piatok 20. septembra 2013

Ako vyzerajú v skutočnosti Avon tiene

Tak je tu konečne dlhoočakávaný príspevok o mojej poslednej časti z Avon škatuľky a to recenzia samotných Avon tieňov. Avon za posledné roky asi prešiel pomerne veľkým vývojom, pretože kvalita ich tieňov sa oproti tomu, čo mám doma ja dosť zmenila. Tiene síce vyzerajú čo sa týka balenia a škatuľky rovnako, ale obsahovo je to proste iný level. Pigmentácia tieňov je výborná, farebné kombinácie sú krásne a nápadité a výdrž tieňov je tiež veľmi dobrá. 
Každú paletku som vám odfotila zvlášť a v líčenú sú použité všetky tiene danej paletky. Používala som tiež len ich aplikátor a išla som podľa návodu na škatuľke.


1, Glow teal - čo sa mi na týchto paletkách páči je to, že vás nútia vyjsť z vašej komfortnej zony. Mňa by nikdy v živote nenapadlo zmiešať hnedú s tmavomodrou a tyrkysovou ale výsledok bol naozaj krásny. 

2,  Berry love - musím poukázať na odtieň číslo 3 čo je prekrásna lesklá béžová. Naozaj úžasná farba!

 3, Savage beauty - opäť krásna kombinácia farieb, ktoré by som ja sama nikdy nedala dokopy. Výsledok je naozaj úžasný a žltá v kútiku dodala oku naozaj šmrnc.

4,  Retro glamour - ak sa ponáhľate duo tiene sú ráno super pomocníkom. Jeden tieň rýchlo nanesiete na celé viečko a pod oko a druhým rozjasníte okolie pod obočím a kútik. Rýchle a jednoduché!

5, Unrestrained - toto je taká chameleonska paletka. Ak použijete len 3,2,1 máte super líčenie na deň a do roboty. Ak pridáte aj modrú 4 líčenie nadobudne úplne iný rozmer a pôsobí tak luxusne večerne!

 6, Ocean waves - ocean waves je na pohľad duo tieň s výraznou tmavomodrou a svetlou akoby azúrovou farbou . Trochu ma mrzí, že tá tmavá farba v skutočnosti príliš tmavá nie je, je skôr taká fialovo-modrá. Farba je to pekná stále, ale nie je taká výrazná ako vyzerá na pohľad.

7, Purple haze - to najlepšie nakoniec. Moja jednoznačne najobľúbenejšia paletka, ktorú tvorí krásna tmavofialová, svetlo ružová a nakoniec krásna akoby zlatisto šampanská. Celý efekt zakončíte šedou, ktorou si dotvoríte dymový efekt.

Osobe si myslím, že nielen tieto, ale všetky tiene, ktoré sú v ponuke sú ideálne na každodenné líčenie a nosenie. Ja sama nepoužívam bázu a tiene mi vydržali celý deň, negrčkaveli sa ani nemizli. Jediné čo by som im mohla vytknúť je to, že asi po 9 hodinách niektoré farby strácali intenzitu. Buď to môžete nechať tak, alebo si ich jednoducho môžete zobrať do kabelky a pred odchodom z práce si ich proste doupraviť. Je možné, že ak by ste použili slávnu Avon bázu farby vydržia celý deň rovnako sýte. 

A čo vy? Používate tiene? Experimentujete s nimi, či sa každý deň líčite rovnako? Ktorá paletka sa vám páči najviac? Aké značky tieňov používate? 



30 komentárov:

  1. jéé, zrovna dneska jsem se na ně v katalogu dívala a říkala si, že bych je chtěla vidět jinde, než v katalogu :D
    takže děkuji za článek :*

    OdpovedaťOdstrániť
  2. kombinácia hnedej a tyrkysovej je super :) ja ju používam často a rada...ach Avon Avon, ako rada by som ich všetky mala ...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj mne ešte ostalo pomerne veľa tieňov, ktoré by som chcela najmä také zelené :)

      Odstrániť
  3. Super článek! :)

    http://mijacek.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Báječný článek:-), naprosto s tebou souhlasím! Docela nechápu předsudky některých lidí, kteří se na tuhle kosmetiku nedívájí zrovna úsměvem, přitom si myslím, že právě poslední dobou prošla několika pozitivními změnami a je rozhodně z čeho vybírat. Já si zrovna včera objednávala nový korektor vhodný na zarudnutá místa a poté "pastelku", na kterou jsem moc zvědavá. Docela si však nadávám za to, že jsem nezkusila i ty stíny, vypadají božsky:-(!
    Glamour and Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja sa tomu tiež divím, pretože Avon má veľa naozaj vychytávok, ktoré si objednávam len tam - napr. ceruzky na oči, telovú kozmetiku a dokonca aj nejaké parfémy.
      A čo sa týka tieňov, aspoň budeš vedieť, čo objednať nabudúce:)

      Odstrániť
  5. Tiene su velmi pekne, len som si nie ista pri tom liceni cislo 3 Savage beauty. Mozno by si mala prehodnotit ten zlty tien pod okom. Nevidim sice ako to vyzera celkovo na tvari, ale ta zlta sa mi tam nepaci. Neviem ci si ju nemala radsej zakomponovat na horne viecko a pod mihalnice si mala pouzit iny odtien z paletky. Ale zase ako sa hovori 1000 ludi 1000 chuti ;)
    Celkovo sa mi to paci a vidim, ze sa da s tienmi spravit naozaj pekne licenie.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som pod mihalnice použila aj 4 okrem tej žltej :) je to taká divočina, uznávam, že nie každému po chuti :)

      Odstrániť
  6. Kokám jako blázen. Věci z Avonu hojně už léta nakupuje moje mamka vždycky mi přišly spíš k smíchu. Párkrát jsem se zkoušela s jejími stíny nalíčit a i když v krabičce vypadaly hezky, akorát se mi s nimi povedlo docílit toho, že jsem vypadala jako od něčeho ušmudlaná. Takže ráda slyším, že něco udělali s tou pigmentací.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne viem o čom hovoríš, tak ako si písala ,,ušmudlaná" je asi to najvýstižnejšie pomenovanie toho, ako to líčenie vyzeralo, ja mám doma jedny tiene z tej staršej éry a vážne nič moc :)

      Odstrániť
  7. z osobní zkušenosti jsem se stíny z avonu nespokojena, ale tyhle vypadají opravdu skvěle, že by se avon polepšil :) doufám, že ano... protože savage beauty má mou oblíbenou kombinaci barev

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vážne? Ja som bola tou kombináciou strašne prekvapená, ale je to fakt pecka :)

      Odstrániť
    2. Ráda kombinuji na první pohled nesedící barvy... ve výsledku jsou mnohdy moc milým překvapením

      Odstrániť
    3. To máš super, lebo si tak vieš líčenie ozvláštniť a viac experimentovať :)

      Odstrániť
  8. Purple Haze milujem, mám ich doma ešte v starom balení a sú úplne dokonalé. Tieto sa mi tiež veľmi pozdávajú, hlavne tie Savage Beauty :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Purple Haze sú top :) Savage Beauty je taká krásna divočina :)

      Odstrániť
  9. Tiez sa mi najviac paci Purple Haze :D Pride mi taka najviac univerzalna :D
    Btw mas brutalne riasy!:D

    macabre-moon.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ju nosim najcastejsie :)) a dakujem za kompliment, neuveritelne potesil :)

      Odstrániť
  10. krásne :)

    http://alexxieofficial.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  11. stíny vypadají úžasně, koukám, že mají i dost slušnou pigmentaci!:-)

    Once Upon a Time

    OdpovedaťOdstrániť
  12. mám unrestrained a savage beauty. tie prvé využívam teraz každý deň do práce, najmä tieň 1 na celé viečko a tieň 4 na vonkajší kútik alebo ako hornú linku, to sa mi veľmi zapáčilo :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Unrestrained je presne paletka na každý deň, krásne farby a hlavne super použiteľné :)Plánuješ ešte nejakú kúpu?

      Odstrániť
    2. nie! dekoratívku si zakazujem :D ale objednala som si čierne turecké mydlo a ešte bahennú masku planet spa. planet spa totiž považujem za dosť kvalitnú radu v avone :)

      Odstrániť
  13. pekný článok :) prosím ťa,ten giveaway už asi neplatí,či? ďakujem za odpoveď :))

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Určite je to zlepšenie oproti tomu, aké boli kedysi. Najviac sa mi páči ten prvý. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ten prvý má krásnu kombináciu tej hnedej a modrej - netypické, ale veľmi pekné :)

      Odstrániť
  15. Tak tie fotky 1 a 3, úžas! Ja si zvyknem dať len hnedé, béžové alebo zlaté tiene, ale určite budem musieť niečo takéto vyskúšať....sestra je našťastie Avon lady :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne