piatok 11. októbra 2013

Čo je to LR kozmetika?

Aj keď by moje články mali moje otázky objasňovať, dnes sa trochu obávam, že to tak nebude. Ide totiž o to, že dlhodobo som si myslela, že LR je kozmetika Lady Rossin alebo niečo také. Ale keď som išla písať tento článok a chcela som vlastne zistiť čo to máme doma, síce som našla predajcu LR ale príde mi to ako nejaká Nemecká firma, ktorá sa snaží byť ako Avon či Oriflame. A možno to tak nie je a krivdím im, ale je to ich chyba, lebo ich stránky sú vágne a pôsobia  nedôveryhodne. To ako firma LR pôsobí na internete však nič nemení na tom, že predávajú jednu super vec a to tento gél na obočie. Ja osobne som ho kúpila od jednej známej, ktorá to ponúkala kadekomu a za cenu 4 eúr, som si povedala prečo nie.
Tematika obočia u nás nie je taká obľúbená ako v zahraničí a okrem pár značiek, ktoré predávajú tiene a ceruzky na obočie je to celkom bieda. Ja osobne si obočie tvarujem najčastejšie tieňom, ale keď nemám čas toto je omnoho pohodlnejšie a rýchlejšie. Ide vlastne akoby o špirálu, ktorá je určená na obočie. Má tomu aj prispôsobený aplikátor, ktorý farbu veľmi pekne a rovnomerne nanesie. Oceňujem aj, že okrem toho, že obočie zafarbí, ho veľmi pekne vytvaruje a hlavne zafixuje. Ja osobne by som prijala možno k kúštik tmavšiu farbu ale napr. mojej mamine (ryšavke) sedí perfektne. Pravdou však je, že my tmavovlasé baby nemáme problém nájsť si nejaký produkt na upravenie obočia alebo baby so svetlými a ryšavými vlasmi to majú omnoho ťažšie.

Rozdiel je podľa mňa naozaj veľmi veľký - najmä to, ako je tá predná akoby mohutnejšia časť obočia pekne zafixovaná. Farba je veľmi prirodzená a obočie vyzerá upravene za pár sekúnd. Je to šikovná vec aj na cestovanie, pretože so sebou nepotrebujete ťahať štetec, tiene stačí táto jedna šikovná vecička.

Osobne si myslím, že tento gél je super riešením jednak pre baby so svetlými vlasmi a jednak, ak nemáte čas či skúsenosti s úpravou obočia. Nemusíte mať na to v ruke žiaden ťah jednoducho chytíte nanesiete a upravíte. Cena, za ktorú som gél kúpila ja (4 eurá), mi príde prijateľná ale úprimne neviem, či nebola nadnesená alebo upravená finančným pomerom v Svidníku. Ak ani vy neviete čo je LR kozmetika možno sa opýtajte mamky alebo niekoho z okolia a nájdete niekoho kto ju distribuuje. 

A čo Vy? Poznáte LR kozmetiku? Ako si upravujete obočie?

24 komentárov:

  1. prosim ta neber to v zlom, ale popracuj trosku na stylistike! Len tak namatkou z tohto textu: stranky nemozu posobit nedovercivo, ale nedoveryhodne. Tematika obocia? To snad nie. "Ako vlastne akoby o spiralu" - to je co za veta? Absenciu ciarok ani nespominam.
    Zuzka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tak mne príde že LR kozmetika je v celku známa a to najmä svojimi Aloe vera gélmi, a vôbec kozmetikou s vysokými percentami Aloe vera, ktoré sú asi naj čo ponúkajú...máme s nimi doma bohaté skúsenosti a len tie najlepšie.. či už cenovo alebo kvalitou patrí určite medzi vyšší štandard ako nejaký Avon alebo Oriflame. Samozrejme tiež ide len o MLM a katalógový predaj.
    eR.Ka.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vážne? Tak som rada, lebo nerada píšem o veciach, ktoré nemajú zmysel - že keď si ich ľudia nevedia zohnať :) Teraz nad tým rozmýšľam, že aj my máme doma nejaké Aloe vecia tiež to takto kupovala mamina od niekoho, možno je to to isté :))

      Odstrániť
  3. Ja som akurát včera objavila u kamošky LR kozmetiku a už mám doma aj jeden krém na vyskúšanie a vzorkovník parfémov. :D Tak som zvedavá , no niektoré veci sú dosť drahé :P gél vyzerá dobre :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tahle znacka mi nic nerika. Ale ani by mi necadil prodej pres katalogy, ono e spis problem vyjit s prodavajici, kdyz je moc otravna. A jak avob, tak oriflame, maji par kvalitnich kousku.

    Gel se mi libi, shodou okolnosti shanim ten gel od alverde, jenze kde nic, tu nic. Tak je fajn, ze vim o dalsi znacce, ktera ho dela.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som ani nevedela, že Alverde má taký gél :) Ale keď hovoríš, že je nič moc, tak potom možno lepšie že som o ňom ani nevedela :)

      Odstrániť
  5. Na fotce mi to prijde nejake perletove (jsem na mobilu) ale na oboci super, vypafa to prirozene a o to jde.. Jinak ja taky nejradeji upravuju stinem oboci..:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) perleťové to určite nie , to bys som vyzerala :D ono to skôr môže chvíľu kým to úplne zaschne pôsobiť lesklo, pretože je to také gelovité :)

      Odstrániť
  6. super post, já mám nejraději na obočí set od NYXu, můžu doporučit:-)!

    Once Upon a Time

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Od LR som niekde u kadernicky videla katalog a tusim maju vonavku s Bruceom Willisom :D:D (prave som si to vygooglila a dobre si pamatam, fakt maju :D) Vzdy mi to prislo nejako smiesne, asponze to nie su sampony :D:D

    macabre-moon.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bruce Willis ma voňavku? :DDD tak to už čo je :) tak ono to potom asi bude vážne nejaká väčšia značka, keď sa s nimi dal na takú spoluprácu :)

      Odstrániť
  8. Ahoj, máš zlú mienku o LR :D my máme doma s ňou skvelé skúsenosti, či už s gélmy aloe vera, alebo kozmetikou, .majú množstvo kvalitných výrobkov, ale ceny sú vyššie..povedal by som že asi taký nemecký štandart, hold pre nás to môže byť dosť, ani my nemáme všetko od nich, ale na niektoré výrobky nedáme dopustiť,hlavne tie s obsahom aloe vera :) určite vyskúšaj aj iné produkty, ale máš pravdu stránku majú hroznú :) aa voňavku tam má dokonca aj karel gott :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja nemám zlú mienku - pozor pozor :) veď práve píšem, že ten gél je super vec a odporúčam ho vrelo každému, komu sa nechce zápasiť s tieňom :) Akurát píšem, že mi nič táto značka nehovorí a ich stránka mi príde taká nedôveryhodná. Dokonca som práve dnes pri vašich komentároch zistila, že mám pocit, že aloe čo máme aj my doma bude pravdepodobne od LR :)
      Inak vidím, že LR chytá slávnych mužov :) Bruce Willis, Gott :)

      Odstrániť
  9. LR je na trhu už docela dlouho, tedy už někdy v 17 jsem od nich měla jakési vůně, mohu říct, že docela držely a krásně voněly :) byly v lahvičkách s černým plastovým rozprašovačem, takové vzpomínky se vracím do puberty :D jo tedy jestli LR z té doby je to samé co LR dnes, to netuším

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Neni na škodu mať farebný gél na obočie, tiež si nejaký časom zaobstarám, ale teraz mám dve ceruzky na obočie, ktoré nie a nie minúť a neni dávno som si kúpila tiene na obočie od essence, ktoré si neviem vynachváliť. No a ked treba nestíham, tak si obočie len pretriem priehladným gélom nech aspoň má nejaký tvar, našťastie mám obočie dosť výrazné na to že som prírodná plavovláska... A pravdu povediac, ja osobne som o tejto značke kozmetiky ešte nepočula :)
    Gold Phoenix

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Vyzera to celkom fajn este som o tejto znacke nepocula

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ja som z kozmetikou LR veľmi spokojná, rada Deluxe je podľa môjho názoru najlepšia, a rovnako nedám dopustiť na bezolejový mak-up od LR. A na problematikú pleť rada Aloe Vera - skôr na zmiešanú a mastnú pleť, a moja dcérka zasa miluje radu Aloe Vera pre deti, vohodné aj pre atopické ekzémy. Akékoľvek info, rada poradím: jozef130@post.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Co sa tyka parfemov tak kvalita tam je.. dlhodobo vydrzia a pekne rozvoniavaju a to mame pozitivne ohlasy aj z okolia ....aloe vera ma tiez nieco do seba ...mamka uzivala aj preparaty na klby Freedom ktore jej pomohli a to mala dlhodobe roky problemy s klbami ,Sprej Aloe vera ci uz na afty alebo zapalene hrdlo atd. a znama si nevedela vynachvalit bezolejovy make-up .....je to sice cenovo aj trosku drahsie ale radsej si priplat mat aj vysledok ako lacno a bezvysledne

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Ja som pozerala na youtube od nich LR Deluxe studio. Dá sa povedať že som sa aj učila niektoré techniky a kombinácie líčenia. Ale produkty si priamo od nich neberiem. Hľadala som si makeupy na heureke a našla som eurokozmetika.sk majú asi najrozumnejšie ceny čo som si porovnávala.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No fakt, čo zatiaľ sledujem nejaké produkty, tak eurokozmetika.sk to má najvýhodnejšie LR produkty pre zdravie ale aj kozmetiku Deluxe

      Odstrániť
  15. Ako tak čítam, nedá mi sem napisat. Ja som sa prvý krát stretla s LR ešte v roku 2001. No po rokoch pri mojich zdravotných problémoch, stále chora, ATB nezaberali má oslovil kamarát, Lena, prosím tť, rob už niečo zo sebou, vypadas atrasne. V tej dobe som mala chrípku. Celé telo nevladne. O dva dni mi prislo tekuté colostrum a gély aloe Vera. Neverila som, že ma môže dať za den z toho najhoršieho vonku. Na ďalší deň som šla do práce. Mala som plánovanú operáciu menisku, bacerovej cysty a natrhnuteho väziva. Po telefonate s lekárom LR spoločnosti som skonzultovala môj stav. Nasadli sme probiotiká, pretože imunitný systém nula bodov, ďalšie tekuté colostrum a sprej prvej pomoci. Začínala som sa cítiť skvelo. Aj matka, nemali sme nafúknutý žalúdok, pomizol reflex, plné energie. Ďalšie gély, boli aloe vera freedom. A tu vznikla úplná závislosť, pretože po dvoch rokoch som urobila drep, necítila som neskutočne bolesti a v práci vydržím celú smenu na nohách. Vypísané papiere na operáciu ostávajú v karte, pretože sa naozaj cítim skvelo.
    Ludom sa zdá byť dráha táto značka. No v porovnani s tým, čo som už zaplatila ja za lieky, gély a krémy je to skvelá investícia. Ja každému odporuodp sa jednoducho zaregistrovať a vyuzivat veľkoobchodné ceny pre seba. Získate 35% zlavu. A to ako využijete ich perfektný nemecký systém možnosti zárobku je len na vás.
    Ak máte zaujez o bližšie informácie, kľudne mi môžte napísať rada vám poradím. lenka.dolnik80@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne