nedeľa 6. októbra 2013

Z lásky

Keď som v lete došla z Milána vybrala som si svoju novú vysnívanú voňavku. Nebola však ani lacná, u nás ani príliš dostupná a preto som ani zďaleka nečakala, že ju dostanem na výročie, ktoré sme oslavovali koncom leta. Prada parfémy sa nejako na Slovensku netešia obľube a ja sama nepoznám nikoho, kto by túto lahôdku mal. Viem, že to bude znieť hlúpo, ale pred pár rokmi by som kvôli tomu bola smutná, lebo trendy bolo u nás v škole len to, čím boli oblepené stránky časopisov a čím sme najlepšie voňali aspoň tri v triede. Dnes je to ale úplne inak. Pocit, že mám túto Pravdu len ja (pochopiteľne v mojom okolí), jej dodáva ešte viac šmrncu. Bohužiaľ som asi nenáročný spotrebiteľ parfémov a preto mi zvyčajne vždy najviac voňajú tie, ktoré sú medzi najpredávanejšími top 10, ale tento krát nie, ak dobre viem, tak Prada nie je v žiadnych rebríčkoch, len v tom mojom!
Ak som to ešte poriadne nenapísala ide o najnovšie diele z dieľne Prada pod názvom Candy L´Eau
. Na voňavke sa mi páči všetko -škatuľka, flakón, vôňa. Voňavka bola v krásnej pudrovo- ružovej škatuľke, ktorá má taký zvláštny vrúbkatý povrch. Mne osobne to na prvý pohľad pripomína akoby kožu, ale je to naozaj len zdanie. Samotný parfém má veľmi pekné balenie, ktoré nie je príliš majestátne, takže ho znesiete aj v kabelke. Farby voňavky je opäť akoby pudrovo-ružová čo len znásobuje akoby ten ženský dojem z parfému. Predáva sa v troch veľkostiach 30,50,80 ml (ja mám 80ml).
Čo sa týka samotnej vône, to je jedna báseň. Je to krásne sladká vôňa, ktorá je ideálna na všetky obdobia okrem sparného leta. Nie je to silná vôňa, ale je ťažká. Výdrž má výbornú, od rána do večera, ale nakoľko ja ju rada na sebe cítim intenzívne raz si ju strieknem ešte okolo 14.00. Hlavu tvoria citrusy, srdce hrachor a základ pižmo, benzoin a karamel. Ak máte radi sladké vône určite ju choďte ovoňať, je naozaj krásna!

Pridala som Vám aj zloženie, aby ste náhodou neboli prekvapené nejakou zložkou :)

Za mňa osobne je to tá najkrajšia voňavka akú mám. Ani neviem prečo, ale úplne ma dostal ten design - je proste krásna, romantická, ženská. Nie je zbytočne prečačkaná je skôr elegantná. Vždy keď si ju streknem tak sa rozplývam a som neskutočne šťastná, že mám takého snúbenca akého mám!

A čo Vy? Aj Vy ste našli nejakú novú voňavku, ktorá Vám ukradla srdce? Zvyknete mať v robote alebo škole rovnaké voňavky?

12 komentárov:

  1. Tuto Candy som neovoniavala, len tu s cyklamenovym pasikom, ale vonala mi :D A jjjjjjjj suhlasim s tym, ze je lepsie byt jedinecny...Niekto (myslim ze pan Guerlain, ktory vytvoril Shalimar ale nie som si ista) povedal, ze vonavka by mala byt taka, ze ak zena odide z miestnosti a potom tam vojde muz, podla vone hned zisti ze tam dotycna zena bola - tj jedinecna a zapamatatelna :D
    Ja mam prave uz vyse roka La Vie est Belle, na ktorej vydanie som cakala doslova mesiace, lebo som vedela ze mi proste bude vonat (Olivier Polge♥) ale Lancome na nu spravil taku obrovsku kampan, ze je vsade :/// (ale nastastie som sa s nou osobne nestretla na niekom inom) :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja mám 8 ml verziu Infusion d' Iris, je podľa mňa luxusná, nie prekombinovaná, jednoduchá vôňa kosatcov a mandaríniek. som na tom tiež tak ako ty, že sa mi páči to, čo má každý, ale aspoň pri tejto som si istá, že ju nemá nik. rovnako ako mont blanc vône. mám neskutočnú chuť na plnú verziu femme de mont blanc

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tiež som toho názoru, že každá žena by mala voňať svojsky. Túto pradu som naozaj nikde nevidela (teda aspoň nikde v mojom okolí) a pochybujem že ju aj niekedy ovoniam, čo by som ale chcela bo si ma na ňu nejako zázračne navnadila:) Ja osobne som si veľmi obľúbila prírodný parfum Florascent Aqua Aromatica - Violetta. Objednávam ho z netu a na nikom som ho ešte necítila :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Flakonek je moc hezký, vůně také ;).
    Krásnou neděli.
    http://audreyandpearl.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Túto vôbec nepoznám, jedine Candy s ružovým pásikom. Mám mnoho obľúbených vôní, ale srdce mi zatiaľ neukradla žiadna :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na mňa pred pár rokmi došla taká ,,voňavková depka", lebo na poličke som mala asi 12parfémov ale žiaden nebol akoby ,,ten môj". Vtedy som si prečítala, že každá žena má mať ,,svoj parfém" podľa ktorého ju akoby okolie bude poznať a začala som rozmýšľať, že fakt, že takmer každá baba/žena, ktoré mám v okolí majú taký svoj parfém a vždy keď ho cítim spomeniem si na nich. Možno by bolo jednoduchšie vytvoriť si taký parfém, ak by som mala na poličke jednu voňavku a nie 31.. ale ja som si ten ,,svoj" parfém konečne našla. Neviem síce, či ma niekedy podľa neho bude identifikovať moje okolie, ale mne aspoň robí vždy dobrú náladu :)

      Odstrániť
  6. Moje srdce si taky získla Prada, ale Candy, dostala jsem ji k narozeninám a určitě se k ní budu vracet, je úžasná...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som tiez najprv ovonala Candy a ta bola super ale poznas to nie az tak a potom som v Milane videla tuto novinku a to proste bola laska na prve nuchnutie :)

      Odstrániť
  7. ...tá vôňa je skvelá !... ja ju milujem, tú jej silu a pritom nevinnosť :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne