štvrtok 27. júna 2013

Micelárka, ktorá Vám zmení život


Všetci vieme, že micelárne vody sú priam odličovací zázrak. Okrem mnohých pozitív v sebe však nesú jedno veľké negatívum a to je pomerne vysoká cena. Čo by ste však povedali, ak by som Vám povedala, že existuje jedna micelárka, ktorá je super lacná a super dobrá?

Tak takú sa mi podarilo nájsť pred cca. pol rokom a kúpila som si ju z číreho zúfalstva. Volá sa Hydra Science nájdete ju v Carrefoure má 500ml a stojí +- 3,50. Ak prekonáte prvotné predsudky voči tomu, že je to možno nejaká Carrefour značka budete naozaj veľmi milo prekvapený. Micelárka je naozaj veľmi príjemná, pekne odličuje, pleť upokojuje.  Neodporučila by som ju tým z Vás, čo majú citlivé oči, pretože asi päť krát sa mi stalo, že ma štípala. Keď to porovnám s tým, že má 500ml a balenie mi vydrží  s maminou +- 3 mesiace tých 5 zlých skúseností je naozaj zanedbateľné číslo ale pre istotu upozorňujem.

Takže ak hľadáte nejakú dobrú odličovaciu micelárku za 3,5 eura za 500ml by som ju určite aspoň vyskúšala. Ja mám doma už ďalšie balenie a odporúčam ju naozaj každému. 

A čo Vy? Všimli ste si ju? Počuli ste o nej? Kúpili by ste si ju?




15 komentárov:

  1. po tejto recenzii je tato uz treti adept na micelarku, ktoru chcem vyskusat!:)Premyslam kde je v BA Carrefoure, tusim v Poluse, takze si pisem do zoznamu aspon omrknut zlozenie a tak:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. a ake boli prve dve? A jj ja ju kupujem v Poluse:)

      Odstrániť
    2. Ahoj,
      podle rezence mě moc zaujala a chtěla bych ji vyzkoušet :).
      Myslíte, že i najdu i u nás v ČR?
      Děkuji za odpověď :).

      Odstrániť
    3. práve som to na internete hľadala a očividne u Vás Carrefour odkúpilo Tesco tak ho asi ani nemáte :(

      Odstrániť
  2. Tiež by som rada nejakú micelárku odskúšala, ale bohužiaľ u nás doma žiadny Carrefour nemáme :( a momentálne mám ešte celú pleťovú vodu, tak možno, keď túto miniem, nejakú si zaobstarám.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mňa vlastne ani nenapadlo, že Carrefour nie je asi tak po Slovensku zastúpený :( no každopádne ak sa niekedy v nejakom ocitneš,aspoň vieš čo hľadať :)

      Odstrániť
  3. Carrefour mam uplne od ruky ale ak sa tam niekedy oskytnem mozno si ju aj kupim :) teraz mam aj tak zasoby tekze tak skoro novu potrebovat nebudem

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Carrefour u nás vůbec už není, takže pro mě je to bohužel passé. :-/ Každopádně jsem četla několik ód na levné micelárky a i jsem je vyzkoušela, ale pořád se vracím k růžové Biodermě. Nevím, jestli je to jen můj pocit, ale podle mě ji nic nenahradí. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Juj to je škoda, v poslednej dobe tam naozaj majú celkom pekný sortiment, akoby ožili :) Je pravda, že u Biod. sa mi nikdy nestalo, že by štípala :)

      Odstrániť
  5. Bohužel Carrefour už u nás není. Ale už jsem ji někde viděla na blogu tak asi nebude špatná.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Aj ja ju mám, už od jesene a som veľmi spokojná! Dokonca bola v akcii za necelé 4 E. Tiež odporúčam!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Nevieš, či ju tam nemali aj pre nejaký iný typ pleti? :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne