nedeľa 22. septembra 2013

Niečo nové na mojej poličke

Čo by to bol za víkend, keby som vám opäť neukázala čo mám nové. Tento krát je to zase bižutéria, a dúfam, že sa vám bude páčiť. V poslednej dobe som došla na to, že mám doma kopec všakovakých strakatých náramkov, ale keď si dám na seba nejaké pekné elegantné šaty, mám problém. Niekedy proste nie je potreba byť ovešaná a stačí nejaký pekný elegantný náramok. Niečo také mi doma chýbalo a našla som to na stránke http://www.fashionbox.cz/ .
Do oka mi padol tento krásny náramok zo Swarovski Elements, ktorý je pekný, jemný a elegantný ale nie príliš. Je taký akurát do roboty, kde pekne podtrhne outfit. Doma som už mala pekné jednoduché Swarovski náušnice, tak mám vlastne takú malú sadu. Náramok má dlžku 19,5 - 22cm a šírku 2,5cm. Je veľmi ľahký má 18g a praktické zapínanie ( praktické na to, aby ste náramok nestratili, ale nepraktické ak ste tak ľavé ako ja a ráno potrebujete pomoc niekoho iného). Čo sa týka materiálu, nakoľko bižutéria zo Swarovski Elements nie je drahá, nejde o striebro ale o rodium. Neobsahuje nikel, čiže jednak nespôsobuje alergie a jednak nefarbí pokožku. Kamienku na menších očkách sú Swarovski.




Náramok mi došiel zabalený v pukavej obálke, čo je praktické, lebo sa nemusíte báť, že by sa mu niečo stalo. Inak na výber bol vo viacerých farbách, ktoré boli tiež pekné, ale mne sa najviac páčili tieto biele kamene.

A čo Vy?  Viete si zapnúť ráno náramok? Máte doma niečo Swarovski Elements? Aké šperky preferujete? Jemné alebo masívne? 


12 komentárov:

  1. Swarovski elements can be great;). Thanks for your nice comment.
    xx
    http://audreyandpearl.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja mám rada ako výraznejšie tak aj jemnejšie. Podstatné je, aby sa to hodilo k situácií a k outfitu. Swarovski elements pár doma mám od maminy a snúbenca. Myslím, že aj snubný prsteň mám Swarovski elements :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne aj ja tak, niekedy mám rada super výrazné a veľké náramky a inokedy niečo takéto :)

      Odstrániť
  3. moc pěkný náramek, takový neobvyklý a hodí se i k elegantnějším věcem :-) Taky po něčem takovém koukám.

    http://hedwica.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. náramok ukáže na ruke krásne velmi je pekný:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. mne osobne sa nepáči :/

    a čo sa týka mojich náramkov som bižutériový typ, takže mám rada všakovaké retiazkové s korálikmi, "strieborné" náramky, obyčajné bavlnkové a podobne...

    zbierkamuz.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Veľmi pekný náramok :)

    http://just-followyourdreams.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ten se mi líbí :)) http://blogblondateholky.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne