silonky dokážu neskutočne pokaziť (ale aj zlepšiť) dojem z väčšiny oblečenia. Žena si dá krásne šaty a k tomu silonky za 0,50 centov z potravín.. Do siloniek je potreba investovať tak ako do množstva ďalších vecí. Radšej mať doma troje drahších ale kvalitných ako desať lacných a nekvalitných.

Ja som si kvalitné silonky začala kupovať niekedy na strednej škole a odvtedy som si urobila celkom slušnú zbierku. Kupujem ich vždy keď sú v akcii alebo natrafím na obchod, kde sa dajú zohnať výhodne. Posledné roky oceňujem najmä samodržky, pretože sú situácie najmä v lete, kedy silonky jednoducho potrebujem mať, ale nikto nevidí, či mám celú silonku alebo samodržky avšak mne je omnoho pohodlnejšie. Na trhu je neskutočné množstvo siloniek – či už jednoduché telové –lesklé, matné alebo rôzne variácie vzorovaných. Ideálne je mať z každého rožka troška aby ste si ich vedeli obmieňať a pekne ladiť. Stačí si dať jednoduché čierne šaty a k tomu pekné vzorované pančušky a máte vyhraté. Chápem, že na to nemusí mať každý odvahu a ani postavu, ale niekedy sa jednoducho oplatí zariskovať.



Ako som už vyššie spomínala uznávam, že silonky nie sú lacná záležitosť, a preto ak nájdete miesto kde sa naozaj oplatia netreba váhať treba konať. Ako ja, keď som objavila krásne vzorované samodržky na www.loly.sk ani sekundu som nerozmýšľala. Vedela som, že v obchode by ma obdobné vyšli najmenej o 5 eur viac a moje overovacie schopnosti bezpečnosti nákupu vyzerali byť splnené. Vyberala som opäť aktuálne na leto, jedny jednoduché samodržky, čisto čierne s pekným pásikom, ktorý ide zo zosilnenej špičky a päty pozdĺž nohy vzadu. 




Druhé sú už trochu sofistikovanejšie, opäť síce klasické čierne, ale s jemne fialovými pásikmi a mašličkami. Skúšala som si ich k jednoduchým čiernym šatám a lodičkám a s výsledkom som spokojná. Čo poviete? O mašličkách viem len ja a páčia sa mi, a ostatok vyzerá pekne elegantne.





Keď som už nakupovala v zľavnených výrobkoch som natrafila na pekné čipkované nohavičky, tak som prihodila aj tie. Paradoxne, tie ma potešili úplne najviac, pretože okrem toho, že majú príjemnú mäkkú čipku majú po okrajoch silikón, čo znamená, že sa nohavičky nešmýkajú, nevykasávajú hore a nosia sa pohodlne aj pod nohavice. 









Dnes som sa rozhodla písať trochu o inom ako ste možno zvyknuté ale zvýšený počet černošských siloniek na kaukaziánskych ženách vo mne vyvolal mierny hnev. Dúfam, že som niekomu poradila, alebo inšpirovala na kúpu kvalitných siloniek- vyzerajú naozaj krajšie.
A čo Vy? Páčia sa Vám moje? Prídu Vám príliš odvážne? Kde si kupujete silonky? Ste ochotné do nich investovať?



41 komentárov:

  1. My sρouѕe anԁ Ӏ stumbled over here coming from a differеnt web addrеss аnd
    thought I mіght as well checκ things out. I like what
    I see sο і am just following you. Lοok forward to looking into your web pаge аgain.


    my web blog ... crear pagina web

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já do silonek investuji i z praktického hlediska - ty kvalitnější "drží" a ne jako u nejlevnějších, které mám po dni jak punčochy v mateřské školce :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. presne, na výdrži je to strašne poznať, niektoré silonky mám už reálne aj 5 rokov, aj keď tie boli vážne dosť drahé, ale sú vo výbornom stave!

      Odstrániť
  3. silonky s pruhem vzadu se mi strašně líběj :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. oh, ja silonky nemam rada a kym ich nemusim mat, tak ich nenosim. je to strasne umela latka a este..pritlacena uplne na telo...vzdy ma potom strasne svrbi koza. a inak nohavicky so svikom medzi nohami mi pridu ako nocna mora. aj ked to urcite vyezra dobre, no ja zo zdravotnych dovodov nemozem amt ine ako bavlnene

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vážne? mňa našťastie nesvrbí nič, môžem ich v podstate nosiť od rána do večera, ale poznám pár ľudí, ktorý majú ten istý problém :((

      Odstrániť
    2. mňa zas svrbia nohy z klasických zimných pančúch..alebo teda to skôr bude nejaká reakcia na chlad alebo čo. silonky nosím, robia krajšie nohy :D bez celulitídy, žiliek a tak :D :D ale nie.. no trošku ich vylepšia, treba uznať. mne sa páčia hlavne tie druhé...alesom zaťažená na tie samodržky/podväzky všeobecne

      Odstrániť
    3. Inak súhlasím, skryjú, čo je potreba. Včera som si kúpila ,,silonky v spreji" dúfam, že to nebolo 12 eúr vyhodených do koša, som zvedavá, čo za zázrak to bude :)

      Odstrániť
  5. Ja som už známa tým, že keď si silonky oblečiem (na skúšky, štátnice a pod.), tak ich mám v momente roztrhané a len málokedy mi nejaké sadnú, na 180 cm sa snáď ani nevyrábajú...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no trhanie siloniek mi spôsobilo nejeden jedovací záchvat... predstava drahých siloniek potrhaných do dvoch hodín je na zaplakanie..hlavne v tých sprostých školských laviciach.. Inak, nedávno som videla v jednej galantérii na Miletičovej silonky pre silnejšie a vyššie ženy :) boli to síce len samodržky, ale napadlo ma aký super nápad. Verím, že pri tvojej výške, to naozaj musí byť ťažké :(

      Odstrániť
  6. Líbí se m moc, jsou úžasné! Také jsem velký silonkový fanda, jenže se mi bohužel nevyplkatí investovat. I silonky za 200,- jsou náchylné k roztržení. Ve škole máme blbé židle a častokrát si o ně silonky rozthnu :/ Docela mi to vadí, protože nosím jen šaty a sukně, tudíž jsem nucena ročně investovat kolem 5000 za punčocháče.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. súhlasím, tie školské stoličky sú ozajstná katastrofa!

      Odstrániť
  7. presne. neznasam ked na niekom bledom vidim "opalene" silonky..to vyzera strasne groteskne - biele ruky a opalene nohy -.- ale zase naozaj blede silonky sa v podstate tazko zhanaju :/
    inak tie so svom su krasne, zboznujem take :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ale je to vidieť pomerne často :( a rozmýšlam, čo je horšie či úplne tmavé silonky alebo taká béžová, priam biela - lebo to zase vyzerá tak mrtvolne :((

      Odstrániť
  8. ja som kedysi nosila tiež tie spomínané príliš lesklé, príliš tmavé, na kolenách odstávajúce silónky..ale teraz už mám deformáciu z práce a iné ako calzedoňácke by som si nekúpila. Hlavne ich sťahovačky zbožňujem:D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Calzedonia má super silonky, ja mám od Vás slušnú zbierku najmä podkolienok všakovakých, len keby boli o čosi lacnejšie :)

      Odstrániť
    2. skus tie stahovacky ja ich mam tiez z calzedonie a su super :))) neviem si ich vynachvalit :)))) a ked si ich dam pod saty tak tolko komplimentov od frajera dostavam ze ako mi to slusi :D

      AndreaZ

      Odstrániť
  9. Odpovede
    1. jeeej ďakujem fotky mi hádam ešte nikdy nikto nepochválil :)

      Odstrániť
  10. Mírný hněv :D To tě naprosto chápu, co kolikrát vidím na ulici se ani na googlu nenajde :DDD :))))

    OdpovedaťOdstrániť
  11. A viete čo je ešte hrozné? Nálepky na podrážkach. Darmo máš sexy červené lodičky, keď na nich vidieť nálepku...
    Toto je inak môj prvý komentár na blogu, škoda, že začal takto, ale musela som. Inak mám tvoj blog rada. Inšpiruje ma ku kúpe nových kozmetických produktov. Ďakujem:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. uznávam, skoro rovnako hrozné :) na to si dávam super veľký pozor, kedysi som mala spolužiačku, ktorá na to upozorňovala pomaly ešte aj cudzích ľudí na ulici.. poučila som sa :) Tieto krasotiniatka boli úplne nové, vytiahnuté z škatule, čiže ešte neboli poriadne pooberané :)
      Ďakujem za pekný komentár :)

      Odstrániť
  12. Tie prve su krasne! A nepadaju tie samodrzky dolu teda nezosmykuju sa ti?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) zrovna tieto bohužiaľ nemajú silikon zvnútra silonky, čo je síce menej praktické, ale znesiteľné. Pri normálnom fungovaní vydžia pekne, zošmyknú sa tak o 1cm asi po hodinke, ale napríklad utekať na autobus je dosť nepraktické, lebo to majú tendenciu ísť rovno dole :))
      Ale väčšina samodržiek má zvnútra silikon (ako ten odfotený na nohavičkách) a to potom nie je žiaden problém, ten utiahne všetko :)

      Odstrániť
    2. ja napriklad ked viem ze budem vela chodit tak si samodrzky poistim este podvazkovym pasom aby mi nepadali a nemusela ich kazdu hodinu popotahovat vyssie lebo to nevyzera moc dobre... cakas na autobus a musis si tahat samodrzky hore aby sa ti nezrolovali az po zem :D ale vacsinou mi vydrzia :) podvazkovy pas je iba taka istotka ;)

      AndreaZ

      Odstrániť
  13. silonky s pruhem se mi moc libi,akorat na ne nemam odvahu:)
    mimochodem probiha u me na giveaway o kozenou kabelku z Italie:)
    http://sienastyle.blogspot.it/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ty nemáš odvahu? wow to by som nepovedala :) pri tvojich super outfitoch by som čakala, že si ich určite niekde mala :))

      Odstrániť
  14. som na tom rovnako, tiež fičím na silonkách :) ja nakupujem na saxana.sk, keď majú zľavy, tak sa to tam vážne oplatí :) a milujem rôzne vzory, hodia sa aj pod obyčajú sukňu, ktorú krásne obzvláštnia. Aj na pohovor! (a to ma zobrali :D)

    Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. saxana to je známy dobrý obchodík aj u mňa :) vždy sa poteším keď nájdem nejaký nový a potom sa cez zľavy neudržím :)

      Odstrániť
  15. mně se osvědčily silonky z teska, tak je kupuju ted jenom tam. Driv jsem nosila ruzne variace a motivy, ale ted uz na to nejak nejsem

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. V Tescu majú úžasné silonky!! Krásny výber a super ceny!

      Odstrániť
  16. Odpovede
    1. ja nosím obyč hnedé silonky, ale páčia sa mi tvoje, no pre mňa príliš odvážne :D

      Odstrániť
    2. Uznávam, že pre veľa ľudí sú odvážne :)) Ďakujem za pekný komentár :)

      Odstrániť
  17. jeee :))) konecne super clanok na blogoch :))) ja milujem silonky by som mozno aj povedala ze to je taka moja uchylka :D:D:D bez nich sa citim nesvoja takze ich nosim kazdy den :) tiez kupujem drahsie lebo tie lacne sa nedaju vystat. Ked niekto hovori ze silonky su nepohodlne tak to urcite preto ze nosi tie z potravin za 50 centov... samodrzky v lete a v zime si silonky navrstvim aby mi nebola zima- bezne aj 3-4 pary naraz.

    tesim sa na odpoved :)))

    AndreaZ

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Oooo, ty tvoje s pruhem jsou krásné! Taky si plánuji takové pořídit :) Máš krásný nohy, btw. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Môj príhovor k mužom ktorý obliekajú silonky
    https://www.youtube.com/watch?v=pilIcCA5FZQ

    MOJE DOMÁCE VIDEA V JEDNOM SILONKY PRE MUŽOV EN-SK subtitle
    https://www.youtube.com/watch?v=OQ6nQ_p5qe0

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Cristiano Ronaldo oblieka silonky aj v civile. Neveríte? Tu sú fotky.
    Obliekanie pančúch mužmi nemá nič spoločné zo sexuálnou orientáciou!!
    Aj hetero muži milujú silonky a radi ich nosia.
    Aj muži majú svoje silonky.
    Silonky pre mužov a ženy z celého sveta tu..
    BEPON má pančuchy aj pre pánov! Slovenská sieť predajní
    BEPON, najväčší a najznámejší predajca pančuchového a ponožkového sortimentu na Slovensku, prichádza so špeciálnou novinkou tentokrát aj pre pánov – pančuchovými nohavicami a legínami!
    http://www.pantyhose8.weblahko.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Máš krásne nôžky a veľmi sexi v tých silonkách....keď ich vidím predstavujem si toto..
    https://photos.google.com/share/AF1QipNspx0q43RvYHDBdxYjch1AUGjqoFlI0Y7aqkY0_0eT1k1U-WR-3ATudmfaOBqhwA?key=QnA0NmVldE1UXzhEbTVyeTFqYmpaQzktUVNVeWpn
    https://vk.com/videos-92306895

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne