piatok 9. augusta 2013

Bianca má novú hračku Philips HP8345/00




Už je to veru riadne dlho čo som si naposledy zaobstarala nejakého pomocníka na vlasy. V poslednej dobe som si však pomerne dosť obľúbila vlny, a aj keď mám doma síce kulmu na vlasy, bohužiaľ nerobí také vlny aké by som si predstavovala. Viete ako vyzerajú jemne zvlnené vlasy Lauren Conrad? Alebo také tie klasické vlny Victorias Secret modeliek? Tak presne niečo také som chcela docieliť ja,  len som nevedela ako. Každopádne google je veľmi dobrý poradca a po dlhšom hľadaní som našla kulmu a žehličku v jednom Philips HP8345/00 Straight& Curl. Aby ste ma chápali vo všeobecnosti nemám rada multifunkčné zariadenia na vlasy, ale nakoľko v tomto sa nemenia nadstavce, len proste inak narábate s vlasmi hneď som sa zamilovala.

Podstata tejto žehličky spočíva v tom, že jednak Vám vlasy vyžehlí ako klasická žehlička, a jednak ak chcete, tak si s ňou môžete vlasy natočiť. To, že sa vlasy dajú natočiť na žehličke nie je absolútne žiadna novinka, robí to 80% žehličiek. Veľká výhoda v tejto však spočíva v tom, že je na kulmovanie uspôsobená, nakoľko jej tvar je oblý, čím vytvoríte naozaj krásnu vlnu.



Žehlička vyzerá na pohľad naozaj krásne, oblé línie jej dodávajú ešte elegantnejší tvar. Čo musím napísať hneď na začiatok je, že je veľmi ľahká. Doma mám jednu žehličku ale táto je omnoho ľahšia. Je neuveriteľne vidno, ako technológie napredujú  pretože na žehličke nájdete kopec super vymožeností:

1, Žehlička je uspôsobená, aby ničila vlasy čo najmenej. Nebudem sa tu zdĺhavo rozpisovať o jej funkciách, ktoré pravdepodobne nepovedia o nič viac Vám ako mne, ale obsahuje ionizačný kondicionér, ktorý spôsobuje, že vlasy sú po použití lesklé a hladké. Má keramické platne SilkySmooth a rovnomerné rozloženie teploty na platniach, čiže sa nestane, že jedna časť vlasov sa bude páliť viac. Čo osobne oceňujem ja, je to, že platne majú super povrch a vlasy sa po nich krásne kĺžu, čo urýchľuje žehlenie.
2, Má digitálny displej, kde si nastavujete teplotu. Teplota je až po 230 a stupne je možno pridávať o 5 stupňov, čo je super. Zahreje sa asi za 25 sekúnd a mne osobne trvá precízne vyžehlenie hustých polodlhých vlasov 12 minút.
3, Žehlička je super bezpečná. Po hodine sa sama vypne a počas používania pár sekúnd potom, čo si nastavíte teplotu sa tlačítka akoby uzamknú aby ste si počas žehlenia omylom prstami teplotu nezvýšili ( uzamknutie odomknete dlhším stlačením +).
4, Tlačítka pekne reagujú na dotyk a dokonca je možné aj uzamknúť platne. To je praktické, keď si dožehlíte vlasy a žehličku uložíte. Aspoň sa o seba nebúchajú a zaberajú menej miesta. Inak kábel má 1,8 metra čiže aj keď máte zástrčku ďaleko nebojte sa určite sa budete vidieť v zrkadle a žehlička je balená s praktickým puzdrom a návodom.



Ja osobne som úplne nadšená a ak Vás zaujala určite odporúčam pozrieť si toto video (http://www.youtube.com/watch?v=Stmxx62doAc ) , ktoré vlastne presvedčilo aj mňa. V najbližšom čase môžete očakávať príspevky o tom aké účesy je s ňou možné vytvoriť.

A čo Vy? Akú úpravu vlasov preferujete? Vlny, vyžehlené ? A ak vlny ako si ich robíte? Natáčkami, kulmou alebo žehličkou?

22 komentárov:

  1. To vypadá skvěle, je fakt pěkná a super, že je lehká, já mám ještě asi ty těžší. Jinak jelikož se mi od přírody vlasy vlní, tak samozřejmě žehlím:-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tá váha ma dosť prekvapila, nakoľko ja som si naposledy žehličku kupovala pred 9 rokmi a to už bol vtedy výbehový typ :)))

      Odstrániť
  2. Co by som dala za vlny :/ Avšak aj keď si natočím vlasy a použijem množstvo laku....dokonca i keď mi natočí vlasy kaderníčka a použije všelijaké prípravky, tak mi vlny vydržia asi 10 minút :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vážne? z mojej skúsenosti ani nejde tak o to čo použiješ po kulmovaní ale skôr pred. Ja si vždy vlasy prestriekavam čiernym Got2Be Guardian Angel a super držia :)

      Odstrániť
  3. ja magickymi natackami maximalne, ale aj to fakt len zriedka, lebo sa mi s tym moc nechce babrat a vzdy si musim na vlasy davat tuzidla a dost laku, aby mi vydrzali cely den:) poriadna zehlicka mi chyba. a na tie ucesy sa tesim:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeej tie som si strašne chcela kúpiť na tých zľavových stránkach, ale vtedy som mala dlhé vlasy a nechápala som koľko balení by som potrebovala :) takže toto je pre mňa lepšie riešenie :)

      Odstrániť
  4. Já mám dvě žehličky :) Jednu starou, další jsem prodala a teď mám asi rok a půl žehličku od značky Eta a jsem s ní hrozně spokojená. Vlny si ale moc nedělám už, mám sama kudrnaté vlasy, tak mi to stačí jen umýt a je to :)! Mám přímo tuhle http://eta.cz/editor/image/produkty1_kategorie/tn2_obrazek_top_cz_49.jpg a ta Tvoje vypadá také hezky, doufám že sem hodíš fotku jak se ti povedly vlny :)'!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ta tvoja vyzera tiež veľmi pekne :) fotky určite dám aj navlnené aj vyrovnané aby bolo naozaj vidno, čo dokáže :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja mám tiež ten problém, že mi vlny proste nevydržia. Skúšala som použiť všeliaké prípravky ale nič. Nakoniec som sa opýtala priamo svojej kaderníčky a povedala, že mám také jemné vlasy, že bohužial môžem spraviť čokolvek, vlny si nespravím. Takže tak :/ :) Inak dnes som pridala na moju stránku článok o SUPER spreji na vlasy, bola by som rada, keby si si prečítala :) Pekný deň.. :)
    WeLoveSimplicity

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Teraz som inak nedávno v nejakom casopise citala, že existuje nový druh trvalej (ale nie ako babky), že sa proste ta zmes nanesie na papiloty a to potom spravi take krasne vlny. A tato metoda je presne urcena na jemne vlasy, pretoze im doda objem. Stoji to tusim okolo 150eur a aby sa vlasy vyrovnali musia odrast :) vyzeralo to naozaj zaujimavo :)

      Odstrániť
  7. Já mám žehličku od Rowenty, ale už se nežehlím, nechci si tak ničit vlasy (ještě víc než jsou a to s nimi nic nedělám..:D)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Je nádherná, snad s ní budeš spokojená, já už si neumím život bez žehličky na vlasy ani představit :D

    http://estrella-2012.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Žehlička vyhlíží hodně pěkně. :) Já mám přirozeně lehce vlnité vlasy, prakticky takové plážové vlny. Když potřebuji občas upravit nějakou vlnu nebo ji vytvořit jinak, rozhodně použiji žehličku, jelikož kulma by mi udělala ledatak lokýnku. :) Miraculous Style

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. och tak to sa máš,to máš tie najideálnejšie vlasy :)Vyzerajú vždy pekne :)

      Odstrániť
  10. OOOO tak tá žehlička vyzerá fakt dobre ja sa tiež vždy pokúšam o vlny ale o tejto žehličke počujem 1x ak sa môžem opýtať na cenu??? :) :O

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ja používam na vlasy žehličku. :)

    http://anetabjelakova.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Zehlicku na vlasy mam tiez od philipsu nejaku Salon Straight Active Ion, je to starsi typ ako mas ty, ale tiez je keramicka a setrnejsia k vlasom. Som s nou celkom spokojna, ale ja som taky nenarocny pouzivatel :) Pouzivam ju skor na zehlenie, vlasy si vlnim len zriedkavo - nechce sa mi to a tiez ako tu spominali dievcata, aby mi vlny drzali potrebujem vela vselijakych tuzidiel a sprejov a co ja viem coho takze som sa rozhodla ze najkrajsie su rovne vlasy :DD Navyse ked je trochu vlhkejsie pocasie tak si moje vlasy aj tak robia co chcu :) Pokial ale mam chut trochu si ich navlnit tak to robim podla tohoto videa http://www.youtube.com/watch?v=PSn9ZuNeRys&list=UURu7QdhTGre3ABp_dKreQAw a ide to dost lahko aj tou mojou zehlickou. Len potom ked idem von tak musi byt sucho a nesmie fukat vietor inak je moje snazenie marne :DDDD

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne