štvrtok 25. júla 2013

Spotrebované máj/jún/júl

Obdivujem ľudí, ktorí vedia každý mesiac minúť desať výrobkov, ja k nim každopádne nepatrím. Výrobky (okrem krémov na tvár a na oči) obmieňam pomerne často, rada skúšam nové veci, čiže taká veľká mesačná spotreba u mňa nie je reálna. Ak si však zhrniem tri mesiace, tu už nájdem celkom slušný počet toho, čo som minula. Tak nech sa páči dnes si urobíme rekapituláciu toho čo už na poličke nemám a uvidíme, či by som si to ešte opätovne kúpila!


 1, Bioderma Sensibio+ Sebium - odličovacie vody proste musia byť, Biodermu míňam stále a vždy si ju dokolečka znova a znova kupujem. Pred mesiacom som sa v akcii 1+1 zásobila červenými a teraz dúfam, že onedlho bude taká akcia na zelené. Je to proste top odličovanie! Kúpim znova!

2, The Body Shop brusnicový peeling - na jednom blogu som prednedávnom čítala, že daná blogerka nevidí čaro v telových peelingoch. Napísala som jej na to, že je to tým, že ešte nevyskúšala taký ten super pravý pretože peelingovanie je proste super vec. Jedným z takýchto peelingov, ktoré robia z pomerne banálnej činnosti niečo viac sú peelingy The Body Shop. Neskutočne voňajú, aj napriek tomu, že obsahujú zvyčajne jadierka daného ovocia nie sú moc drsné. Jedinou ale za to veľkou nevýhodou je ich vysoká cena. Tento stál tuším +-14 eúr čo teda vôbec nie je málo. The Body Shop produkty dostávam na Vianoce čiže je to pre mňa vždy čosi také trochu výnimočné, ale ak neviete čo si vypýtať na nejaký sviatok určite odporúčam nejakú ich kozmetickú sadu. Snáď dostanem znovu :) 

3, Balea makaronkový sprchový gél- toto bola jedna z najlepších sérii akú Balea urobila. Makaronkový a madľový sprchový gél voňajú tak krásne, že sa Vám ani nechce vyliezť zo sprchy. Kvalita síce nie je príliš valná, ale tá vôňa! Už ich mám kúpené opäť!

4, Vichy poopalovák - na dovolenke som mala Vichy a Biodermu a Vichy som minula celý pretože mal pomerne malé balenie (150ml). Mal gélovitú konzistenciu, ktorá mne osobne príliš nevyhovovala, pretože kým gél uschol mierne lepil telo. Čo sa mi tiež nepáčilo bola celkom čudná vôňa, ktorá síce po zaschnutí vyprchala, ale kým nezaschol ten gél bolo to dosť čudné. Nabudúce si ho nekúpim, pretože ako poopaľovák preferujem radšej mlieko ako gél. Nekúpim znova!

5, Yves Rocher Hydra Vegetal - pri nejakom nákupe v YR som dostala celkom veľkú vzorku krému Hydra Vegetal. Ešte pred tým, než som mala vzorku som nad ním pomerne dlho rozmýšľala či si ho kúpim alebo nie a takto som si ho aspoň mohla skúsiť. Na dovolenku mi prišiel, ako ideálne riešenie - hydratačný, a malé balenie šikovné na cestu. O to viac som bola sklamaná a až priam nahnevaná pri samotnom používaní nakoľko ma večer keď som sa krémovala na tvári strašne štípal (najmä v oblasti lícnych kostí). Nebolo to nič príjemné a keď takto na neho reaguje pokožka je to jasný znak toho, že to nebude nič pre mňa. Určite nekúpim!

6, She a Essence trblietavé laky na nechty - u mňa sa leto nesie vždy v znamení besných farieb a trblietok. Inak tomu nebolo ani teraz a domíňala som dva laky. Ani jeden už nie je v ponuke (tuším) ale každopádne ak by boli kúpila by som si ich. 
7, Nivea Diamond Gloss lak na vlasy - s lakmi na vlasy pomerne často experimentujem a zvyčajne si ich kupujem podľa toho aké kupóny ponúka DM kartička.  Tak som si naposledy kúpila tento Nivea sprej na vlasy, ktorý teda nebol nič moc. Tuženie malo byť 4/5 alebo podľa mňa to bola tak 2/3. Žiaden lesk sa nekonal a sprej mi vydržal pomerne krátko. Nekúpim znova!

8, Loreal Studio Indestructible - tento sprej som si kúpila dvakrát a je to taká blbostička na objem. Pravda je, že on ten objem naozaj vytvorí ale tak isto si ho vytvoríte aj vy ak si potupírujete vlasy a nenesiete bežný lak na vlasy, ktorý bude o polovicu lacnejší. Ide o to, že sa máte predkloniť aby Vám vlasy padali akoby smerom ku kolenám, naniesť na vlasy akoby pri krku potom trochu počuchrať hoci aj rukami, napočítať do 10 a voilá! budete mať objem. Ono naozaj tam objem bude, ale hovorím, natupírujete si vlasy prelakujete hocičím iným a máte to isté. Ak máte veľa peňazí a nie je Vám lúto +- 6 eúr tak si to kúpte, je to sranda, ale inak nie. Nekúpim znova! 

Tak toľko k mojím empties som rada, že som minula aspoň dačo a hádam, ak budem robiť takýto príspevok opäť o tri mesiace bude tam aj nejaká dekoratívka (ale pochybujem:) .
A čo Vy? Míňate veci rýchlejšie? Máte niečo z toho o čom som písala? Páči sa Vám niečo?

16 komentárov:

  1. Mně Bioderma Sébium nesedla, musela jsem se jí (litru :D) zbavovat.. :/ A Nivea laky jsou na nic..

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Sprchové gely od Balea jsou výborné. Dostala jsem ho minulý rok k narozeninám a od té doby používám jen ten, nebo i jiné, ale tento si nemohu vynachválit! :))
    Já spíše používám balzámy na rty a přípravky na vlasy. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Přesně! Nechápu jak muže každý měsíc někdo dávat článek na téma "spotřebováno"

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ani ja :)) ja za mesiac spotrebujem tak dve veci :)) (a aj to je niekedy veľa:)

      Odstrániť
  4. Tyjo, já mám půllitrovou Biodermu Sébium od Vánoc, používám ji denně, každý den minimálně jednu (někdy až čtyřikrát) ale pořád tam dobrých možná 200 ml mám :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fakt? My ju síce používame s mamkou, ale aj tak jej máš riadne veľa :)

      Odstrániť
  5. ten ehydra vegetal mi tiež nerobil dobre, lak na vlasy používam ten istý a zdá sa mi že je riadne silný :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Inak čítala som teraz na dosť blogoch, že veľmi veľa ľuďom nerobil dobre :(

      Odstrániť
  6. Taky si kupuju laky na vlasy podle nabídky kupónů :D Ale koupila jsem vital, i když nad tím tvým jsem se taky rozmýšlela. Nicméně to bude asi všechno na jedno brdo - že by vlasy byly po nastříkání hebké a jemné se vážně říct nedá.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zlaté kupony :)) mohli by tam častejšie dávať Loreal Elnett, ten sa mi veľmi páčil, len je dosť drahý :(

      Odstrániť
  7. Ten sprchový gel od Balea a vodu od Biodermy mám také. Jsem s nimi maximálně spokojená:-).
    http://glamourandbeautyforyou.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ani ja som si to nevedela predstavit, ale tych 7-10 prazdnych baleni sa vzdy nejako nazbiera :) asi to bude tym, ze z kazdeho typu praduktu mam otvoreny jeden ks (okrem samponov a dekorativky|, takze to ide celkom rychlo...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hej tým to presne bude. Toto ja práveže nerobím, lebo mám toho doma strašne veľa a všetko sa mi chce skúšať. Neni to síce moc dobré, lebo takto mám šancu, že mi niečo doma ostane po záruke, ale snažím sa dávať pozor aby som veci minula na čas :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne