pondelok 5. augusta 2013

Najslávnejší Ladybox






Čo by som to bola za kozmetickú maniačku, keby som si aj ja neobjednala špeciálny LadyBox z Just Married edície. Ani neviete, ako som sa ho nevedela dočkať, a aj napriek trochu kostrbatej ceste (sms o doručení mi došla keď som sedela v lietadle do Milána pripravená vypnúť mobil, ale našťastie chvíľu trvalo kým sme zlietali tak som ešte mohla rýchlo zavolať prepravnej spoločnosti aby mi balíček doniesli neskôr) sa ku mne šťastlivo dostal a ja Vám ho môžem predstaviť a zrecenzovať nejaké veci.
Tohto mesačný Ladybox bol zabalený vo veselej bielej škatuľke, ktorá nám ešte raz pripomenula zlúčenie Ladyboxu so Senzaboxom. To, že je to super nápad som si myslela aj predtým a po zhliadnutí tohto balíčka si to myslím aj teraz. Potešilo ma, že v balíčku bola aj dekoratívka, ktorá sa mi vďaka personalizácii balíčka úplne hodí.



LadyBox si tento mesiac mali objednať všetci tí páchnuci ľudia v mestskej hromadnej doprave, mali by zásoby čistiacich vecí do konca roka, pretože v balíčku sa nachádzal sprchový gél, sprchová pena a tuhé mydlo. Sprchový gél bol od značky Palmolive z edície Mediterranean Moments, ktorý som si osobne v obchodoch vôbec nevšimla a veľmi ma potešil. Krásna orientálna vôňa akoby s trochou vanilky, ktorá mne osobne pripomína trhy v Tunisku. Gél má mierne hustú konzistenciu, pekne pení a telo krásne prevonia. Vôňa síce dlho nevydrží, ale to nevadí, lebo pri sprchovaní je ho cítiť naozaj dostatočne.

Druhou sprchovacou záležitosťou bola sprchovacia pena Tai Chi od značky Rituals. Škoda, že ide o cestovné balenie, potešilo by ma aj veľké. Sprchovacie peny som už nejaké doma mala, ale pri žiadnej som si sprchovanie tak neužila ako pri tejto. Totiž pena má vôňu zeleného čaja, čo by som si ja osobne nikdy nevybrala, ale zistila som, že mi neskutočne vyhovuje a vonia. V tomto teple na večer tak príjemne osvieži a je to proste iný zážitok. Ako v Taliansku na penovej párty.

Poslednou umývacou vecou bolo tuhé mydlo libebit, ktoré sa mi veľmi páči, krásne vonia a potešilo ale otvorím ho, až keď sa mi minie to, čo používam teraz. Každopádne tuhé mydlá mám veľmi rada a som rada, že ich takto LadyBox sprostredkuje viac ľuďom, aspoň každý spozná ich čaro.

Takže umývacie veci som Vám predstavila poďme sa presunúť na vlasy. V Just Married edícii sa nachádzalo cestovné balenie Naturkosmetik Berlin šampónu, ktoré si zo sebou zoberiem niekam pri najbližšej ceste, pretože je celkom veľké a určite vystačí aj na dvakrát. Ide inak o prírodný šampón bez sulfátov a silikónov a ja som veľmi zvedavá ako na neho budú reagovať moje vlásky.
Viac ako tento šampón ma však potešila Macadamia Deep Repair maska, ktorú hádam na mojom blogu ani nemusím nikomu predstavovať. Je to proste tá najlepšia maska, akú si môžete na vlasy dať a každá baba, ktorá sa chce poriadne starať o svoje vlasy by ju mala mať doma. Maska v LadyBoxe bola vo veľkosti vzorky, ale vzorka je dosť veľká. Akurát pre dlhé vlasy a na 2x pre krátke vlasy. Masku nanesiete na vlasy, necháte pôsobiť a zmyjete. Vlasy sú po nej neuveriteľne lesklé, veľmi ľahko sa rozčesávajú. Určite odporúčam si z Makadamie niečo zaobstarať či už túto masku alebo ich zázračný olej, cenovo je to síce trochu drahšie, ale výrobku stačí na použitie veľmi málo. 

Teraz poďme k mojej obľúbenej časti dekoratívna kozmetika! 3 plné výrobky wow wow wow!!


Prvým bola sada na obočie od super známej značky Famous. Sada má super štýlové zebrie balenie a vo vnútri na výber viacero odtieňov, vosk na zafixovanie, pinzetu a aplikátor. Tá pinzeta síce nie je nič moc, ale v SOS prípadoch lepšie ako kameňom do oka. Inak osobne tiene na obočie zbožňujem, používam denne – s make-upom dokážu zázraky. Proste hovorte si čo chcete, ale na obočí by ste si mali dať poriadne záležať. Naozaj rámuje tvár. Každopádne tmavý odtieň využijem ja a svetlý mamina.



Druhý produkt bol Grand Rouge od Yves Rocheru. Ja osobne túto značku moc nemusím odkedy sa mi jedna ich fanúšička vyhrážala zažalovaním za to, že som si dovolila napísať zlú recenziu a pokiaľ naozaj niečo veľmi nepotrebujem do ich obchodu nejdem. Akokoľvek som sa chcela netešiť sa z toho rúžu nedá sa. Aj keď som videla na blogoch veľa sťažností na balenie, mne sa strašne páči. Plast či neplast pôsobí luxusne a mne robí radosť. Ako som už písala na začiatku personalizácia vyšla na 100% a mne došla nádherná akoby fuksiová farba, ktorá mi naozaj veľmi pristane. Najmä teraz v lete – make-up, líčka, rozjasňovač, špirála, jemné linky TENTO rúž a ide sa. Farba je naozaj prekrásna a funkcie rúža na 1. Rúž krásne vonia, je veľmi hydratačný, nezazlieva sa do rýh, kútikov, nikam. Na perách vydrží úplne dlho a aj v tomto teple sa nerozpíja. Som z neho absolútne nadšená a poobede si idem pozrieť ďalšie farby. 



Treťou dekoratívkou bola linka vo fixke od Lorealu z novej kolekcie Blackbuster. Túto linku som ešte neskúšala a nejdem ju ešte ani otvárať lebo chcem dopoužívať nejaké čo mám doma. Každopádne podľa obrázkov na nete má pomerne široký hrot, skôr na hrubšie linky a mala by vydržať až osem hodín. Recenziu na ňu určite na blogu nájdete len mi dajte trochu času. Každopádne radosť preveliká, ja osobne preferujem gelové a tekuté linky a fixkovú som ešte nikdy nemala – a už mám juch juch. Linky si vždy kupujem pomerne lacné, čiže toto beriem ako trochu luxusu na mojej poličke!


Poslednou vecou v LadyBoxe boli Racio Corny, chlebíčky v horkej čokoláde, ktoré pre mňa neboli novinkou a konzumujem ich celé leto. Ja osobne mám takéto chlebíčky veľmi rada a sú mojou častou poobednou pochutinkou. A ako vidíte aj tieto sú už zjedené.

Ak by som mala sumarizovať wow super tlieskam! Ak je podstata boxu v tom, že nám ukážu nejaké výrobky a nalákajú na ďalšiu kúpu u mňa im to vyšlo – sprchovaciu penu si kúpim v plnom balení, Palmoliv sprcháče pôjdeme pozrieť, rúž si idem pozrieť ešte dnes, Macadamiu zbožňujem a Racio mám v šuflíku. A to som ešte neskúšala tuhé mydlo, šampón a linku! Balíček sa neskutočne podaril a ja dúfam, že takto nastavená laťka ostane dlhodobo a každý mesiac budem skákať od radosti. 

A čo Vy? Máte tento balíček? Páčil sa Vám? Čo by ste si z neho kúpili aj sami?

28 komentárov:

  1. Povedena edice,sampon ted vemu na dovcu,je pomerne velky,tak snad vystaci. Rtenka ti prisla krasna,mam tmavsi a jsem nadsena. Jen tu sadu nevyuziju:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja si myslím, že šampon má super veľkosť, lepšie ako jednorázová vzorka :)

      Odstrániť
  2. Já jsem byla hrozně moc spokojená! A tu pěnu chci taky v plném balení :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Sama bych si z balíčku nekoupila asi nic, a proto jsem z něj hodně nadšená, že můžu vyzkoušet něco nového/jiného :)
    Rtěnku mám v temně rudém odstínu a přestože jsem si myslela, že ji využiju max. na noční návštěvy ulic, tak čím víc si ji doma zkouším, tím víc mi přijde vhodná i na denní nošení :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tluču se teď do hlavy. Kdybych boxy vždy neobjednávala šnečím tempem, mohla jsem ho mít teď také doma:-(:-D. Na srpen jsem si však boxík již pojistila:-). Jinak obsah je vážně bohatý a skvělý:-).
    http://glamourandbeautyforyou.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja uz mam objednany ten dalso mesacny, ten je zase oslavny- 1 vyrocie Ladyboxu cize som opat zvedava :)

      Odstrániť
  5. Rituals je nej! Ta rtěnka Ti moc sluší!!

    World By Bella

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Kolik vlastně LB stojí ? Přemýšlím, že bych si jej taky objednala :-) PS : můj blog dakotaadams je ted se dvěma d - addams a po změně se blog neukáže, když klikneš na nový příspěvek, nevíš proč ? :(( - napíše to blog byl odebrán

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nic, změním si to zpět, to pak už půjde, ale kdyby si věděla, nebo měla s tou změnou adresy nějakou zkušenost, tak budu ráda :-)

      Odstrániť
    2. uff s tým ti poradiť neviem na takéto technické záležitosti som úplné drevo :( ale viem ti poradič aspoň s tou cenou:

      Ladybox srpen 2013, 1 ks, 319 Kč/kus, celkem cena 319,- Kč
      Doprava Slovenská republika - přepravce InTime, až k Vám domu, opakované doručení, atd., cena 69 Kč, cena celkem 69 Kč

      ale dá sa ísť pre krabičku aj osobne, čím ušetríš 69 korun :)

      Odstrániť
  7. Parádní věcičky, začínám tak trochu litovat, že nejsem boxíkovský fanoušek, tohle vydání by se mi docela líbilo :)) A rtěnka má krásnou barvičku a sluší ti ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) ja som sa obzvlášť tešila na toto vydanie to mi bolo úplne jasné, že to bude úplné delo :)

      Odstrániť
  8. Rúž je nádherný :) a tá linka v pere tiež vyzerá byť fajn určite daj potom vedieť či stojí za kúpu :))))

    http://styleofsistersblog.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Aaach tak ten rúž vyzerá naozaj krásne, až ľutujem , že som si ladybox neobjednala :P
    http://dawnielicious.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. teraz sa to naozaj oplatilo, lebo vlastne celý balíček stál toľko koľko rúž :)

      Odstrániť
  10. Krásný věci,ale když jsem viděla tu cenu,tak jsem si říkala,že si raději nakoupím sama co chci :D Jinak k tvému komentáři-my máme nově zrekonstruovaný dům,takže normální kohoutky. Ale u jiných domů jsem zažila právě ty rozdělené,no.. ale nějak se to dalo:D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ja som práveže rada, lebo to beriem tak, že vyskúšam niečo nové. čo napríklad v tomto balíčku 100% vyšlo - lebo rúž je úžasný, sada na obočko detto a sprcháčom sa teší celá rodina :ň Moc som zvedavá na tú linku a tuhé mydlo to ešte len skúšať budem:)

      Inak ešte k tomu domu, musí to byť ale hrozné aspoň prvýkrát keď dojdeš a nepoznáš systém :))

      Odstrániť
  11. Trošku blituju, že jsem si ho neobjednala :( Vypadá skvěle! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. byla jsem se podívat v DM a Mediterranean Moments se objevily 3 sprcháče a nejvíc mi voní jahoda broskev (snad.. :)), skoda, že nebyl v ladyboxu ten :)

    A rtěnky máš krásnej odstín!!Já mam hrozně tmavej :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj už som si všimla aj ja. Mne sa veľmi páči jahoda a určite keď sa nám doma tento minie pôjdeme po jahodu :)

      A nevymeníš si ten odtieň na tej ich burze? :)

      Odstrániť
  13. najviac sa mi páči ten rúž. a nemám tento box a asi si ho ani nezadovážim :D

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne