sobota 28. septembra 2013

Slnko svieti aj v zime :)


Musím sa priznať, že mám veľmi rada slnečné okuliare ale odmietam do nich investovať viac peňazí. Nie je to najlepší postoj, uznávam, ale okuliare mi prídu ako strašne sezonna vec. Jeden rok sú v mode také, druhý rok také a potom ich môžem akurát tak vyhodiť. Uznávam, že existujú typy, ktoré sú v mode stále, ale tie zvyčajne nie sú moc elegantné. Prednedávnom som využila možnosť spolupráce s http://www.firmoo.com a z ich stránky som si vybrala tieto trochu úletový kúsok. 

Firmoo je internetová stránka predávajúca okuliare, či už dioptrické alebo slnečné. Majú naozaj veľmi pekný výber a povedala by som, že celkom slušné ceny. Neviem, či svoju stránku ešte len rozbiehajú ale majú veľmi dobrú akciu a to, že prvý pár, ktorý si objednáte máte zdarma. (Viac info tu: http://www.firmoo.com/free-glasses.html)  Čo je celkom super, lebo si môžete objednať napr. jedny super slušňácke a potom napr. jedny trendy, ktoré sa Vám páčia teraz, ale nemusia sa Vám páčiť o dva roky. Uznávam, že objednávať si okuliare z internetu chce konskú dávku odvahy, ale Firmoo sa Vám to snaží trochu uľahčiť tým, že si ich môžete ,,virtuálne vyskúšať", čo znamená, že uploadujete svoju fotku a môžete si predne skúsiť ako vyzerajú. Ak sa Vám nechce kvôli tomu fotiť sa, sú tam aj nejaké predfotené tváre, možno Vám sadne nejaká z nich.

Ja som si teda vybrala tieto pekné, akoby mačacie farebné a som veľmi spokojná. Páči sa mi aké sú farebné a aj keď by ste to možno na prvý pohľad nepovedali, hodia sa aj k športovému aj k elegantnému, oblečeniu dodajú naozaj šmrnc.


Neuveriteľne ma prekvapilo viacero vecí. Jednak mi okuliare prišli strašne rýchlo, ani nie za týždeň. Druhá vec je, že mi došli kuriérom, čo sa mi ešte nikdy keď som si objednávala veci zo zahraničia nestalo. Tretia vec, a z tej úprimne nechápem doteraz bolo to, čo všetko bolo súčasťou balenia. 
Kuriér mi doniesol balíček v klasickej pukavej obálke, avšak veci boli zabalené ešte v ďalšej ešte hrubšej obálke. Okuliare boli v kvalitnem a neuveriteľne biteľnom púzdre, obalené handričkou. V obálke bolo priložené ešte ďalšie púzdro, také to látkové mäkké, ďalšia handrička a súprava šrobikov a šrobováka, ktorými si môžete uvoľňovať šrobiky.S takou výbavou som sa ešte nestretla a to mám vo svojom okolí ľudí, ktorí si drahé okuliare už kupovali.





Firmoo ma ako spoločnosť neuveriteľne v dobrom prekvapila a ak nájdete odvahu porozmýšľala by som aj nad dioptrickými okuliarmi. Inak slnečné si tiež môžete vybrať dioptrické záleží naozaj len na vás. Na ich stránke prebieha kopec akcií, ale myslím, že už len tá, že prvé zdarma je vynikajúca.

A čo vy? Investujete do slnečných okuliarov? Koľko ich doma máte? Kde si ich kupujete?



15 komentárov:

  1. mám 8 slnečných okuliarov :) sú tak trošku moja slabosť :) a jedny dioptrické na čítanie...pc...a tak...
    tieto sa mi veľmi páčia, sú také uletené/farebné :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Riadne uletené :)) Aj ja mám doma dioptrické, ale tie mám také slušňácke, všetci mi hovoria, že vyzerám ako učiteľka :)

      Odstrániť
  2. vyzerajú fajn :)

    http://styleofsistersblog.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vyzerajú super :) a to všetko čo ti k nim pribalili waau, to sa u nás ani nestane :P

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No veď toto, ja som si dokonca kupovala dioptrie a stáli cez 150 eur a nemala som k nim ani len púzdro :D

      Odstrániť
  4. Ja som si objednala diopticke slnecne od nich, vysli ma dohromady na nejakych 60 eur, co je v podstate tretinova cena pre ramy a diptricke slnecne skla u nas... Prisli mi rovnako rychlo, tiez som tam mala vsetko co ty a sedia perfektne... Planujem aj nejake dioptricke, ale samozrejme bezramove, mne ine bohuzial nesvedcia, len velmi jemne... Bohuzial tie moderne ramy idu mimo mna :D Ale tieto sa mi pacia, aj ked asi prilis farieb na mna :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Klobúk dole za odvahu! Ja sa tiež strašne pohrávam nad dioptrickými, mám doma jedny a rám už mám celkom starý, tak, že by to chcelo zmenu, ale zase hovorím si, či to nie je zbytočné, aj tak ich moc nenosím :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne