piatok 4. októbra 2013

Keby takto voňali čerešne Bianca by ich jedla

Mám rada čerešňové cukríky, koláče, zmrzlinu aj kozmetiku ale nemám rada čerešne. Nie že by mi nechutili (to sa hádam ani nedá) ale predstava, že je vnútri červík je pre mňa tak odstrašujúca, že sa mi hnusí každé kôstkové ovocie. Keďže som taká aká som, svoju obľubu si vynahrádzam vo veciach, ktoré s nimi majú niečo spoločné - aj keď aspoň vôňu. Niečím takým je aj toto telové mlieko s vôňou čiernej čerešne od Dermacolu.
Myslím, že telové mlieka Aroma Ritual nie sú žiadna novinka a určite ste ich už niekedy v obchode zahliadli. Majú pomerne veľký výber lákavých vôní, z ktorých si vyberie naozaj každý. K telovému mlieku si môžete dopasovať aj sprchový gél, pre väčšiu radosť. Mám pocit, že čierna čerešňa patrí medzi posledné, ktoré vyšli a mne samozrejme nemohla na poličke chýbať!


Telové mlieko má 200ml a praktické balenie, z ktorého ide krém veľmi ľahko. Po spotrebovaní viete navyše tubu rozstrihnúť, čím viete minúť všetky zvyšky, ktoré tam ostali. Mlieko má peknú ružovú farbu a vonia úplne neskutočne. Osobne si myslím, že ani pravé čerešne nevoňajú tak pekne ako toto mlieko, pretože keby tak voňali asi by som im neodolala. Vážne je to vôňa úplne na zjedenie! Čo sa týka samotnej konzistencie, mlieko je pomerne riedke, čiže sa ľahko nanáša. Čo ma prekvapilo je to, že aj keď je riedke schne na mne akosi dlho, asi aj 5 minút. Odporúčam sa na to pripraviť a pokiaľ už máte doma zimu ostať v teplej kúpeľni. 



Mne osobne príde ideálne skôr na normálnu pleť, suchá potrebuje výživy viac. Tým, že konzistenciou nie je príliš mastné pokožku hydratuje ale nezmastí. Okrem hydratačných účinkov je telové mlieko aj povzbudzujúce. Mňa našťastie nejako pred spaním nepovzbudilo skôr mi zlepšilo náladu tou krásnou vôňou. Cítila som sa ako taký voňavý cukrík. Aj keď je vôňa výrazná nevydrží dlho, možno tak 45minút. Škoda, že Dermacol nerobí parfémy, takýto by som si určite kúpila!
Je to veľmi dobré drogériové telové mliečko, ktoré určite poteší nielen vašu pokožku ale aj noštek. Okrem tohto mliečka už dlho pokukujem po pistácii a po pomaranči len sa neviem rozhodnúť, či sprcháč alebo mlieko.

A čo Vy? Skúšali ste niektoré? Ktoré sa Vám najviac páči? Máte radi čerešne a vôňu čerešní?


32 komentárov:

  1. Taky me cervik odstrasuje, vzdy pulim:D Chtela bych zkusit melounove:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Och melonové, ja mám tiež veľmi rada všetko čo je s melonom :)

      Odstrániť
  2. Tahle řada od Dermacolu božsky voní :) Já měla ten fialový s hrozny a limetkou a byla jsem z něho unešená :)

    Blog The ϐook of ϐeauty

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Keď som bola dieťa tak som čerešne zbožňovala červíčky som neriešila, dnes ich nejem presne pre to isté ako ty :D

    Pozývam všetkých na moju "Veľkú jesennú rozdávačku" http://modrapupava.blogspot.sk/2013/09/jesenna-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som ich tiež ako malá jedlá na kilá, neviem čo mi potom uderilo do hlavy :D

      Odstrániť
  4. Z této řady nepoužívám tělové mléka, ale sprchové gely a musím říct, že voní úžasně - momentálně mám belgickou čokoládu, ale skvělý je i meloun a pistácie, a tipuju, že tohle tělové mléko (nebo gel) si budu muset jít sehnat :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mňa tiež veľmi lákajú sprcháče :) práve mi jeden došiel tak to vidím, tak, že cez víkend si pôjde asi pre pistáciu :)

      Odstrániť
  5. Vidím, že jsme na tom s jezením třešní stejně. :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak sa začnú ale vyrábať bez červíkov budem prvá v rade, kto si ich kúpi :d

      Odstrániť
  6. ceresnovu vonu v kozmetike nevyhladavam, takze ani toto telove mlieko by nebolo pre mna to prave a ceresne nejem tiez kvoli cervickom, aj ked sa dovnutra da pozriet, pri takom malom ovoci ma to nebavi a radsej som sa vzdala jedenia:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Toto som ochotná robiť akurát pri slivkách, lebo tie sú dostatočne veľké ale pri čerešniach, to by bolo viac roboty ako pôžitku :)

      Odstrániť
  7. úplne sa s tebou stotožňujem :) aj ja by som ich jedla :)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) tak si teda môj jedací deficit doplňam aspoň takto :)

      Odstrániť
  8. úžasné je, ale o trošku viac je lepší sprchový s belgickou čokoládou :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten už sa tu spomína druhý krát :) asi bude fakt super :)

      Odstrániť
  9. zdielam tvoj postoj ku ceresniam ako ovociu! :D a nevedela som ze je aj tato verzia, poznam len pistaciovu a cokoladovo-pomarancovu, takze asi vyskusam :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Podľa mňa toto je nejaká posledná vôňa, lebo keď som si k článku pozerala aké sú ešte vône táto skoro nikde nebola :)

      Odstrániť
  10. Taky trpím paranoiou z červů (přece to nebudu jíst i s tím), ale nejsem líná si ovoce vypeckovat a zkontrolovat, na to mi moc chutná. :-) Třešně, švestky i mirabelky. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to máš naozaj môj obdiv, pretože vieš prekonať svoju lenivosť a tak si vychutnať samé dobroty :) Závidím a hádam sa v budúcnosti prekonám aj ja :)

      Odstrániť
  11. měla jsem doma ten pomeranč a čokoládu a vždycky jsem měla hroznou chuť ten krém sníst,jak krásně voněl! :-D

    Once Upon a Time

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Keď ovoniaš tento to budeš na tom úplne rovnako - je úplne na zjedenie :)

      Odstrániť
  12. děkuji Bianco za návštěvu mého blogu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veronika tvoj blog a tvore dielka sú veľmi krásne, čiže len tak ďalej :)

      Odstrániť
  13. čerešne milujem a toto musim mať !! :)) hm uplne mam na ne chut :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Právě používám tohle třešňové kombo sprcháč a mléko, Opravdu božsky voní. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Skúšala som ich a zamilovala som si ich! :) BLOG: http://blogofthebeauty.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne