nedeľa 25. augusta 2013

Používate samoopaľovacie prípravky?





Používate samoopaľovacie prípravky? Ja  už dlhšiu dobu nie, ale akurát sme sa o nich včera rozprávali s kamarátkou, ktorá je do nich úplný maniak. Podľa mňa čo sa týka samoopaľovacích prípravkov, ľudia sa rozdeľujú do dvoch skupín. Jedna skupina si ich kupuje najmä pred letom, aby mali v lete krásnu žiarivú pokožku a vyzerali tak pôvabnejšie v šatách či sukniach a druhá skupina si ich kupuje práve po lete, aby si udržali ich pomaly vytrácajúce sa opálenie. Kamarátka s ktorou som bola včera patrí práve do tej druhej skupiny a mám taký pocit, že ona a samoopaľovacie krémy to je večný boj.
Má ich doma (a to vážne nezveličujem ) asi 10 a stále si kupuje a hľadá nové a nové, ktoré by vyskúšala a dúfa, že konečne bude nejaký z nich vyzerať prirodzene, nesmrdieť a nerobiť fľaky. Osobne si myslím, že tie fľaky sú skôr o technike nanášania ako o chybovosti výrobku, ale neviem, čo si myslíte Vy? 

Ak náhodou patríte do tej druhej skupiny ľudí, čo si idú nejaký samoopaľovák zaobstarať práve teraz, snáď Vás poteší moje zhrnutie najlepších samoopaľovákov s nejakými tipmi od mojej kamarátky: 




Matis Paris Réponse Soleil samoopaľovací krém v spreji – kamarátka hovorila, že najlepší aký kedy mala je práve tento Matis. Kvôli pomerne vysokej cene ho mala síce len raz, ale spomína na neho stále. Jeho najväčšie plus spočívalo najmä v tom, že mal neskutočne dlhú výdrž a veľmi pekne voňal. Na jedno aplikovanie jej pekná pokožka vydržala asi týždeň, čiže paradoxne aj keď za neho zaplatila veľa jedno balenie jej vydržalo celé leto (rozumej dva mesiace). Jediná jeho nevýhoda bola v tom, že tým, že dobre držal sa pomerne pracne dával dole. Išlo to drsnejším peelingom a veľkou pozornosťou, aby niekde neostali fľaky. 






Mary Kay Sun Care – jej druhým obľúbeným bol práve tento Sun Care od Mary Kay, ktorý jej veľmi pekne voňal. Výdrž bola také 4 dni, ale na druhú stranu vymyl sa sám, nebolo ho treba drhnúť. Čo ju odrádzalo bol katalógový predaj, ale Mary Kay už nie je problém zohnať na internete aj bez toho, aby ste sa museli registrovať. Túto značku ponúka veľa e-shopov, čiže ak bol toto jediný zádrhel, ktorý vás odrádzal od skúšania Mary Kay už je preč. 


L´Oréal Paris Sublime Bronze – je posledný, ktorý by odporučila a taktiež asi najviac dostupný. Nanášanie síce nie je úplne najjednoduchšie, sprej musíte mať v špeciálnej polohe a v dostatočnej vzdialenosti, aby ste si na jedno miesto nedali veľa prípravku ale stojí za to. Výsledkom je krásna hnedá farba, ktorá síce nie je úplne bez divnej vône, ale na pohľad stojí za to.

A čo vy a samoopaľovacie prípravky? Používate ich? Máte ich radi? Ktorý sa Vám osvedčil?


24 komentárov:

  1. poslední dobou sleduju všechny možné hodnocení samoopalováků a chystám se to s nějakým zkusit www.gleysishere.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pekný článok. Ja som ich tiež dávnejšie používala, ale teraz už nie. Podľa mňa väčšina veľmi rýchlo zíde dole a tiež ostávajú fľaky. Nemyslím si, že je to len o technike nanášania, lebo som skúsila mlieko aj sprej a obe spôsobovali fľaky.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tie fľaky to je hrozná vec :( minule som videla jednu pani v trolejbuse a mala také fľakaté nohy od samoopaľováku (najmä dole akoby pri ,,ponožke") že vyzerala ako by mala nejakú chorobu :((

      Odstrániť
  3. Používám, nejvíc spokojená jsem byla asi s Dermacolem. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. OO o tom som ani nepočula :) Ďakujem za tip, poradím kamoške!

      Odstrániť
  4. Používám, hlavně na začátku léta. Jsem totiž od přírody hrozně bílá, takže na nožky není zbytí :) Svou značku, která by mi vyhovovala jsem ale ještě nenašla, takže díky za tipy!

    http://pragueinstyle.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj moja mamina si ich dáva najmä na nohy, je jej to blbé v sukni mať biele nohy :) A som rada, že som poradila :)

      Odstrániť
  5. Nepužívam ich, aj keď ja sama som bledá ako riaditeľ vápenky. Osobne som skôr za prirodzené opálenie aj za cenu toho, že nebude také intenzívne :)

    http://eldormovitz.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som na tom rovnako :) Ja som sa s mojou belosťou zmierila a zvykla som si, čiže aspoň ušetrím peniaze :)

      Odstrániť
  6. měla jsem jeden fakt skvělej z DM od Sundance, ale bojím se, že ho přestali vyrábět..respektive nikde ho nemůžu už najít..teď jsem si na zkoušku pořídila takovou emulzi od Baley, stojí asi 82 Kč a není to vyloženě samoopalovák, ale spíš na takové postupné vybudování přirozeného odstínu..a nejspíš si koupím další balení, protože jsem s tím moc spokojená!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten som mala aj ja!! Ešte pred cca troma rokmi si pamätám a tuším som na neho písala aj recenziu a ten bol fakt super! Lacný, efektívny ale vážne ho už nemajú :(

      Odstrániť
  7. Rada bych nejaky vyzkousela, ale mam z nich docela strach. Ze to nebude pusobit prirozene, ze budu flekata a pry jsou rakovinotvorne, takze porad se rozmyslim. Zkusit/Nezkusit?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja byť tebou by som ani neskúšala :) ak si bez nich vydržala doteraz to znamená, že si so sebou spokojná, a nemusíš nič meniť :)

      Odstrániť
  8. Ja osobne ich veľmi neuznávam, lebo s nimi nemám dobré skúsenosti a naozaj som ich odskúšala už viac:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Podľa mňa každá z nás skúsila viac a vždy dúfame, že každý nový, ktorý si kúpime bude ten najlepší :)

      Odstrániť
  9. Ja som samoopaľovák nikdy nepoužila :D Mám celkom šťastie (v nešťastí) že som pomerne tmavá takže sa nejako nemusím opaľovať a som hnedá a aj mi to dosť dlho vydrží. A už sa vidím ako by som bola celá fľakatá, takže to ani nejdem skúšať :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aké v neštastí?:) veď to je super! Si zober koľko báb používa samoopaľováky, chodí do solárka aby boli tmavšie a ty nemusíš :)

      Odstrániť
    2. To je pravda, ale vieš ako to je, každá chce to čo nemá :D a v nešťastí preto lebo sa to odráža aj na iných veciach. Napríklad tmavšie chĺpky (nad hornou perou - blondínkam to tak nevidno) a obočie... keď mám nevytrhané obočie strašne to vidno pritom švagriná (blondínka) keď si nevytrhá tak to vidí len ona, lebo to tak nekričí :)

      Odstrániť
  10. pre mna su samoopalovaky asi najvacsie kozmeticke zlo :D ja si na svojej bledosti doslova zakladam ale keby mi nahodou napadlo sa opalit, tak urcite len prirodzene, to vyzera najlepsie, nijake solarium alebo spreje :/

    ~moon

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak to je urcite najlepsie ked mas svoju ,,bielost" rada, takto sa aspon nemusis trapit nad vecami, ktore aj tak nezmenis a nemusis vyhadzovat peniaze vzdy ked vyjde na trh novy samoopalovak :)

      Odstrániť
  11. já radši sázím na sluníčko než samoopalováky :D nemám s něma dobrou zkušenost :D

    http://blogblondateholky.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  12. ja som túto jesen skusila maslo sun od vivaca s arganovym olejom a betakarotenom a ziadne flaky sa nevytvorili...dobre sa rozotieral a rychlo zaschol a drzi tiez celkom slusne

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne