nedeľa 20. októbra 2013

Vrásky a starnutie pleti

Moj dnešný príspevok berte ako niečo absolútne špeciálne a pravdepodobne aj dosť mimo moju klasickú čitateľskú skupinu, ale rozhodla som sa urobiť príspevok pre 3% z Vás, ktoré máte nad 30 a možno vám pomôžu skúsenosti mojej maminy s krémami proti vráskam. Moja mamina nie je príliš veľký experimentátor a obávam sa, že keby nebolo mňa asi by používala na tvár indulonu, ale nakoľko má mňa nútim ju do toho, aby sa o seba starala viac a skúšala všakovaké novinky. Teraz sa ma vždy keď si niečo kúpi chodí opýtať, odfotíš si to? A ja jej vždy poviem, že nie, lebo recenziu krému pre 40 a plus rokov proste nie je niečo čo by tu niekto čítal. Dnes som sa však rozhodla len v krátkosti Vám zhrnúť čo sa jej najlepšie osvedčilo ako starostlivosť proti vráskam. Ak máte teda 30+ tak ostaňte a čítajte a ak nie, tak si rýchlo pozrite aspoň obrázky, aby ste mamke, keď pôjdete nabudúce do obchodu, vedeli poradiť niečo dobré.


Aj keď moja mamina krémiky dosť strieda LiftActiv bol jeden z mála krémov, ktoré mala viackrát. Je to veľmi príjemný krém pre staršiu pleť, ktorý je síce o čosi drahší a preto ho považujem za ideálny darček na nejaký sviatok. Potom sa do neho vaša mamina zaľúbi a bude si ho kupovať aj sama. Ja mám napríklad Vichy rada, ale ich krémiky mi moc nevyhovujú, zato mojej mamine úplne. Naozaj záleží od pokožky a od toho, čo od neho očakávate. Neviem, či bol ten protivráskový efekt nejaký, ale každopádne hydratoval krásne a bol dobrým základom pod make-up.


Matriciane Fermeté od Biodermy bol krém, ktorý maminu veľmi prekvapil, pretože ako jeden z mála krémov aj keď nebol určený na mastnú pleť jej mastnotu pekne eliminoval. Bol to veľmi ľahký krém, čo ocenia ľudia s normálnou a mastnou pleťou, pretože necítite na pokožke žiadnu záťaž ani akoby pocit masky. Mamina ocenila aj to, že krém bol aj na ráno aj na večer, čiže ste kvázi ušetrili za nočný krém (aj keď sa vám potom krém minie rýchlejšie). Pre ľudí so suchou pleťou to Bioderma doriešila sérom, takže naozaj krém pre každú zrelú ženu!


Momentálne teraz moja mamina dokončuje toto Revitalift sérum, ktoré si kúpila po zhliadnutí televíznych reklám (a to keby mi niekto povedal, že moju maminu osloví reklama vysmejem ho). Kažodpádne sérum sa určite viac oplatí kupovať na internete, kde je podstatne lacnejšie ako v obchodoch a s týchto troch krémov je najlacnejšie. Mamina je z neho úplne nadšená, tvrdí, že pokožka je super na dotyk, nie je vôbec mastná a je proste akoby super hladká. Páči sa jej akoby luxusné balenie séra a povedala, že si určite potom kúpi ďalšie. 

Tak dnes trochu netradičný článok, pre moje staršie čitateľky a možno aj pre vaše maminy :)
Krásnu nedeľu a zajtra pokračujeme s niečím pre všetkých :)


7 komentárov:

  1. Moc pěkný článek! :)

    Zvu Vás na svou giveaway: KLIK

    OdpovedaťOdstrániť
  2. myslím že si asi najlepšia v recenziách produktov, keď sa na to tak pozerám.:)
    inak článok o Miley Cyrus street style, na ktorý si sa tešíla už je. :)

    http://anetabjelakova.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Anet ani nevieš ako si ma potešila :) Naozaj ďakujem za tento krásny komentár a článok si idem hneď mrknúť :)

      Odstrániť
  3. Super článok a hodí sa ako darček pre maminku na Vianoce. Takýchto by za zišlo viac, lebo niekedy je ťažké vymýšľať stále nové a nové veci na Vianočné darčeky, aby boli zaujímavé a využiteľné. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne