pondelok 10. júna 2013

Avon VIP tonovací krém a súťaž, ktorá sa neodmieta :)



Veľa z nás dievčat má rado všetko, čo sa blyští. Ja osobne som v trblietavých veciach pomerne rozpoltená osobnosť. Kým trblietavé záležitosti absolútne ignorujem v oblečení, čo sa kozmetiky týka – čím jagavejší a pestrejší obal tým väčšia šanca, že zaujme moje oko. Z toho logicky vyplýva, že ak chcel Avon ako cieľovú skupinu mňa ako mladú babu, vyhral, lebo obal jeho novinky VIP Tónovacieho hydratačného krému je naozaj oči chytľavý. Krásna žltá farba s akoby flitrovým obalom je jednoducho niečo, čo sa nedá prehliadnuť. Ani v katalógu a ani v časopisoch. Ak k tomu pridám, že tento krémik má OF20 je to vec, ktorá sa na leto určite hodí.






Tónovací krém je z radu Solutions, ktorá ponúka naozaj široké spektrum výrobkov. Krém slúži na hydratáciu a navyše zjednocuje farbu pleti.  Nakoľko je teraz trh pomerne zaplavený tonovacími krémami chcela by som Vás v tomto prípade upozorniť na niekoľko záležitostí, aby ste vedeli, kým si ho objednávate, čo si objednávate. Krém má po vytlačení z tuby bielu farbu, ktorá sa však na pokožke mierne stmaví. Sfarbenie je však naozaj veľmi veľmi veľmi jemné a preto od toho určite neočakávajte BB krém a už úplne nie make-up. Ide naozaj len o zjednotenie pleti, a dodanie minimálneho množstva farby. Osobne vidím využitie tohto krémiku viacerými spôsobmi:




1, mladé dievčatá, ktoré majú krásnu pleť a nepotrebujú si ju upchávať make-upom. Krém je vysoko hydratačný, čiže dodá pleti potrebnú hydratáciu a na základe OF20 ju aj chráni. Pleť pekne, veľmi jemne zjednotí a nebude vyzerať akoby mala nános masky. Taktiež, ak chce dievča trochu pomôcť unavenej pleti toto je ten správny spôsob – verím, že proti trochu zjednoteniu by nenamietal žiaden rodič.

2, dovolenkový krém – máte krásnu pleť a stačí Vám ju naozaj len zjednotiť? Našli ste to, čo hľadáte. Ideálny krémik na letné dni, kedy len potrebujete pleť rozjasniť a spolu s riasenkou nič iné nepotrebujete
.
3, tretí tip je môj nakoľko ja už nemám ani 14, a moja pleť nie je určite dokonalá – pri zmiešaní s make-upom, alebo nanesením pred použitím make-upu. Make-up potom pôsobí rozjasnene, a nech ho máte hocijaký výsledný efekt je, že pleť je jasnejšia, zdravšia na pohľad. Získate tak nielen rozjasnenie ale aj ochranu a hydratáciu!



V nadpise som spomínala súťaž, ktorá sa bude určite páčiť každému, koho krémik zaujal. Na Facebooku momentálne na tomto linku   https://www.facebook.com/AVONSlovak/app_533545163349288  môžete súťažiť o celý nový set Avon Solutions Truly Radiant. Set obsahuje krémik, o ktorom som písala a ďalšie výrobky, o ktoré by bola škoda nesúťažiť. Nenapíšem Vám ich všetky, aby ste boli viac motivované ísť na FB a súťažiť! Každopádne na stránke nájdete milú aplikáciu s hlavnou propagátorkou tohto radi Ivou Pazderkovou, tak klikajte a súťažte do 12.6.2013

Tak Vám držím palce, súťažte aby som si mohla potom prečítať aj ja Vaše tipy a recencie!
A čo Vy? Beriete si na dovolenku make-up, BB krém alebo chodíte nenamaľované a necháte pleť oddýchnuť? Páči sa Vám jednoduché alebo trblietavé balenie? Teším sa na Vaše komentáre!

19 komentárov:

  1. S produkty na pleť z Avonu bohužel nemám dobré zkušenosti, ale recenze je obsáhlá a informativní :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. v nasom Tescu bola Avon lady, ktorá mi ho dala vyskúšat, najprv sa mi naozaj pokozka na jednej ruke, kde som ho mala sfarbila (jemne žltkastý odtieň), keď som sa pozrela asi za 20 minút sfarbenie bolo preč...osobne sa snažím do katalógov ani nepozerať, lebo človek podľahne a kúpi aj to, čo zrovna ani nepotrebuje:D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To sfarbenie je naozaj minimálne, kto si ho ide kúpiť kvôli tomu bude smutný, preto som sa to snažila aj zdôrazniť. Skôr to dodá akýsi lesk a tú ochranu na bežné použitie :) Inak ale super, že máte takto Avon Lady, to je dobré, že sa dajú produkty vyskúšať veľa ľuďom to podľa mňa ulahčí rozhodovanie :)

      Odstrániť
  3. Napríklad pre mňa je to výhoda, že to takmer vôbec nefarbí, ja v lete potrebujem naozaj len pleť zjednotiť, takže super tip! Jana

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne, viem, že je veľa takých ľudí čo v lete nepoužívajú moc make-upu a im to môže vyhovovať :)

      Odstrániť
  4. práve by mi mal prísť a určite pekné trblietavé balenie u mňa vyhráva vždy :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak potom napíš ako si bola spokojná :)

      Odstrániť
    2. je skvelý ale mám po ňom trošku lesklú pleť ale ak nato dám jemnú vrstvu púdru je to skvelé :)

      Odstrániť
  5. jů tak ten vypadá fakt moc dobře :)
    a suchý šampon od Timotei doporučuji ;))
    Hanny.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dnes som sa inak po ňom pozerala v Tete ho sice nemali ale hladam dalej :)

      Odstrániť
  6. Já avon neodebírám, ale myslím, že přesně tehle má kamarádka a strašně ho chválila a já tónovací krémy nepoužívám:D mě stačí korektor a pudr.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak to si šťastný človek, že ti stačí korektor a púder, ja toho potrebujem teda viac :)

      Odstrániť
  7. Tento krém jsem si chtěla koupit a asi si ho objednám, bála jsem se, že bude příliš krycí a jak vidím, tak zbytečně. Na léto ideální tónovák.:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No krytia sa určite báť nemusíš :) Ak ho nehľadáš, myslím, že budeš určite spokojná :)

      Odstrániť
  8. Na dovolenou do tepla mak-up určitě neberu, možná nějaké do BB na večer..ale spíš u moře nic moc nepoužívám, jinak je to na obličeji takové težké :p.
    MalaMacanda.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja tiež len na večer alebo na výlety, nech na fotkách nevyzerám ako strašidlo :)

      Odstrániť
  9. Pri výbere kozmetiky je pre mňa jediným kritériom zloženie výrobku, určite sa nenechám zlákať obalom ani reklamou. Pozorne si prečítam zoznam ingrediencií a na základe toho sa rozhodnem, či si výrobok kúpim alebo nie. Nebudem predsa na seba dávať viac chémie ako je nutné.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je veľmi múdre uvažovanie, ktoré je určite lepšie ako kupovanie na základe obalu..Ja sa osobne príliš nevyznám v zloženiach, aj keď sa tým v poslednej dobe snažím zaoberať čoraz viac a kupovať si viac veci tiež podľa toho čo obsahujú než ako vyzerajú..:)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne