piatok 17. mája 2013

Spotrebované marec/apríl

Aj ja som sa rozhodla pridať do mojich pravidelných príspevkov výrobky, ktoré som minula aspoň si môžeme pekne jasne skalkulovať čo sa spatne oplatilo a čo nie. Páči sa moje prvé spotrebované výrobky!


1, Chloe chloe - ach moja celoživotná láska. Smútim, že sa minula ale nakoľko mi momentálne nikde nelieta 50eúr len tak tak chvíľu potrvá kým sa na mojej poličke objaví znovu. Každopádne stále plati (aj napriek tomu, že ju má každý druhý človek), že je to tá naj naj naj voňavka ever! Kúpim si ju zase!

2, Alverde púder-  z tohto púdru som nebola nadšená, ani keď som ho používala a spätne sa môj názor vôbec nezmenil. Jediné, čo ho ospravedlňovalo, bolo, že som ho kúpila v totálnej akcii za cenu okolo dvoch eúr. Minul sa asi po dvoch mesiacoch, poobede sa nedal na spotenú tvár použiť lebo ju nepekne upchal a bol silne parfemovaný. Nekúpim si ho zase!

3, Yves Rocher očný odličovač - keď momentálne doma nemám Biodermu vždy siaham po nejakom experimentovaní a dlhú dobu som si na zľavové kupony kupovala tento odličovač. Bioderme sa nevyrovná, odličuje pomerne pomaly, vodeodolná špirála ide celkom ťažko a na očiach štípe. Nevylučujem, že si ho nikdy nekúpim znovu, lebo určite je to lepšie ako napr. Balea, ale ozaj to nie je žiaden zázrak. Kúpim si ho možno.

4, Maybelline Volume Express tmavomodrá- kto by si kúpil tento des keď máme Falsies a iné podobné lepšie maskary? Ja...no vyhodených do koša 7 eúr, tragédia, myslím si, že riasy mám väčšie keď ráno vstanem než s touto riasenkou. Prosím majte rozum nie ako ja a vyhnite sa jej.. Nekúpim si ju zase!

5, La Roche Posay deodorant- nikdy som síce nemala Balea guličky, ale dám krk na to, že efektívnejšie odstráni pot ako tento strašiak... 10 eúr vyhodených do koša, doma sa dokonca nenašiel ani nikto kto by ju bol ochotný dopoužívať. Na oblečení nechávala fľaky, pot neodstránila hádam ani na dve hodiny.. Hrôza.. Zlaté dobré Nivea spreje...Nekúpim si ju zase!

6, Essence balzam na pery- tento balzam som mala v DM taštičke tuším za 50bodov zdarma a pamätám si, že som vtedy napísala, že by som si ho za dve eurá, či koľko stojí sám nekúpila, lebo existujú aj lacnejšie, a väčšie balzamy na pery. Ale spätne - bol úžasný! Skvelá vôňa, neskutočná hydratácia, na perál mal super výdrž a vždy som sa musela pousmiať keď som si ho dala lebo tá vôňa bola na zjedenie. Ak ho ešte náhodou predávajú a niekde by som ho našla jednoznačne by som si ho kúpila aj do zásoby. Kúpim zase!

7, Avon olej na zničené končeky - ach toto je taký kontroverzný prípad, lebo tento olej som mala strašne rada. Myslím si, že svoju úlohu plnil, krásne voňal vlasy boli hebké áno zo všetkým súhlasím ale najnižšia cena v akcii bola tuším 4eurá/30ml čo je naozaj pomerne veľa. Momentálne mám doma iné oleje, ktoré vo veľkosti ml vychádzajú dosť lacnejšie a sú rovnako dobré ak aj nie lepšie ako tento. Z toho vyplýva, že ak by bol na trhu jediný určite by som si ho kúpila, ale je ich teraz na trhu tak veľa a lacnejších, že nevidím na to dôvod. Nekúpim zase! 

8, Gliss Kur šampon na farbené vlasy- tento šampon som používala niekoľko rokov v kuse ale v poslednej dobe mi strašne začal vadiť. Vlasy mám po ňom za tri dni mastné a nevidím v ňom úprimne žiaden dôvod na to, aby som si ho kúpila znovu. Nie je zas tak lacný, a nie je určite ani tak dobrý. Nekúpim znovu!

Dúfam, že sa Vám tento príspevok páčil, alebo že Vám možno aj pomohol v rozhodovaní. Mali ste aj Vy nejaký z výrobkov, ktoré spomínam? Ak áno, ktorý? Aký bol? Máte radi takéto rubriky? 

21 komentárov:

  1. Balzám Essence mám také ráda...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. no napríklad mne bol ten úpúder od alverde veľmi dobrý...ale potom prestali vyrábať môj odtieň:D Ale tak to je vec názoru samozrejme:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vážne? No ako hovoríš sto ľudí 100 chutí :))Aj ti dlho vydržal?

      Odstrániť
    2. Práveže hej..bol taký svetlý, presne na moju pleť, nemal žiadne trblietky, takže mne vyhovoval:)

      Odstrániť
  3. pred tyzdnom som tie balzamy od Essence vyhodila..3 kusy..mne vobec nevyhovovali

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tak poď avon sérum vyhrať v mojej GA :) :D pardon za "reklamu", ale tu sa to jednoducho hodí!
    http://muffinsisters.blogspot.sk/2013/04/300-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja mám reklamy rada :) inak často niečo zaujímavé ,,prespím" :) a inak toto je ako slovo do bitky :) Nakoľko mi na ňom vadí len tá cena zúčastniť sa určite pôjdem :) Ďakujem!

      Odstrániť
  5. Balzámek jsem si chtěla koupit, ale našla jsem ho tehdy pozdě až ve výprodejovém košíčku - byl ale rozpadlý a opatlaný, tak jsem ho tam raději nechala... Jinak nemám s ostatními produkty žádnou zkušenost, ale chtěla jsem vyzkoušet ten olejíček od Avonu.

    zdenka23.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak ho niekde nájdeš a navyše ešte aj vo výpredaji určite si ho zober :) samozrejme len ak bude v neporušenom stave..Inak je to hrôza ako vedia ľudia zničiť v obchodoch tie výrobky, a potom sú nepredajné :(
      Ten olej je super, ja mu z hľadiska kvality nemôžem nič vytknúť len tá cena mi príde vysoká :)

      Odstrániť
  6. Ten parfém je moja srdcovka, ale radčej mam Love:)
    DanyLoveLife

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Love je taktiež nádherný, bola som ho skúšať v parfumérii neskutočný počet krát, ale môjmu snúbencovi sa nepáči :( a to si potom nepomôžem :)

      Odstrániť
  7. Práve mám od Chloe novinku - See, je to svieza vôňa, ale na klasiku Chloe Chloe nemá.-)
    olejcek za dostupný cenuu s úžasnou vanilkovo- kokosovou svojou mám z DM od Baley - Oil Repair v hnedom balení. je úplne úžasný,dávam si ho este do mokrých vlasov a krásne sa potom lesknu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na ňu som videla všade veľa reklám, ale ešte som ju neskúšala, určite musím skúsiť! No napríklad ten Balea je úplne neskutočný, z tej vône odpadávam a stojí omnoho menej. Pričom výsledky robia rovnaké a Balea mi dokonca vyhovuje viac aj spôsobom nanášania lebo jeho konzistencia je akoby taká silokonová, tak nesteká hneď dole :)

      Odstrániť
  8. ten alverde pudr sem si taky chtěla koupit, ale nějak jsem od toho nakonec upustila, jak vidím tak si ho ani v budoucnu nekoupím:D

    OdpovedaťOdstrániť
  9. presne som dnes vyhadzovala obal z essence balzámu na peru, došiel aj mne :(

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Nedavno som skusila tuhy deo od la roche posay (bez parabenov, aluminiovych soli, alkoholu) a som maximalne spokojna. Dlho som hladala setrny (bez aluminia a podobnych umelin)a ucinny deodorant/antiperspirant, niekolko bio deodorantov mi vobec nezaberalo, ale po vyskusani tohto od la roche posay zostavam verna. Uplne potlacit potenie nedokaze (co je aj nelogicke), ale zapach absolutne ziadny, takze mne vyhovuje...

    OdpovedaťOdstrániť
  11. super článok, odličovač je dobrý ja som s ním veľmi spokojná, ale používam ten dvojfázový, chloe voňavka-ooou jeee :D super vôňa :) olejček od Avonu je dobrý, ale za tú cenu nájdem v obchode aj lepšie :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne