piatok 14. júna 2013

Používate jednorazové pleťové masky?


Aby som odpovedala na moju otázku - ja vo všeobecnosti nie. Možno som mala jednorazovú masku, raz dvakrát ale inak mám na poličke pomerne dosť masiek klasických balení. Pred nedávnom som čítala v jednom časopise článok s jedným síce kaderníkom, ktorý hovoril, že jednorazové masky na vlasy sú omnoho kvalitnejšie a ženy by mali raz za čas namiesto klasických tubových masiek použiť jednorazovú. Hm, neviem čo je na tom pravdy, ale aplikovala som slová kaderníka na moju pleť a vyskúšala jednorazovú masku  od Bieledy Uhorka a limetka. 
Jednorazové masky sú vo všeobecnosti pomerne lacná záležitosť a ak by mi niekto napísal, že sú naozaj omnoho kvalitnejšie ako tie tubové bola by som ochotná zaviesť si ich do svojej kozmetickej rutiny. Je to však podľa mňa celkom ťažko porovnateľné nakoľko sa snažím kupovať si všetky masky kvalitné, predsa len ide to ma moju tvár..Maska uhorka a limetka je hĺbkovo čistiaca a hydratačná - presne to, čo potrebujem pred letom. Je určená na zmiešanú a mastnú pleť, rýchlo pomáha bojovať proti nedokonalostiam, je antibakteriálna a jej cena je 1euro.Maska má dve časti - 1 tvorí krok jedna a druhá krok dva.


1, prvá časť je práve hĺbkovo čistiaca maska, ktorá uzavrie pory a odstráni odumreté bunky a nadbytočný maz. Mne osobne pripomína trochu bahenné masky akurát neskutočne krásne vonia. Tak ako im ich granátové produkty pripomínajú Incanto, táto maska je verná kopia Green Tea od Elizabeth Arden. Čo je naozaj veľmi príjemná, jemná vôňa. Maska nie je príliš hutná, ani riedka taký ideálny stred. Neskutočnou výhodou jej naozaj super konzistencie je, že sa po pleti priam sama kĺže. Nanášanie hádam nikdy nebolo jednoduchšie. Ešte dodám, že masky je tam strašne veľa. Ja som si ju dala v hojnom množstve a ešte ostalo aj pre maminu. Masku nanesiete na tvár a krk a necháte pôsobiť 10 minút a potom zmyjete. Po umytí je pleť akoby prečistená, upokojená naozaj na pohľad veľmi pekná. Tým však proces nekončí,ale idete na časť 2.

2. druhá časť je hydratačná maska. Tá má akoby gélovú konzistenciu a o čosi slabšiu vôňu. Druhá časť slúži na zmatnenie, hydratovanie a regenerovanie pokožky. Masku nanesiete na vyčistenú pleť, pekne vmasírujete do pokožky a necháte zaschnúť. Je to vlastne akoby ste si naniesli super výživný krém na tvár. Tejto časti je v balení ešte viac, opäť som ho použila ja, mamina a mamina si ju dala ešte potom dvakrát v priebehu týždňa večer namiesto krému. 
Po použití masky pleť pôsobí zocelene, upokojene a hydratovane.

Použitie masky sa mi veľmi páčilo a pôsobilo na mňa naozaj tak akoby vyšší level. Možno si raz za čas kúpim jednorazovú masku, uvidím. Čo sa týka tejto za cenu 1euro je to podľa mňa super kúpa, a naozaj odporúčam rozplánujte si jej použitie tak, aby ste si ju mali s kým rozdeliť je jej strašne veľa. A teraz ma napadlo, ak si ju vlastne s niekým rozdelíte bude stáť 0,50 eura :) a to je už naozaj no nekúp to! Zoženiete ju tak ako všetky Bielenda výrobky na www.bielenda.sk

A čo Vy? Používate jednorazové masky? Sú podľa Vás lepšie? Je v nich vždy toľko produktu? Aké masky sú Vaše najobľúbenejšie?


15 komentárov:

  1. I'm not sure why but this web site is loading extremely slow for me. Is anyone else having this issue or is it a problem on my end? I'll cheсk bacκ later and sеe
    if the problem still exists.

    Take a loοk аt mу webpаge - Webseite erstellen

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som myslim este jednorazovku nemala no nebranim sa tomu vyskusat nejaku :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahojda. Ráda bych Tě pozvala na můj web, který je zaměřen především na poruchy příjmu potravy, ale pozor- ne thinspo, ba právě naopak.Najde tam recepty, které nikde jinde nenajdeš..převážně clean eating, tipy, články postřehy...a v brzké době se rozjede projekt na pomoc lidem s PPP, jen čekáme s kamarádkou, kdy ho schválí krasna.cz. Na blog určitě mrkni, každopádně si tam najdeš to "svoje". A pokud by se ti u mě opravdu moc líbilo, můžeš se přidat mezi mé Followers aneb pravidelné čtenáře (v levém sloupci mého blogu). Přeju krásný zbytek dne. Andie
    www.andie-chambers.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za pozvanie, myslím, že už som na Vašom blogu bola ale rada ho navštívim opäť :)

      Odstrániť
  4. Myslím, že keď si človek rozpočíta, koľko ho stojí jedno použitie takej masky, až také lacné to nie je, ale inak som ich už pár použila a celkom fajn skúsenosti :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite je výhodnejšie kúpiť si tubovú masku o tom potom :) ale je to príjemná zmena :)

      Odstrániť
  5. Ahoj, díky za odkaz na mém blogu :) Rozhodně zajímavá otázka. Osobně si myslím, že cenově to vyjde opravdu podobně. A co se týče účinnosti - to si nejsem vůbec jistá. Osobně používám jak masku v tubě (Freeman avokádová - na mastnější pleť) a potom mám doma několik jednorázových. Snažím se to tak střídat, záleží na co mám náladu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ach Freeman Avokádová to je paráda :) a inak nálada je aj u mňa silný faktor výberu masky :)

      Odstrániť
  6. Jednorázové masky používám hlavně na dovolených. Tato vypadá zajímavě, dá se koupit i někde v Čechách, nevíš?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je dobrý nápad brať si ju na dovolenku! A googlila som tie tie Čechy tu je link: http://www.bielenda.cz/

      Odstrániť
  7. Mám radši tubovky, většinou od freemana, ale ani od avonu nejsou špatný :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Já masky nepoužívám, ale někdy to chci zkusit :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Lucy to by si mala určite skúsiť:) masky sú veľmi dôležité!

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne