pondelok 7. októbra 2013

Ryor Argánová sada

 Opäť je tu čas, kedy jednak došiel krém mne a teda potrebovala som si zaobstarať nejaký nový a jednak kedy by ste už určite mali mať na poličke nové výživnejšie krémiky, ktoré vašu pleť pekne ochránia pred chladom a inými podmienkami, ktoré pleti dávajú zabrať. Tento krát som extrémne poriadna pretože namiesto jedného univerzálneho krému mám na poličke rovno tri a práve dnes vám o nich idem napísať čosi viac. 
Argánová sada od Ryoru je celkom novinka, o ktorej ešte podľa mňa budete veľa počuť. Hlavnou súčasťou je bio argánový olej ale okrem neho sa v krémoch nachádza aj kyselina hyaluronova, hodváb či beta-glukán.
Sada sa skladá z troch výrobkov - denný krém, nočný krém a sérum. Je určená na hlbkovú hydratáciu, vyhladzuje vrásky, aktivuje unavenú pleť, zmenšuje pory, redukuje jazvy po akné a stimuluje tvorbu kolagénu. Príde mi to ako neuveriteľná kombinácia, ktorá myslí aj na ľudí po 20tke, ktorým sa ochvíľu začnú tvoriť prvé vrásky ale koža sa ešte nespamätala z akné a vyrážok, ktoré prekonali. Unavenou pokožkou trpí podľa mňa väčšina z nás a hydratácia je základ starostlivosti.

Aby som na to išla postupne začnem denným krémom. Krém má veľmi ľahkú konzistenciu je o čosi hustejší ako voda čo ocenia tí, ktorý majú normálnu a zmiešanú pleť. Na pokožke veľmi rýchlo zaschne a nechá ju krásne zamatovo hladkú. Pôsobí ako krásny podklad pod make-up, pretože naozaj viditeľne stiahne pory. V zložení sa nachádza extrakt z morských rias, ktoré pleť zvyknú upokojovať, čo oceňujem najmä ja v tomto počasí, pretože vietor a zima spôsobujú, že mám červenú pokožku. Na celú tvár stačí jedna pumpička, takže si viem, celkom predstaviť, že mi tento krém vydrží kľudne celú zimu.

Druhým krémom je nočný krém, ktorý je podstatne hustejší ako denný. Konzistenciou je ako klasický krém, nie je príliš hutný, proste normálny akurát. Veľmi ľahko sa tiež rozotiera a vďaka beta-glukánu cez noc pekne omladzuje pokožku a dopomáha tomu, aby sa v nej tvoril potrebný kolagén. Krém pokožke naozaj dodá hydratáciu, je po ňom krásne vláčna a hebká na dotyk. Po asi dvoch týždňoch je naozaj badať, že červené fliačiky sú menej viditeľné a pleť sa po krémoch nezanáša a reaguje veľmi dobre. Ráno je pleť stále krásne hebká - nie je ani mastná, ani suchá.

Treťou súčasťou je sérum, ktoré ocenia všetci, čo majú pleť ako ja a teda v zime suchú. Denný krém je pre ľudí so suchou pleťou slabo hydratujúci avšak ideálne je, si pred tento krém naniesť práve sérum. To má opäť veľmi riedku konzistenciu (hustejšiu ako denný krém) avšak v kombinácii s denným alebo nočným krémom tvorí ideálne riešenie pre suchú pleť. Mne osobne príde nočný krém dostatočne hydratujúci ale možno keď začne snežiť budem si sérum dávať aj v noci. Revitalizačné sérum je čo sa týka zloženia najviac obohatené kyselinou hyaluronovou a arganovým olejom. Pár krát som skúšala dať si len sérum a vtedy boli pory stiahnuté úplne najviac a pleť vyzerala naozaj ako keby som si dala bázu. Osobne si myslím, že sérum je úplne ideálne samo o sebe na leto - pretože vtedy preferujeme ľahšie veci a tým, že sa pleť veľmi potí to stiahnutie porov je na nezaplatenie.
Všetky tri krémiky krásne voňajú (podľa mňa ako beta-glukánový avokádový krém), je to taká príjemná čistá vôňa. Pleť je po nich krásne hebká a hydratovaná. Páči sa mi, že konečne niekto pochopil, že aj keď máte cez 20 neznamená to, že vaša pleť je dokonalá. Výsledky sú naozaj viditeľné - čo sa týka hydratácie hneď a čo sa týka jaziev asi po dvoch týždňoch. Zoženiete buď v Ryor e-shope , alebo v predajniach s Ryor kozmetikou. Osobne by som chcela dať do povedomia ich predajňu na Heydukovej v BA, kde majú neuveriteľne milé predavačky, ktoré sú veľmi ochotné a v kozmetike sa vyznajú a super poradia. Okrem Ryoru tam zoženiete aj lacnú ale super dekoratívku, ktorá kedysi bývala v tých ,,socialistických drogérkach" .

A čo vy? Máte aj po 20tke vyrážky? Máte peknú pleť? Myslíte, že vyrážky niekedy úplne zmiznú?

20 komentárov:

  1. O téhle novince od Ryoru jsem už četla hodně chvály. :) Možná ji vyzkouším, protože i když budu mít 24, pleť mám semtam občas jako puberťák. :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som bola strašne prekvapená s čím Ryor prišiel, pretože skoro žiaden výrobca neberie ohľad na to, že ľudia po 20tke nemajú krásnu pleť :(

      Odstrániť
  2. Ja mám žiaľ aj po 20-tke vyrážky a nič iné než antikoncepcia mi až tak nepomáha :/ A kedy zmiznú? Keď ich vystriedajú vrásky :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No to snáď nie :) ja sa celý život ubezpečujem, že nemôžem mať oboje - pretrpela som si akné, tak hádam vrásky dôjdu až v 50 tke :))

      Odstrániť
  3. O tomto som ešte nepočula...ale strašne sa mi páči ten obal :)))

    http://styleofsistersblog.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Obal je perfektný, úžasne to vyzerá na poličke :) škoda, že neurobili aj očný :)

      Odstrániť
  4. Ja patrím do skupiny čo čakajú po skončení puberty na zázraky s pleťou a tak, ale nič sa nedeje. Buď som ešte stále v puberte alebo neviem. Už by bolo načase, aby zmizli a mohla som chodiť normálne medzi ľudí a nie ako strašiak. Keď sa dočkám asi spravím rozlúčku s akné a inou háveďou na mojej tvári. :)
    Výrobky vyzerajú zaujímavo, ale pre mňa zatiaľ nie.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som si vždy myslela, že keď budem mať cez 20 budem mať krásnu pleť, proste, že musím si pretrpieť pubertu a potom to bude ok, ale myslím, že už som pochopila, že bezchybnú pleť nebudem mať asi nikdy - aj keď sa pozerám vonku, vidím kopec žien čo majú okolo 30,40 a majú stále vyrážky :(

      Odstrániť
  5. já jsem nikdy problémy s pletí neměla (třikrát ťukám) - až na prasklou žilku :D
    výrobky ale vypadají zajímavě

    Once Upon a Time

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to sa naozaj máš :) to už podľa mňa ani mať nebudeš :)

      Odstrániť
  6. neviem ako z vyrážkami, ale moja mamka má po 50-ke a stále má sem tam ešte problém s pleťou.. ak zapôsobí dedičnosť tak neviem, asi pôjdem na plastiku :D mne sa teraz pleť o čosi zhoršila bo som vysadila antikoncepciu ale až také zlé to nieje. tieto krémiky sú mi docela sympatické, len teda neviem kde v mojom okolí by sa také niečo dalo zohnať, myslím, že by to bol dobrý darček pod stromček pre moju sestru :)
    Gold Phoenix

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ja to mám dedičné na milion percent ale po ocinovi, mamka má super krásnu pleť :) Ak nemáš na okolí Tetu tak určite sa mrkni na Ryor e-shope, tam majú aj často akcie a všakovaké výhody. Alebo treba dôjsť do BA na výlet :))

      Odstrániť
  7. Táto sada krémov vyzerá výborne, arganový olej je pre moju pleť asi jeden z najlepších, len škoda, že si nedala aj foto presného zloženia krémov veľmi by ma zaujimalo. S pleťou som nikdy problémy nemala a našťastie mi to ostalo až do teraz. Pre tie z vás, ktoré máte problematickú pleť by som rada odporučila krém s obsahom slimačieho sekrétu, ktorý je pri týchto problémoch veľmi účinný. Na mojom blogu v súčastnosti prebieha veľká jesenná rozdávačka a tento krém sa nachádza v balíčkoch. Takže pokiaľ vyhráte máte možnosť vyskúšať či je pre vašu pleť slimačí sekrét to pravé. http://modrapupava.blogspot.sk/2013/09/jesenna-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak by si chcela kľudne mi napíš svoj e-mail zloženie ti odfotím, krabičky som ešte nevyhodila :) Inak o takom kréme som ešte nikdy nepočula, ďakujem za tip aj za pozvanie idem pozrieť jedno aj druhé :)

      Odstrániť
    2. Pokiaľ ťa to nebude zdržovať budem rada ak mi pošleš zloženie na adresu info@modrapupava.sk Prípadne aj otázky na slimačí krém, ak sa chceš niečo spýtať. Rada vysvetlím a odpoviem na všetko čo budem vedieť :-)

      Odstrániť
  8. zaujali ma kremiky, ale Bianca, co ta rucicka? dost som bola kvoli tvojmu clanku o Philips Lumea motivovana si nieco podobne zaobstarat. ale po tejto fotke neviem neviem... vidim tam teda velice dost chlpkov :( mam na mysli piatu foto kde je ruka ozaj dost ochlpena... alebo na ruky Lumeu nepouzivas???

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja neviem preco to tak sprosto vyzera :) ta ruka tam vyzera jak ruka opice, uznavam..ale mozes mi verit, ze to tak v skutocnosti do oci nebije :))a inak co sa tyka Lumei, vies ze nie? ale neviem preco, ani ma to nenapadlo davat si ju aj tam, ale zacnem, je zbytocne aby chlpky boli vobec niekde :)

      Odstrániť
  9. Chcela by som si objednať olej, denný aj nočný krém a aj sérum...poraďte ako.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja si objednávam kozmetiku Ryor s internetového obchodu www.aryor,sk, príde mi to do dvoch dní.

      Odstrániť
    2. Ak si z BA urcite skus obchod na Heydukovej je tam naozaj super personál a ak nie odporúčam ich e-shop :) http://www.ryor.cz/sk/shop/

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne