nedeľa 1. septembra 2013

POZOR POZOR POZOR

DERMACOL prichádza s novým motivačným programom, ktorý nemá na Slovensku konkurenciu.

Najúžasnejšou výhodou je bonus 8 eur, ktorý získajú nový aj registrovaný zákazníci. Proste zaregistrujete sa a získavate zdarma kredit 8 eur, ktorý miniete na čo chcete. Táta akcia nie je podmienená nákupom v nejakej hodnote - ak si vyberiete veci len za 8 eur máte nákup zdarma!!

Ostatné novinky:

Novinky od augusta 2013


  • Darček ku každému nákup od 4 €
  • Bonus 4 € ku každému nákupu nad 12 €
  • Poštovné zadarmo pri nákupe od 40 €
  • Znížená sadzba za poštovné a zvýhodnenie bezhotovostných platieb (3,6 € pre platby kartou a prevodom; za dobierku + 1 €)
  • Zrušenie plošnej zľavy
Tak sa rýchlo registrujte na http://www.dermacol.sk/ lebo veci v e-shope ubúdajú!!






46 komentárov:

  1. Zajímavé :)
    Jestlipak nějaké výhody platí i pro ČR ;) :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Plati pro cr :-) zaregustraci dostanes 200 a zaplatis si jen za postovne. Na jrjich strankach to najdes :-)

      Odstrániť
    2. juchu tak aj vy mozete super nakupovat :)

      Odstrániť
  2. zaujimave a ten kredit 8eur sa mi kde zobrazi?

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja som to využila a už vo štvrtok som si objednala lak na nechty, púder, sprchový gél a to všetko za 8,9 vrátane poštovného :) plus ako darček som dostala čistiacu emulziu :) je to super akcia a už sa teším kedy mi balíček príde :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. juuuja, dakujem velmi pekne:) dala som si osobny odbor, takze usetrim na postovom:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. baby a ked ste robili objednavku,tak ten darček mate automaticky?lebo mne tam nič take neskočilo,tak som asi bezn neho :/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. áno, keď si už odosielala objednávku tak tam vyskočilo také okienko s tým že získavaš darček zadarmo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. a ostalo ti tam niekde napisane v objednanych veciach...ci len vysocilo a potom zmizlo?

      Odstrániť
    2. mne v obj. veciach zostali len laky,tot vse

      Odstrániť
    3. Napr. ja som darček nemala,lebo som si zobrala veci pod 8 eúr a osobný odber, ale známa si brala za 15 a mala aj darček

      Odstrániť
    4. a nemal byt darček nad 4 eura?

      Odstrániť
    5. Ja si myslim, ze ten darcek je ak je to nad 4 nekuponove eura, napr moja znama platila 15 tj 7 mala navyse takze dostala darcek. Ja som si brala veci len za kupon tak som nemala. Ale to si len myslim :)

      Odstrániť
  7. ja keď si dám zobraziť svoju objednávku tak mi tam zobrazí aj darček

    OdpovedaťOdstrániť
  8. A kedy vam tych 8 eur stiahlo z nakupneho kosika?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. keď si klikneš na nákupný košík a dole je uplatniť poukážku :)

      Odstrániť
  9. najprv sa musis zaregistrovat, potom aktivovat kredit cez sms, dalej ist do svojho uctu a kliknut na bonusove poukazky a tam budes mat poukazku v hodnote 8€ ktoru odklikas pri objednavke

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ja som sa nikde nedočítala, ako tú akciu aktivovať, cez akú sms? :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. na stránke sa píše, že aktivovať kupon a keď na to klikneš budeš musieť zadať svoje telefonne číslo, na ktoré ti dojde kod - ten tam potom napíšeš a voilá! máš zľavu :)

      Odstrániť
  11. Ďakujem,že si nám o tej akcii dala vedieť,už som si niečo aj objednala :) Inak,darček mi nedali aj keď som mala objednávku nad 4eurá,možno sa už minuli :) Alebo som si to nevšimla,kto vie,uvidím keď to príde :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. podla mna to je nad 4 eura ale len ak su nekuponove :) teda ak mas nakup nad 4 eura ale nepouzijes kupon, alebo ak mas nad tych 8 kuponovych eur svoje 4 eura (ale to si len myslim). Kazdopadne tak ci onak je to super :)

      Odstrániť
    2. áno máš pravdu funguje to tak že musíš mať nad 4€ svoje po odčítaní zľavy aj poštovného

      Odstrániť
  12. uz to nefunguje, uz tam ta moznost 8 € kuponu nie je, naprika tomu, ze poobede bolo, ze to tam bude do 4.9

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to myslis vazne??? Veď to malo trvať tuším do 15.9 :((

      Odstrániť
    2. pisalo mi, ze to 4teho. mne to islo...poslala som kamaratkam...a oni tam uz pri objednavani vobec tu moznost zaskrtnutia 8 € kuponu nemali

      Odstrániť
  13. juuj uz som bola namotana a zrazu ze postovne skoro 4€... no super akcia to je asi pre baby z BA ktore si mozu zabezpecit osobny odber, ale pre nas ked si objednas za 8€ kvazy zadarmo ale aj tak 4€ je posta...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no ak si z BA je to určite najlepšie lebo na tom odbere veľa ušetríš. Potom jedine ak niečo naozaj potrebuješ a príde ti to výhodné :)

      Odstrániť
  14. ak dobre rozumie nakupim za tych 8eciek veci nezaplatim nic len postovne? a ked si dam osobny odber tak neplatim nic za veci? kde je ten osobny odber este baby prosim ?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. presne tak :) Osobny odber je v BA na Postovej ulici :)

      Odstrániť
    2. dakujem:) ty si to skusala co si si objednala?

      Odstrániť
    3. och ja super veci :) za seba make-up a ten ich špeci balzam na pery a snúbenec mi ,,objednal" líčka a lak na nechty :)

      Odstrániť
  15. prvá otázka-áno
    druhá otázka-áno
    osobný odber-BA

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Konečne som už prelúskala tvoj blog, aj keď len pár článok. Máš to tu veľmi pekné a zaujímavé články. Takže keď bude viac času dúfam, že si prečítam všetky články a určite ťa budem sledovať :)
    Nad touto akciou uvažujem, tak som zvedavá, či si aj niečo objednám a inak díkes za info :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Velmi pekne dakujem za krasny komentar :) Tak dufam, ze ta to tu bude bavit a ze sa sem budes vracat co najcastejsie :)

      Odstrániť
  17. baby co ste si dali osobny odber v Ba ked mi poslali mail ze objednavka sa spracovava je pripravena k vyzdvihnutiu mozem si ist uz po nu? alebo mam pockat este na dalsi mail?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak ti dosiel, že je pripravena k vyzdvihnutiu mozes si ist pre nu :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne