streda 3. júla 2013

Akú dekoratívnu kozmetiku by ste si mali zabaliť na dovolenku

 Ak sa na dovolenke nemaľujete a chcete chodiť tak ako Vás príroda stvorila pravdepodobne Vás tento príspevok nezaujme. Ak sa však radi čo i len trochu skrášlite tak dnes Vám prinášam pár tipov na to, čo by ste si určite nemali zabudnúť zabaliť ak cestujete niekam do tepla - k moru, jazeru, bazénu.
Ja sama uznávam, že na dovolenku si stačí zabaliť málo, ale keď už nech to zato stojí. Krásne chceme byť predsa vždy a toto je možnosť kedy na nás obzvášť vyniknú určité kombinácie. Opálená pokožka sa veľmi kamaráti s bronzerom ako aj smaragdovými, zlatými a tyrkysovými farbami.
Pri balení Vašej dekoratívky by ste mali myslieť na pár vecí:
1, voliť prakticky a multifunkčne
2, voliť malovátka vodeodolné
Čo vidíte na fotke, je všetko čo som si zobrala na 10 dní do Turecka a teraz Vám to popíšem trochu podrobnejšie:
 1, BB krém - každá hydratácia ako aj SPF navyše sa v teple cení a preto už pár rokov make-up vymieňam za BB krém. Konkrétne tento je na mastnú pleť od Bielendy a je tak famozny, že si zaslúži zvlášť príspevok (čoskoro). BB krém je omnoho ľahší a na pleti pôsobí omnoho prirodzenejšie ako make-up.

2, Multifunkčné líčidlo - je ideálnym spoločníkom na každú dovolenku. Jednak tým, že je v takejto tuhej forme vyčarí prekrásne líčka, naozaj akoby slnkom dotknuté - pleť vyzerá krásne, hnedo lesklo a šmrncovne. Okrem použitia ako líčka sa dá použiť ako tiene či rúž na pery. Je to veľmi pohodlná vecička, ktorú oceníte už len preto, že sa nanáša prstami a nepotrebujete k nej štetec. 

3, Rozjasňovač/ tiene so zlatistým nádychom - opäť dve veci v jednom. Tieto MAC tieň vyzerá naozaj krásne či už ako rozjasňovač alebo ako tieň či podklad pod tieň. Opäť nanášanie veľmi praktické - prstom!

Keď už máme pleť vyriešenú ideme na oči. S očami sa dá naozaj pekne pohrať a dovolenka si priam žiada už spomínané farby - smaragdová, hnedá, tyrkysová a samozrejme klasika čierna. Ja osobne nedám dopustiť na Essence Sun Club ceruzky, ktoré vyzerajú priam neuveriteľne a držia na oku či je vonku 40 stupňov alebo 20.  Vo výpredajoch som si kúpila túto vodeodolnú čiernu a musím ju tiež pochváliť. Žiadnu ceruzku som nenosila vo vode, mne úplne stačí ak sa neotláčajú o viečko (do vody sa nemaľujem). Okrem Essence mi veľkú službu urobili aj na blogu známe F&F jumbo ceruzky, ktoré sú proste top. Krásne farby, skvelá výdrž a akoby sa vôbec nemíňali.
Na záver potrebujeme do taštičky už len dve veci - kvalitnú špirálu aby ste mali krásne dlhé mihalnice (môžete vymeniť za vode-odolnú) a nezabudnúť tieň na obočie. Obočie je jednoducho alfa a omega líčenia. Už aj keby ste si mali dať len BB krém,líčka, špirálu obočie proste tvár rysuje tak si ho pekne upravte.

Tak dúfam, že sa Vám môj zoznam páčil a že som Vás trochu inšpirovala!
A čo Vy? Chystáte sa niekam? Čo si balíte do Vašej taštičky?

16 komentárov:

  1. u mna jednoznacne SPF, puder, licka, ceruzky na oci a riasenka a nejaky neonovy lak na nechty, toto mi myslim bude stacit:) k moru sa licit nebudem ale na vecer chcem byt okuzlujuca:D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. presne tak aj ja! Inak lak som mala neonovo zeleny cize sme na tom uplne rovnako :)

      Odstrániť
  2. aký máš odtieň BB kremu ? :) lebo rozmyšlam si ho kupiť ale neviem kto odtieň bude lepší:/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ten čo mám ja je tento: Bielenda Uhorka a Limetka, BB krém 5v1, zmatňujúci, mastná a zmiešaná pleť. Odtieň Ligh a chcem o ňom napísať samostatný príspevok práve preto, že má úžasnú farbu - krásne sedí bledulám, čo sa mne osobne stalo prvý krát :)

      Odstrániť
  3. ja som si na dovolenku nabrala hlavne kremy na opalovanie:)) lebo s mojou bledou pokožkou by to nedopadlo dobre :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to pochopiteľne aj ja :)))))) toto bolo len dekoratívna kozmetika :)

      Odstrániť
  4. Pokud bych věděla, že nebudu někde na party nebo tak, tak bych si vzala asi jenom řasenku a jak jsi psala, multifunkční líčidlo.. nepotřebuju se nějak líčit na dovolené :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pre mňa je dôležitý aj ten BB krém, ale to je dané mojou pleťou, ak by som ju mala super tiež by som ho kľudne vypustila :)

      Odstrániť
  5. zrovna se chystám ne dovolenou, moc díky za tipy:)

    Jinak na mém blogu probíha Persun giveaway:)
    http://dreaming-fool.blogspot.cz/2013/07/persunmall-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  6. za dva tyzdne ideme na dovolenku a tak pomaly už chystam zoznam čo všetko so sebou z kozmetiky, no minuly rok som toho nabrala až až a nič nevyužila tak som zvedava ako dopadnem tento rok.:D inak super članok

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj ja tak, preto som tento rok volila striedmo a bola som spokojná :)

      Odstrániť
  7. My sme sa už z dovolenky vrátili a moje kozmetické balenie bolo obdobné- BB cream, vodeodolná maskara, dlhotrvajúce tiene, rúže letných odtieňov, rozjasňovače, bronzér, linky, vodeodolná kontúrka ...

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Super post :) Já na dovolenou beru jen řasenku, pudr a linky :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne