nedeľa 3. novembra 2013

Čo by ste VY mali chcieť na Vianoce

Od novembra nikto nemôže frfľať nad tým, že sa budeme baviť o Vianociach a preto tak, ako každý rok, začínam svoju mini-sériu článkov, kde vám budem radiť, čo kozmetické komu kúpiť na Vianoce. Nebojte sa, nevynechám nikoho a stihnem to dostatočne skoro na to, aby ste stehli načerpať inšpiráciu na nákupy pre celé vaše okolie.
Dnes sa budem venovať vám baby. Vy, ktoré sem chodíte a čítate si môj blog. Čo tým myslím? Keďže chodíte na môj blog, to znamená, že máte radi a zaujíma vás kozmetika. Vianoce sú čas v roku, kedy si jej môžte vypýtať viac, alebo možno čosi drahšie a špeciálnejšie a preto som vybrala nejaké špecialitky, ktoré by minimálne mňa veľmi potešili.

Dior Rouge


Ak by som si mala vybrať len jednu vec, ktorú by som mala mať doma z kozmetiky drahšiu boli by to buď líčka alebo červený rúž. Ako som spomínala v príspevku s pred pár týždňov, červený rúž na pery je síce úžasne elegantná ale aj ošemetná záležitosť. Je si treba dať obzvlášť pozor, aby ste rúž na pery naniesli precízne, aby sa nerozpíjal a ani nikde neotláčal. Dior Rouge je presným zosobnením všetkého, čo by mal červený rúž obsahovať. Hydratuje, má dokonalú pigmentáciu a vydrží hodiny. A ten pocit, že máte v kabelke niečo (hoci aj malé) Dior, je proste fajn.  


Yves Saint Laurent Touche Éclat


Touche Eclat je proste ikona. Je to ten najznámejší korektor/ rozjasňovač v jednom, ktorý asi existuje. Priznám sa vám, že som ešte doma nemala (okrem jedného katalogového príšerne oranžového) takýto korektoro/rozjasňovač a strašne ma láka. Najhoršie je, že ani nemôžem povedať, že jeho efekt by bol nejaký reklamný klam, pretože som videla nespočerne veľa videí v ktorom robil s pleťou, kruhmi pod očami vyslovene zázraky. Tento korektor patrí do záležitostí, že ak by som nemala čo robiť s peniazmi...-kupujem. Každopádne Vianoce sú presne to obdobie, kedy je možné si niečo také vypýtať bez veľkých výčitiek. Nechajte na frajerovi, manželovi, sestre alebo mamke či vám ho kúpia alebo nie. 

Avene Skin Care hydratačné a vyživujúce sérum pre citlivú pleť


 



 

Veľa žien si na Vianoce pýta kvalitnejšie krémiky na tvár. Nemusíte mať 30,40 alebo 50 na to, aby ste takýto zvyk začali praktizovať sami. Vianoce sú ideálny čas kedy vyskúšať trochu viac kvality aj pre vašu pleť. Avéne patrí k dlhodobo veľmi kvalitným značkám, ktoré majú špičkovú staroslitvosť o citlivú pleť. Mňa osobne láka toto hydratačné a vyživujúce sérum. Mala som doma jednu vzorku z lekárne a sérum bolo naozaj skvelé. Veľmi ľahké, príjemné a hneď sa vpilo. 

 


Kérastase Fusio-Dose vlasová kúra pre farbené vlasy 



U mňa doma vždy z kozmetických darčekov najviac vedú vlasové prípravky. Na vlasy som jednoznačne maniak a preto si vždy na Vianoce pýtam rôzne špeciality, ktoré počas roka objavím a aj s odstupom času ich považujem za top. Inak by to nebolo ani tento rok a už niekoľko mesiacov v duchu šaliem po Fusio-Dose vlasovej kúre. Ja osobne mám momentálne vlasy farbené ale nachádza sa aj v iných alternatívach - naozaj, každý si nájde svoje.




 Toto sú moje tipy na darčeky, pre všetky kozmetické maniačky. Vyskúšajte niečo nové, čo ste doteraz nemali odvahu a doprajte si aspoň na sviatky trochu luxusu. 

A čo Vy? Máte už zoznam vecí, ktoré by ste chceli? Je tam nejaká kozmetika? Inšpirovala som Vás?

 



 

22 komentárov:

  1. Škoda, že pre sestru nemôžem pre prekvapenie kúpiť žiadne produkty na tvár, keďže ju má strašne špecifickú a nemôže si na ňu dať hocičo. Vážne neviem, čo jej mám kúpiť..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. O pár týždňov chystám príspevok špeci na darčeky pre sestru, tak sa určite potom zastav, možno poradím :)

      Odstrániť
  2. S Dior Rouge suhlasim (a mam prave jeden aj na ceste:D) a rovnako aj s Touche Eclat (na ten tiez chystam recenziu:D) - myslim ze na tychto dvoch veciach nikto urcite neprerobi, su naozaj uzasne :D
    Lekarenske znacky velmi nemusim, ale Kerastase mam rada a o Fusio-Dose pocujem prvykrat, no vyzera to velmi dobre :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Oooch urob recenziu na Touche Eclat, som zvedavá na fotky!!

      Odstrániť
  3. Pěkné! Sama bych si vybrala, z jakéhokoli z těchto dárků bych měla ohromnou radost :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Skvele tipy! Ja by som si este vedela vybrat z ruzov YSL a Chanel a kremov Juvena, aach :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já bych hned brala tu kúru na barvené vlasy:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Touche Éclat.. můj sen! ale tu cenu by moje svědomí nezvládlo! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Aaach jaaj, ja by som si tiez vedela zazelat kozmetickeho jeziska :)
    Meteority od Guerlain s poriadnym stetcom, parfum, ocny krem od Clinique...
    Ale aj tento rok to vyzera, ze si jeziskom budem sama sebe, tak Vianoce si zoberiem ako vyhovorku, aby som to trosku prehnala :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som si písala pred pár týždňami podobný wishlist na blog a jedna baba mi napísala, že očný krém Clinique je na prd (ak myslíš, taký ten lososovej farby), tak ten už ma prešiel :)Ale Meteority, kvalitné štetce áno áno, sme na rovnakej vlne :))

      Odstrániť
  8. s tým korektorom naprosto súhlasím :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Já bych toho chtěla..:D Především chci zrcadlovku :D

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Wow, skvělý výběr :-), určitě bych něco takového také velmi ráda viděla pod stromečkem :-D
    Glamour and Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Kdybych si měla vybrat jeden kus kosmetiky, který se mnou poputuje na opuštěný ostrov, byl by to korektor. Můžu být nenalíčená, však co, jiný obličej si barvičkami stejně nenakreslím, já budu pořád já. Ale čistá pleť je základ. A kdybych si měla vybrat jednu jedinou věc z ranku barviček, tak neodvolatelně rudá rtěnka. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Aký je účinok Kerastane fusio na farbene vlasy a kolko to priblizne stoji?

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne