utorok 27. augusta 2013

Nielen ja oslavujem tento týždeň krásne výročie!




Kým ja tento týždeň oslavujem 8 ročné výročie s mojím snúbencom Ladybox oslavuje tiež, ale narodeniny. Tak mu teda v úvode zaželám všetko najlepšie, šťastnú ruku pri výbere darčekov do krabičiek a príjemné spolužitie so Senzaboxáckym teamom. 

Minulý týždeň som nebola úplne doma a preto keď mi mamina volala, že ma čaká Ladybox dala som si embargo na všetky blogy aby som si nepokazila prekvapenie. Ono predsa len tá radosť keď trháte ten obal je naozaj na nezaplatenie. Osobne vždy dúfam najmä v jednu vec – nech je tam nejaká dekoratívka. Kým čo sa týka krémov, šampónov  experimentujem v jednom kuse pri dekoratívke to so mnou nie je až také ľahké.
Moje prianie sa síce naplnilo, ale len na 50%. Dekoratívku som dostala, ale viac menej len jednu lebo v druhej personalizácii som mala lak na nechty. No aspoň, že naozaj pekný. 

Ak ste ako ja a očumujete čo mal kto v krabičke a potom hodnotíte či stála za to alebo nie, tu máte tú moju a hodnotiť nezabudnite v komentároch:


Dnes som svoje hodnotenie poňala tak, že začínam tým čo ma potešilo najviac. Nakoľko som veľmi chcela dekoratívku je jasné, že najviac bodov u mňa získal výživný balzam od Korres-u. Nejaký Korres výrobok si plánujem kúpiť už asi aj tri roky. Z každej strany však počujem chválu na niečo iné a ja som sa nevedela rozhodnúť čím začať. O to lepšie LadyBox vybral za mňa. V balíčku som mala balzam s názvom Wild Rose, ktorý je pomerne sýto-červený a použiteľný ako balzam na pery a ako červeň na líčka. Sfarbenie v skutočnosti nie je také krikľavé – na lícach to vyzerá ako prirodzený rumenec a na perách ako keby ste jedli jahody a šťava Vám ostala na perách. Cena tohto balzamu je takmer totožná s cenou Ladyboxu, čiže čo sa týka mňa mám obrovskú radosť. Korres som naozaj dlho chcela skúsiť a v krabičke som mala super produkt. 

Aj keď to bude možno vyzerať divne na druhom mieste sa u mňa umiestnila Marvis pasta. Už som jednu raz v Ladyboxe mala (presne túto istú) a bola fenomenálna! Nakoľko nie je úplne lacná necítim sa na kupovanie plného balenia ale táto vzorka je fakt super. Veľmi mi chutí tá mentolová príchuť a zbožňujem ten čerstvý dych! 



Tretie miesto získal aj Ryor aj lak na nechty Glam Nails. Dôvodom prečo sú na trojke nie je, že by boli zlé ale že oba výrobky už v podstate mám doma. Ryor uvoľňujúci mätový gél mám doma nie len v podstate ale naozaj a je to úplne úžasná záležitosť, o ktorej som písala minulý rok tu. Tento chladivý gél je pre mňa ako všeliek a keď u mňa doma niekoho niečo bolí hneď mu posúvam tento gél. Bolí hlava? Nohy? Štípanec?- ryor gél pomôže na všetko. Naozaj odporúčam zaobstarať si, je to lacná záležitosť a hodí sa nielen na domov ale aj na cesty.
Druhou vecou na treťom mieste je krásny ružový lak Beauty UK, pričom niekto mal namiesto laku Inglot tiene (závidím! ). Síce mám podobný lak doma, ale povedzme si úprimne – ružový lak nikdy nevychádza z módy a určite ho zužitkujem. Neviem aké iné farby ešte boli ale ak ste mali iný budem rada ak mi necháte komentár rada sa pozriem. Inak lak by mal byť vysokolesklý a dlhotrvajúci, tak otestujem a napíšem!



Posledné na rade sú vzorky, ktoré so mnou onedlho pôjdu na víkend na Moravu. Páči sa mi, že všetky sú na vlasy, čo je fakt praktické pretože ako ich tu teraz mám tak ich zbalím a mám o vlasy nadštandardne postarané. V boxe bol Inca oil – zázračný olej na revitalizáciu vlasov, Cristall liquidi latte – vlasové mlieko, ktoré ošetrí suché a zakrepatené vlasy a veľmi známe šampónové duo Pure Fiji, ktoré je bez sulfátov zato s kokosovým olejom a s vlasmi by malo robiť priam zázraky. O zázrakoch napíšem neskôr, ale o vôni aj teraz lebo je úžasná!

 Čo sa mňa týka mám radosť! Korres ma neuveriteľne potešil a sadla mi aj farba, mrzí ma trochu, že nemám tieň, ale v konečnom dôsledky lak možno aj využijem viac, lebo tieňov mám fakt nevypotrebovateľné množstvo. Ryor mám do zásoby aj na budúce leto a pasta a vlasové vzorky so mnou poputujú o pár týždňov na Moravu. Sumár: mám radosť a teším sa na budúci mesiac!

A čo Vy? Páči sa Vám obsah? Čo by Vás potešilo a čo nie? Chceli by ste viac tieň alebo lak?

26 komentárov:

  1. Aáách... 8. výročí... to je tak nádherně romantické :)) Moc vám to přeji :)
    Obsah krabičky se mi líbí, hlavně ta pasta, o které jsem už slyšela hodně chvály, ale jak píšeš, nepatří mezi ty nejlevnější :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Ta pasta je naozaj úžasná, kľudne by ma potešilo aj jej plné balenie :)

      Odstrániť
  2. Já dostala od Korresu lesk na rty, ten mě potěšil moc:) Potom mám taky ten lak, ale ve fialové, bohužel se mi hned z nehtů sloupe:/ Jinak teda nadšená upřímně úplně nejsem:(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ty máš lesk? To sa idem k tebe rovno kuknúť ako vyzerá!

      Odstrániť
  3. 8 let? To je nadherny:)
    No me box moc nepotesil. Mela jsem stiny,ale bezove,opet,takze nicmoc no.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) To je škoda, vždy je blbé, keď si niekto niečo objedná a potom to nevyjde podľa jeho predstáv :(

      Odstrániť
  4. ty jo 8. výročí, já teď budu slavit s přítelem polovičku toho vašeho :-D!
    Jinak nevím, krabičku jsem neobjednávala a takto podle článků mě moc ani nezaujala..


    http://onceuponatimeside.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak aj 4 roky je obrovské číslo :)
      Inak o to lepšie že si neobjednala, aspoň nie si sklamaná!

      Odstrániť
  5. Závidím ti lip butter, v krabičce jsem od Korres našla lesk na rty a ten pošlu dál, protože mi lesky vadí na rtech :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vážne? Ja by som povedala, že od Korresu bude všetko super! Keď tam si mrkni tu Ladybox burzu určite by ti ho niekto vymenil aj za lip butter :)

      Odstrániť
  6. Pure fiji voní náááádherně♥ Blahopřeji k výroční a přeji, ať jste spolu i nadále moc moc šťastní!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Masielko je aj u mna TOP :) a vlastne vsetko by som usporiadala podla oblubenosti rovnako ako ty :))

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Korres a tie produkty na vlasy vyzerajú najlepšie. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som zvedavá aké tie šampony budú, ale získali si ma už len vôňou :)

      Odstrániť
  9. Ta Marvis pasta mě hrozně láka tyhle jakoby "staré" designy mám hrozně ráda. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. vypada to dost dobre, urcite vyzkousim :))
    Jinak, chtěla bych tě pozvat na giveaway. těším se :))
    http://happylifebyg.blogspot.cz/2013/08/mini-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  11. gratulujem k "vyrocniku"... my mame tento tyzden 5 rokov od svadby, ako keby to bolo vcera :)

    Inak som sa opat presvedcila, ze tieto boxy nie su nic pre mna, ani na tomto ma nic nenadchlo.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeej tak máte tiež výročie :) tiež gratulujem!
      Inak super, že si na to došla,aspoň ušetríš peniažky a môžeš si kúpiť niečo čo ťa poteší :)

      Odstrániť
  12. Gratuluju k výročí. :)
    Zvu tě k sobě na giveaway, potěší mě, když se zúčastníš ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. interesting post!

    www.lessismoreblog.com

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne