pondelok 6. mája 2013

To najlepšie z apríla

A mesiac ubehol ako voda a som tu opäť s rekapituláciou toho najlepšieho za apríl.  Všetky výrobky naozaj extrémne odporúčam, úprimne jeden lepší ako druhý :)


1, Shauma Péče bez zatížení - úprimne vždy vždy vždy si kupujem buď šampon na farbené vlasy alebo šampon na suché vlasy. Vážne nikdy nič medzi tým. Minule som videla v extrémnej akcii túto Shaumu, ktorá mala vlasy odľahčiť a vytvoriť objem - a ja nemám slov. Vážne tak nadšená som zo šampona nebola ani nepamätám. Vlasy sú naozaj extrémne! objemné, nemastia sa, sú krásne vyživené. No vážne top šampon. Neviem, prečo ma doteraz nenapadlo kúpiť si nejaký iný šampon, ale odteraz experimentujem! 

2, Nivea Happy time - asi pred rokom som presedlala z guličiek na spreje a túto zmenu si neviem vynachváliť. Žiadne stopy, biele fľaky, dlhé schnutie nič. Nasprejujem a je to. V podstate celý rok používam len Niveu, akurát si kupujem rozdielne. Túto mám veľmi rada má veľmi príjemnú vôňu, ktorá však rýchlo vyprchá avšak jej efektivita vydrží. Pochopiteľne nie 48 hodín :D ale do večera bez strachu.  Odporúčam, môže byť :)




3, Poďme trochu k malovátkam. Mojimi obľúbencami sa stali Catrice laky, ktoré som si hojne nakúpila do zásoby počas výpredajov. Úplne naj farby sú 690 Fred said red, 810 Acid DC,  850 Arethas RESPINK (išla som po rade - červený, zelený, ružový). S lakmi som veľmi spokojná - výdrž šesť dní, majú super štetec a na krásny výsledok stačia dve vrstvy. A za 1,30 hádam ani netreba váhať!

4, Druhou vecou, do ktorej som zamilovaná je Essence báza a.k.a rozjasňovač. Tiež vecička, ktorá bola vo výpredaji za +- 2 eurá a bola to teda kúpa storočia. Tá farba je neskutočne pekná, a hlavne ide skvele rozotrieť. Čo ma síce vytáča je neskutočne tragický aplikátor, ktorý mi každé dva dni vyprskneráno na oblečenie (mali by ste ma vidieť aké manévre skúšam, aby som sa neušpinila) a vydáva zbytočne veľa produktu, ale nehnevám sa- cena ho ospravedlňuje.  Báza je podľa mňa úplne nepoužiteľná ako báza, pretože tvár by bola strašne trblietkavá, ale ako rozjasňovač udeľujem jednotku!


5, Poslednou vecou, ktorou som posadnutá sú Manner keksíky! Mňam! A ja megaloman si nekupujem klasické malé balenia ale rovno poriadne veľké! Výhodou je, že toto veľké balenie stojí v Rakúsku čosi cez dve eurá, čo by mi vystačilo na tri malé na Slovensku. Neviem sa ich dojesť, tie keksíky sú tak dobré!

 A čo Vy? Čo dobrého ste objavili minulý mesiac? Máte aj Vy niečo z toho o čom som písala?


19 komentárov:

  1. Manner sušenky jsem nikdy neměla, mám na ně spadeno, ale asi mi nejsou souzeny sakra :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. urcite vyskusaj, je to neuveritelna lahoda! Moje oblubene su sice tieto, ale maju rozne prichute - citron, cokolada, vanilka... :)

      Odstrániť
  2. Fred said red som si tiež kúpila vo výpredaji a je to naozaj nádherná farba!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To mě teda zklamalo ta baze :D ja doufala, že bude dobrá na celý obličej, že bych ji zkusila :D

    Jane´s colours

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nie na celu tvar urcite nie :)) to by si bola ako diskogula :)

      Odstrániť
  4. mnam mannerky, ja zboznujem gulate manner chocolate-caramel:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to sú aj také? karamelové nepoznám!!! aaaaa treba ochutnať!!Ďakujem!

      Odstrániť
  5. Mannerky a Niveu mám taky ráda... skvělá dvojka na letní dny :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Manner mňam, mňam. Neviem, ale zdá sa mi, že som na tú bázu čítala niekde práve negatívnu recenziu... Ale každý má rád iné prkotinky :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hlavne ak ju niekto použil ako bázu ani sa nedivím :)) ale presne ako píšeš každému sa páči iné:)

      Odstrániť
  7. no,... ľutujem, že som tie laky catrice nekupovala aj doteraz. úplne radosť lakovať! mám tiež acid dc a ešte heavy metallilac

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja sa našťastie zásobím vždy keď sú v akcii :) za tie ceny je ťažké ich tam nechať :)

      Odstrániť
  8. Manner su naj naj naj!! Mnaaam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Fajny vyber az na catrice laky sice odtiene pekne no sklamala ma vydrz takze uz ziadny lak tejto znacky sa u mna nenajde

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vážne? ja mám práveže super skúsenosť 6dní mi zvyčajne krásne vydržia:) ale samozrejme treba lak pod nich a aj na nich :) ale potom držia ako divé! :)

      Odstrániť
  10. Tiez som si kupila "my base" vo vypredaji v DM a stala tusim nieco cez euro a uz som si myslela, ze ja som super pripecena, ze ma to vzdy oprska a nie len mna, uz bola aj na listoch kvetiny, na zemi, na stene :)))

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne