pondelok 28. októbra 2013

Ladybox dostal zlato


Poviem vám úprimne, že ak by som nemala tento Ladybox asi by som si búchala hlavu o vankúš. Doteraz som prekvapená, akú nádielku som si tento mesiac rozbalila, pretože nešlo ani o narodeniny ani o zlúčenie a nie sú ani Vianoce, pričom obsahovo bol tento Ladybox podľa mňa doteraz najlepší. Našli ste si v ňom kvalitné a drahé produkty, vynikajúco padnúcu dekoratívku a niečo navyše. Päť plných produktov je úplne úžasný počet a myslím, že sa tento mesiac nikto nemôže sťažovať. Z čoho som teda nadšená?

Loreal Mythic Oil šampón a kondicionér - nikdy by som nečakala, že v Ladyboxe nájdem plné balenia tohto šampónu a kondicionéru a som neskutočne nadšená! Oboje som chcela dlhodobo vyskúšať, ale kvôli vyššej cene som sa na to nevedela dokopať a teraz ich mám doma! Už len kvôli týmto dvom veciam sa neuveriteľne oplatil Ladybox, pretože ostatné som už mala akoby zdarma. V boxe bola verzia so zlatistými čiastočkami, ktoré vyzerajú naozaj luxusne. Šampón je určený pre všetky typy vlasov vrátane tých jemných. Obsahuje saflorový a argánový olej, ktoré vlasom dodávajú lesk a regeneráciu. Kondicionér túto staroslivosť dokončí a vďaka nemu vlasy skvelo rozčešete.
Oboje som už stihla vyskúšať, tak vám môžem napísať moje dojmy. Veľmi ma potešilo dávkovanie s pumpičkou, ktoré je veľmi praktické a býva len u drahších výrobkov. Čo ma neskutočne prekvapilo je vôňa týchto výrobkov, je neskutočne silná, voňajú ako nejaký kvalitný parfém. Vôňa vo vlasoch vydrží asi dva dni a postupne ako vyprchá mi veľmi pripomína hyacint. 
Šampón má redšiu konzistenciu, ja osobne potrebujem na umytie celej hlavy 4 pumpičky. Pení úplne minimálne, avšak ak si aj umývate vlasy na 2x (ako ja) s týmto šampónom to stačí raz. Kondicionér má hustejšiu konzistenciu, ako gél na vlasy a je treba nechať ho pôsobiť dve minútky. Vlasy sú po ňom naozaj lesklé, hebké a krásne sa rozčesávajú. 
Inak tie zlatisté čiastočky sa bohužiaľ vymyjú, čiže ich nie je vidieť :(
Ďalším plným výrobkom bol Catrice rúž v odtieni 060 čo je krásna akoby jemnejšia ružová. Na prvý pohľad možno môže vyzerať príliš výrazne, ale na perách je skôr jemnejší absolútne vhodný na každodenné nosenie. Tak ako pred pár mesiacmi Yves Rocher aj Catrice podľa mňa urobili múdro, že sem dali rúž pretože získali minimálne jednu novú zákazníčku. Catrice mám veľmi rada ale najmä lesky a make-upy, rúže som nikdy neskúšala. S týmto som však tak spokojná, že som si včera bola kúpiť ďalší. Rúž má akoby gélovú konzistenciu, nemusíte si vôbec dávať pozor pri nanášaní pretože sa sám krásne kĺže po perách a maľovanie je jedna radosť. Na perách pôsobí ako mastný balzam, čo ocením najmä keď sa ochladí. Výdrž je priemerná, jedlo ani pitie nevydrží ale zato ešte raz napíšem, že skvele hydratuje.

U Catrice neostali len pri rúži ale v boxe bola aj špirála Better than false lashes. Priznám sa, že tú som ešte neotvorila, ale len čo ju vyskúšam hneď máte recenziu na blogu. Inak vyzerá veľmi pekne, priam až draho a hodila sa do zlatého štýlu tohto mesačného Ladyboxu.

Posledným plným produktom bola maska Skin79.  Na použitie sa strašne teším, takúto plátnovú masku som chcela vyskúšať už veľmi dlho. Nakoľko som však bola minulý týždeň na kozmetike, mám pocit, že takú tú extra výživu som pleti dopriala tam, chvíľu počkám kým použijem túto masku. Inak išlo o personalizovaný produkt, na výber sú ešte ďalšie štyri masky, čiže je možné, že na blogoch uvidíte ešte ďalšie alternatívy. 
Samozrejme nechýbala ani vzorka tentokrát Palmers mlieko upravujúce postavu po pôrode či pri chudnutí. Vzorku som dala mamine, tej sa veľmi pozdávalo, že sa rýchlo vsiaklo a pekne voňalo. Inak nie, že by som sa chystala otehotnieť, ale na druhú stranu je dobré vedieť, že je na trhu značka Palmers, ktorý ponúka výrobky proti striám a iným kožným defektom. 
Ak by som mala sumarizovať, bol to jednoznačne najlepší Ladybox aký doteraz bol. 5 plných produktom je snom každého, kto si box kúpi. Teším sa, že tam bola dekoratívka a kvalitnejší rad od Lorealu, ktorý by som sama možno ani nevyskúšala. 

Čo poviete na tento Ladybox? Paráda nie? Čo by vás potešilo a čo nepotešilo? Objednali ste si ho?

27 komentárov:

  1. No já teda zas tak nadšená nejsem, viz můj blog. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja z boxu nejsem nadsena tak moc jako ty ale zklamana nejsem :-)
    Na blogu ni probiha giveaway, klidne se zucastni :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Souhlasím s předchozími komentáři - jako je to boxík pěkný, Mythical Oil je drahá a určitě kvalitní záležitost, ale jako že bych z toho skákala dva metry do stropu .... To bohužel ne. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som za tie šampóny moc rada, lebo vážne som sa ich toľko chystala kupovať a stále som sa nevedela odhodlať :) mám fakt radosť :)

      Odstrániť
  4. Boxíky nie sú moja šálka kávy, ale ty si to tak pekne opísala, nafotila, že by som si ho kúpila a to by som asi nič z toho nevyužila. Teda okrem špirály. Tá sa mi páči. Som zvedavá ako bude vyzerať na očiach, takže keď vyskúšaš nezabudni na fotos pls. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja dúfam, že bude nielen pekne vyzerať ale že bude aj dobrá :) veď uvidíme, recenzia určite bude :)

      Odstrániť
  5. Lóreal vyzerá super, ale zvyšok by ma až tak nepotešil:)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  6. vyzera dobre, len keby bolo postovne na Slovensko lacnejsie

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ono pošta celkovo je dosť drahá, mne stačí ak posielam výherné balíčky poštovné mi nejde pod 5 eur :(

      Odstrániť
  7. Uz sa neviem dockat zajtrajska az vyskusam tie loreal veci :)) ruz je skvely vzorka tiez a masku som hned vcera skusala :)) akurat riasenka mi sedi najmenej zatial

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tú som ešte neskúšala na ňu som zvedavá ale ostatné je naozaj paráda!

      Odstrániť
  8. Super věci :) ta rtěnka ti sluší! Já ladybox neodebírám, ale docela o tom začínám uvažovat :))

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Na Ladybox jsem koukala už jinde a docela jsem koukala, kolik toho tam teď je v plném balení,což je super :) objednávat už nebudu, ale je to tedy fakt dobrý Ladybox a byla bych spokojená :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mňa tiež prekvapilo koľko vecí tam teraz dávajú, čo je fakt super:)

      Odstrániť
  10. Už dlho sa odhodlávam objednať si LADY BOX, ale ešte stále k tomu nedošlo. Dúfam, že mi to čoskoro vyjde. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. tak tento měsíc LB vypadá moc pěkně, líbí se mi hlavně produkty na vlasy od Lorealu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Super LB :) Tiež mám blog, mám tam recenzie na rôzne značky kozmetiky, ak chceš, pozri sa :) radyodbaby­.blog.cz :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne