nedeľa 12. mája 2013

Poďte so mnou do rozprávky Van Cleef & Arpels




Poznáte to, že keď si dáte na seba nejaký parfém cítite sa zvodne, iný romanticky či niektorý povzbudí Vášho športového ducha? Van Cleef& Arpels vo mne prebudí princeznú a vždy keď si ho ráno na seba dávam cítim sa ako Arabela keď ide točiť svojim zázračným prsteňom.

Vo všeobecnosti patria parfémy od tejto značky medzi luxusné parfemy, ktoré sa málokedy dostanú medzi mainstreamovú populáciu a teda nie je ich cítiť až tak často. Povedzte sami, koľko ľudí poznáte, že používa tento parfém? Ja osobne okrem mňa nikoho a pritom ide o jednu z najkrajších vôní akú som kedy mala.




Spoločnosť Van Cleef&Arpels má za sebou pomerne bohatú históriu a pričom pôvodne začínali ako šperkári vo Francúzsku. Ich sláva sa presunula z Európy do celého sveta pričom k šperkárstvu pribudlo zamerianie sa na hodinky ako aj parfémy. Podľa mňa na voňavke je veľmi vidieť, že patrí pod značku niekoho, kto sa zaoberá šperkami pretože balenie je neskutočne nádherné. Parfém má modré balenie, ktoré mi pripomína modrý vybrúsený diamant a vrchnák tvorí akoby kvet na ktorom sedí víla. Víla má krásne krídla a rukou si podopiera tvár, naozaj krásne precízne balenie, ktoré z voňavky robí kúsok na Vašej poličke, ktorý poteší viacero Vašich zmyslov.




Veľkosť voňavky je 100ml pričom balenie nie je až také veľké a mohutné akoby sa mohlo zdať. Viem, že sa opakujem, ale neskutočne krásne sa vyníma na poličke v kúpeľni pretože naozaj pôsobí viac ako doplnok než voňavka.  Čo sa samotnej vône týka je to primárne ovocná vôňa, avšak skladajúca sa z ťažších kvetín, takže si určite nepredstavujte sladké Incanto. Aj napriek tomu, že základom je ovocie, ide skôr o ťažšiu ale tlmenú vôňu, ktorá má neuveriteľnú výdrž. S prehľadom Vám vydrží na tele 12-14 hodín pričom je viac ako isté, že Vám ju niekto pochváli ešte večer, keď si budete robiť nákup v potravinách.  Veľa ľudí mi v okolí hovorilo, že je z nej neuveriteľne cítiť fialky ale ak Vám mám pravdu povedať, ja už som fialky necítila toľko rokov, že už ani neviem ako voňajú.


Pridávam Vám zloženie, aby ste si aj sami vedeli urobiť lepšiu predstavu:


Hlava: fialka, ríbezle, mandarínka
Srdce: jazmín, ruža
Základ: kosatec, vetiver

Vôňu nie je problém zohnať ani v obchodoch ale ani na internete (kde je však takmer o polovicu lacnejšia ako v kamenných obchodoch). Pochopiteľne, že ja sama nemám 30 ani 40, ale myslím si, že je to vôňa super možno na staršie ženy. Ja ju používam len keď idem niekam večer alebo na špeciálne príležitosti, a cítim sa v ňom naozaj výnimočne.

A čo Vy? Počuli ste niekedy o Van Cleef&Arpels? Páči sa Vám ako vyzerá? Akú vôňu používate momentálne teraz? Teším sa na Vaše komentáre a želám Vám krásny zvyšok víkendu!

15 komentárov:

  1. vyzerá nádherne, pokukujem po nej už dlho, ťažšie sladké vône milujem, musím ju už ísť oňuchať :)
    od Van Cleef&Arpels sa mi strašne páči aj tá ich Oriens :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Je to nádherná vôňa, mala som doma vzorku. Je jednou z tých, ktoré si plánujem v blízkej dobe zaobstarať :)
    Inak, aktuálne používam Salvatore Ferragamo Incanto Shine a Lanvin Eclat d´Arpege :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja mám doma Incanto Shine a Eclat vonia krásne:) máme podobný voňavkový vkus :)

      Odstrániť
  3. What's up colleagues, its great piece of writing concerning cultureand completely defined, keep it up all the time.

    Look into my weblog dry scalp treatments

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nadavno mali promo u nas v auparku, takze som si ju konecne mohla vyskusat :) Je fakt dobra.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vážne? Nepovedala by som, že sa na ňu bude robiť promo! O to lepšie aspoň sa o takej nádhere dozvie viac ľudí:) Aj boli hostesky nejako pekne oblečené?

      Odstrániť
  5. Mám ju tak isto doma je úplne dokonalá, kúpila som si ju hlavne kvôli tým fialkám, ktoré fakt cítiť neskutočne silno. No to najväčšie plus je tá výdrž !

    OdpovedaťOdstrániť
  6. tak o téhle jsem ještě neslyšela, ale pokud ji někde uvidím, hned si k ní přivoním, jak voní! :))

    OdpovedaťOdstrániť
  7. vždy keď vidím ten flakón, tak mám chuť si ju objednať aj naslepo :) nemá síce v základe ambru a pižmo- tie mi vyhovujú najviac, ale jazmín, kosatec a ríbezle mi určite nebudú smrdieť!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten flakon bola prvá vec, ktorá ma privolala ku kúpe :) Zvábil ma na neho :)

      Odstrániť
  8. mala som ju a mne sa zdala taká dosť ostrá, asi to nebude úplne môj vkus, pretože po čase mi z nej bolo trochu zle.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. To je fakt nádherné, roztomilé!:o) Určitě voní nádherně..

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne