streda 18. septembra 2013

Hviezdny púder Dermacolu Invisible Fixing Powder


V prvom rade dúfam, že ste všetci využili Dermacol akciu, o ktorej som písala tu (klik) a ak nie, tak nezúfajte dnes som sa od tety v ich obchode dozvedela, že čoskoro bude prebiehať ďalšia. Možno vás bude motivovať k nákupu aj táto recenzia na ich super slávny púder. Super slávny nie je žiadna irónia a ani zveličovanie, tento transparentný fixačný púder bol naozaj ocenený asociáciou vizážistov ako výrobok roka 2007. Moje srdce po ňom túžilo už asi štyri roky a teraz aj po takom dlhom čase ho mám konečne doma a odskúšaný.
Púder má podľa mňa neskutočne krásne a štýlové balenie a keď sa postavíte k Dermacol stojanu je to to prvé, čo vám upúta zrak. Balenie je šrobovacie a vo vnútri sa ukrýva jednak samotný púder ale aj hubka na púder a štetec. Je to celkom neobvyklé, že je v balení aj aj, a ja to veľmi oceňujem, pretože osobne hubky moc nemusím a aj keď mi lepšie vyhovuje môj štetec na púder, tento malý je v kabelke a na cesty proste na nezaplatenie.  Páči sa mi, že štetec je ružovej farby, je to veľmi pekný ženský detail.

Samotný púder je sypký, transparentný a hyperalergénny. Neviem prečo, ale púder na pohľad vyzerá pomerne tmavo ale na tvári ho nie je vidieť. Make-up síce zafixuje, pleť zmatní ale nezmení jeho farbu.  Balenie má 13,5 gramu čo je na púder podľa mňa celkom dosť. Predpokladám, že mi vydrží naozaj veľmi dlho, určite aspoň pol roka. Balenie je naozaj z pomerne tvrdého plastu, čiže môže vám behať po kabelke a dokonca aj padnúť na zem a nie je na ňom nič vidieť (pre vlastnú bezpečnosť ho ale nehádžte o zem :) . Púder sa teší na internete aj v časopisoch veľmi veľkej obľube pretože je naozaj dlho-trvácny a známky mastnoty, aspoň u mňa nie je badať celý deň. Stačí naniesť ráno a do večera mám pokoj.

Púdru nemám absolútne čo vytknúť a teší ma vždy keď sa na neho pozriem. Možno je to príliš subjektívne ale mne sa naozaj veľmi páči jeho balenie. Zoženiete ho takmer všade, kde je Dermacol nie je to žiadna nedostupná záležitosť. Ja určite odporúčam ich e-shop, najmä ak ste z BA a môžete si dať odber zdarma, pretože tam máte vždy viac výhod ako na predajni.

A čo vy? Počuli ste o tomto slávnom púdri? Páči sa vám balenie? Čo preferujete na nanášanie púdru- hubku, štetec alebo labutienku?


,

58 komentárov:

  1. O tomto pudry som este nikdy nepocula ani necitala ziadnu negativnu reakciu. Dermacol akciu som vyuzila a to hned dva krat :))) a prave aj tento puder bol jednou z veci ktore skoncili v mojom nakupnom kosiku :))) mam ho dva tyzdne a som z neho paf :)) doporucujem kazdemu :))) mam pocit ze vydrzi naozaj dlho...a o krasnom a praktickom baleni si to vystihla :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já ho mám, ale mastnotu teda u mě rozhodně neodstraní, spíš zafixuje make-up a dodá sametový vzhled, ale za asi půl hodiny už má obličej mastný, proto na něj musím použít matující pudr.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vážne? fíha to by som naozaj nepovedala, ale klobúk dole, aké dobré riešenie si si na neho našla :)

      Odstrániť
  3. Pudr mam,ale nijak uchvacena nejsem.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To ma mrzí, to je najhoršie ak si človek niečím urobí radosť a potom to nie je to, čo čakal :(

      Odstrániť
  4. tento puder chvali myslim Rendy z Ordinary life, inak som nan vela recenzii necitala. ja som ho este nemala a popravde ani neplanujem kupovat, aj ked som nad nim uz vela krat premyslala a maturovala, ci kupit/nekupit. teraz si chcem kupit mineralny sypky makeup a ked si dam plet uplne do poriadku, myslim ze ten mi bude stacit aj na krytie aj ako finis:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som si strašne veľa krát chcela kúpiť minerálny make-up ale toľko som vymýšľala až sa mi zmenila pleť a teraz by mi bol nanič. Pleť mám skôr suchú ako mastnú a minerálny by ma akurá vysušoval. Inak ale keď si nejaký kúpiš určite urob recenziu rada si prečítam :)

      Odstrániť
  5. presne aj ja som využila ich akciu a objednala som si tento púder:) dnes by mal prísť tak sa teším ako ho vyskúšam...ak je to naozaj tak ako vravíš, že stačí naniesť iba ráno a neleskneš sa celý deň, tak sa neviem dočkať :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne to stačí úplne, čo je naozaj na nezaplatenie :) mám odľahčenú kabelku :)

      Odstrániť
  6. ja som tento púder už mala a mne osobne vyhovoval a taktiež sa mi páči jeho balenie:)

    http://annellie.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. tento pudr jsem nezkoušela, mám nejradši obyčejný od rimmel (stay matte) a nejraději jej nanáším štětcem:-)

    Once Upon a Time

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Stay Matte je tiež výborný, ale mne by sa nedalo neexperimentovať :)

      Odstrániť
  8. Furt po něm moje srdíčko touží a furt ho nemám. Myslím, že se ale u mě brzo objeví:). Velmi pěkná recenze.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne po ňom túžilo takmer štyri roky, takže viem, o čom hovoríš :)

      Odstrániť
  9. A práve púder je to čo mi chýba, určite vyskúšam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Já ho mám a jsem s ním spokojená, ale celý den vážně nedá. Po pár hodinách musím přepudrovávat. A o dost lepší výsledky mám teda s použitím flat top štětce, se kterým ho pořádně vmasíruju do pleti.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja na neho tiež používa svoj štetec na púder, tým to ide určite lepšie, ale na cesty je aj ten ich štetec lepší ako hubka :)

      Odstrániť
  11. aj ja som vyskušala akciu,dokonca 4x,nahovorila som kamošky :)aj tento puder u mna skončil v košíku,ale ešte som ho netestla,objednala som si aj minerálny,tak používam ten :) tak som zvedava,čo bude za akciu :)))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bola to super akcia:) dúfam, že sa také budú často opakovať :)

      Odstrániť
  12. púder som už mala, je to jednička :)
    akciu som chcela využiť aj dnes pri objednávaní ale nejak mi to neodčítava tých 8e zo sumy :/ tak neviem

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Hezký článek! Tento pudr mne láká a mám v plánu ho vyzkoušet :)!!

    OdpovedaťOdstrániť
  14. no fajn..presvedcila si ma,nech si ho kupim :) sice som nanho citala chvalu,ale co sa tyka pudru som opartna,lebo mam mastnu plet a kazdu chvilu si prepudrovat tvar,ziadna slava :/ ..prvy krat som ho videla na policke u priatelovej maminy a hned sa mi obal zapacil! tak dufam,ze budem aj ja jedna z vas,ktora si ho zamiluje :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) tak teraz sa cítim normálne zodpovedne ako si mi to napísala :)) Inak podľa mňa tu strašne platí, že obal predáva :)

      Odstrániť
  15. práve sa mi môj starý púder domíňal, tak už viem, ku ktorému pobežím v drogérii ;)

    http://thebloggerina.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Já většinou používám Stay matte od Rimmelu, ale tenhle vypadá hezky. Já spíše preferuji štětce a je fajn že ho k pudru přidali :)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Tiež používam Stay Matte, ale zháňam nejaký nový, lebo sa mi nezdá veľmi dobrý. Škoda, že som ho ešte nevidela, za pokus by to stálo. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak aspoň budeš vedieť, keď ho niekde nájdeš je super :)

      Odstrániť
  18. Ahoj, ja som tu akciu vyuzila, objednavala som 6.9, ale stale mi nic neprislo, nie je to uz njako dlho? :/ Neviem, co si mysliet...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. a dala si si osobny odber ci postou?

      Odstrániť
    2. postou, platila som kartou postovne a teda to co sa nezmestilo do tych 8 uur... kazdopadne nie je mozne, aby to trvalo dva tyzdne...

      Odstrániť
    3. Mne sa stalo niečo obdobné, ale mala som osobný odber. Problém bol v tom, že kým prijali objednávku tovar sa vypredal. Určite zavolaj na infolinku, oni veci posielajú do 3 dní, takže niekde musí byť problém. Tak sa aspoň dozvieš, kde je problém a nebudeš musieť doma každý deň trpnuť kým ti dôjde balíček :)

      Odstrániť
  19. Jeej to balenie je zlaté :) A ten štetec je tiež parádny :D

    Kat

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Tenhle jsem chtěla vždycky vyzkoušet :)

    GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Jéé a já ho tak nemám ráda... zmatní mě pouze na půl den a navíc to neumím s balením- děla bordel :d

    Jane´s colours

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. och no sypké púdre vedia narobiť neplechu, treba s nimi opatrne :)

      Odstrániť
  22. Už o ňom veľmi dlho uvažujem a stále som sa nedonútila ku kúpe... Píšem si ho na zoznam a keď miniem svoje zásoby dostane sa dúfam na rad :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja také zoznamy nemám, skôr vždy kupujem keď je niečo za cenu, ktorá ma veľmi poteší, ale mala by som sa zamyslieť a zmeniť tento postup, lebo k dnešnému dňu mám doma 5 púdrov :)

      Odstrániť
  23. Pudr je opravdu skvělý, sama mám ve světlém a nemůžu si jej vynachválit :)

    http://mijacek.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  24. Na mě nejvíc zabírá Stay Matte od Rimmelu, ale tomuhle bych mohla dát šanci:)) Krásná recenze <3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Stay Matte je super púder na neho sa dá vždy spoľahnúť, ale Nat poznáš to, nedá sa ostať len pri jednom a neskúšať ďalšie :)

      Odstrániť
  25. objednala som si ho v tejto akcii, ale najprv chcem spotrebovať ten od NYC, kým sa pustím do tohto :)

    OdpovedaťOdstrániť
  26. četla jsem o něm jen samou chválu, ale stále nechápu proč jsem ho ještě nezkusila .. :D
    http://turquoise-bow-of-cosmetics.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  27. nepočula som oňom ale zaujimavy je hlavne ten štetec:)

    OdpovedaťOdstrániť
  28. Pokukujem po ňom, ale zdá sa mi troška drahší, takže ho vyskúšam asi až keď miniem tie dva čo mám :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne