sobota 6. júla 2013

Radiaci víkend - ktorú kúpiť?



Tak ako som Vám písala minulý týždeň čoskoro si idem kúpiť nejakú peknú voňavku. Svoj výber som konečne zúžila na štyri posledné alternatívy a aj keď mám svoj tajný favoritný  parfém budem rada ak sa zapojíte do môjho vyberania a poradíte mi, ktorý parfém si vybrať.
Hľadala som voňavku teraz na leto, čiže môže byť ľahšia, možno aspoň trochu citrusová. Hlavne aby to nebol žiaden bolehlav to je najpodstatnejšie.






1, Burberry Brit – Burberry nespomínam na mojom blogu príliš často, pretože ma úprimne nikdy neohromujú natoľko, že by som si ich často kupovala. Kým nebola na trhu Body ani som nikdy neregistrovala, že by robili niekde nejake kampane. Brit poznám už dlhšiu dobu a aj napriek odhováraniu mojej maminy (ževraj má veľmi slabú výdrž) ma neprestala lákať. Keď si ju dám na ruku tá výdrž mi prijde ok. Je to príjemná ovocná vôňa, v ktorej sa krásne mixuje vôňa hrušky a vanilky. Aj napriek tomu, že obsahuje pomerne veľa sladkých zložiek sama by som ju osobne nenazvala sladkou.
Zloženie: Hlava: mandle, hruška, limetka, Srdce: mahagón, mandle, Základ: ambra, vanilka, fazule tonka





2, Moschino Glamour – keď Vám poviem, že táto vôňa ma láka najmä preto, že sa mi neuveriteľne páči jej flakon čo mi na to poviete? Že som šiši? Hej možno! Aj napriek tomu, že mám s Moshinom viacero skúseností – vône sú krásne, na mne však moc nevydržia ma stále láka skúšať nové a nové. Glamour je taká príjemná letná ovocná vôňa, ktorá sa mi pomerne ťažko opisuje. Vonia síce veľmi pekne, ale neviem čím to je, nezanechala vo mne nejaký hlbší dojem. Keď som ju mala na sebe voňala fakt pekne, ale teraz si odobne neviem spomenúť na nijakú zložku, ktorá by mi nejako špeciálne utkvela v pamäti. Nevadí, pomôžeme si zložením na internete: Hlava: morská soľ, palina, mandarínka, Srdce: ibištek, orchidea, lekno, Základ: pižmo, ambra, céder








3+4, D&G – odkedy D&G prišlo s päticou daných vôní dlhodobo som rozmýšlala, ktorú si kúpim. Mojím jednoznačným favoritom bola sladká trojka ale postupne sa moje nálady menili a prechádzala som medzi 3,18 a 10. Postupne tieto voňavky pomerne dosť miznú z obchodov (zoženiete ich len vo výpredajových stojanoch) no na internete sa držia pekne. Ich ceny išli pomerne dole až na 3. A tu spočíva moja dilema – o čosi viac sa mi páči 3, ale 10 je o polovicu lacnejšia. Ach ach, čo robiť? Byť márnotratná a kúpiť čo sa mi páči o čosi viac, alebo byť racionálna a kúpiť čo sa mi páči o čosi menej ale je o dosť lacnejšie? 

Tak teraz mám dilemu. Mám si kúpiť úplne niečo nové a byť voňavkovo spontánna (Brit, Moshino), alebo si kúpiť niečo po čom dlho pozerám? Tak raďťe teším sa na Vaše názory!

8 komentárov:

  1. ja na tvojom mieste beriem tú 10, pretože 3 má asi fakt každý. aj preto sa cena drží, no ale nechceš zapadnúť medzi milióny žien, ktoré ju nosia tiež? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ninka ty si ale hlavička! V niečom máš teda riadny kus pravdy!

      Odstrániť
  2. jedina, ktora viem ako vonia je Moschino, je pekna, ale na mna prilis sladka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Prišla ti príliš sladká? Mne sa ani tak nezdala,ale pravda je, že som ju skúšala len na papierik :(

      Odstrániť
  3. za mňa isto moshino aj keď viac sa mi páči tá istá len fialová ale myslím že to je edt nie edp :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fialovú som síce nevoňala, ale aspoň si mi dala tip čo mrknúť zajtra :) Ďakujem!

      Odstrániť
  4. ja mám moschino toujours glamour a je taká ťažšia, ale za mňa super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mne sa páči Burberry a L´impératrice. Inak, momentálne ma v Duty free shope na leto očarila Salvatore Ferragamo- Signorina. Na jeseň ju určite odložím, ale na tieto letné dni paráda!

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne