sobota 12. októbra 2013

Sobota s Audrey


Mám rada, ak vám na základe nejakých spoluprác môžem ukázať trochu iné veci ako kozmetiku. Beriem to ako také víkendové odľahčenie (aj keď nie že by tematika môjho blogu bola pre náročného čitateľa :))) . Každopádne dnes som vám chcela ukázať moje nové tričko z internetového e-shopu  http://trickovy.cz/ . Viem, že tričká s rôznymi popismi veľmi letia ale ja si celkom neviem predstaviť, kde by som si také tričko dala a tak som si vybrala toto s ikonickou Audrey Hepburn. Výhoda danej stránky je to, že si môžete vyskladať tričko podľa toho, ako sa páči vám. Na výber máte rôzne farby tričiek, rôzne veľkosti a rôzne motívy a záleží len na vás čo si vyberiete. Mne prišla najlepšia kombinácia čierno- biela, podľa mňa na nej Audrey najkrajšie vynikne. 
Tričko má veľmi príjemný materiál ide o 100% bavlnu, ale nie je to také obyčajné bavlnené tričko, aké si predstavíte doma na spanie. Táto bavlna by mala mať vysokú gramáž (185g/m2) čím je jednak veľmi príjemná na dotyk a jednak sa nevyťahuje. Inak ja osobne si veci vždy rada najprv operiem a s potlačou sa absolútne nič nestalo - drží ako nová :) 
Onedlho sa blížia najväčšie sviatky v roku a viem si predstaviť, že keby som mala uleteného mladšieho brata kúpila by som mu tričko či už s nejakým vtipným nápisom alebo možno seriálovým výrokom. Ak máte niekoho takého v okolí alebo dokonca sami preferujete takéto tričká tak viete, kde hľadať :)

A čo vy a nápisy? Nosíte? Páčia sa Vám? Ak by ste si mohli dať potlačiť tričko, čo by ste si na neho dali? 




16 komentárov:

  1. Podla mňa by sa ešte k tej bielo-čiernej kombinácii hodili Audrey červené pery, mohlo by to vyzerať zaujímavo... Na tú stránku mrknem, keď už idú tie vianoce.. viem si predstaviť, že celá moja rodina vrátane môjho snúbenca dostane podobný darček :D
    Gold Phoenix

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Inak super nápad! Ďakujem a určite vyskúšam, bude to také šmrncovnejšie :)

      Odstrániť
  2. Akú veľkosť si si kúpila? Niektoré tricka sa mi pacia...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moc pekne tricko, ja mam takova trika moc rada. Uz sice neujizdim na napisech a silenych obrazcich, ale takova bilo cerna kombinace je super:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No nápisy by neboli ani nič pre mňa, ale toto tričko sa dá všelijako pekne zladiť :) Aj elegantne aj športovo :)

      Odstrániť
  4. jéé, já potisky teda nesnáším, až na výjimky jedu v jednobarevných, bez potisku, ale tohle se mi líbí a možná bych do něj i šla :-)

    A my si rády počteme i o něčem jiném :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To som rada, že sa páčia aj takéto články :) Ja nijako potiskové trička nevyhľadávam ale nie som ani proti nim - keď narazím na nejaké super pekné musím ho mať :)

      Odstrániť
  5. já mám ráda potisky ale jen na nošení do školy, nikdy bych si nevzala tričko s potiskem na nějakou akci nebo jen tak když někam jdu.. ale na lidech co se to hodí do stylu je to moc pěkné!


    Na mém blogu probíhá giveaway, budu ráda když se zúčastníš. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Vyzerá to super, milujem tento obrázok <3

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Zrovna dnes jsem měla to stejné tričko :) jen mám výstřih do "v"

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) tak máme rovnaký vkus :) S takým výstrihom som ani nevidela,ale môže byť tiež pekné!

      Odstrániť
  8. tričká s tými "vtipnými" nápismi by som nosila max tak niekde na chatu alebo stanovačku... no tričiek s potlačou mám viac, to nosím aj normálne do práce... inak skôr takéto trička s akýmikoľvek postavami nemusím, nemám ani nenosím, ale ktovie možno niekedy sa to zmení :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne