nedeľa 17. novembra 2013

Čo kúpiť ocinovi na Vianoce

Môjmu ocinovi sa na každý sviatok najviac zavďačím kozmetikou, pretože ju má veľmi rád a nakoľko nikto nečaká, že kozmetika chlapa poteší skoro nikdy ju nedostane. Ja ho však poznám najlepšie a preto pre mňa ako kozmetickú maniačku je nakupovať práve jemu najväčšia radosť. Vianoce sú tu už naozaj zachviľu a preto aj túto nedeľu budem pokračovať v mojom darčekovom seriály a dnes sú to darčeky pre ocina.  Opäť som darčeky rozdelila do cenových skupín aby si každý vybral podľa svojej peňaženky.


Do 10 eúr:

1, Myslím si, že nech Váš ocino obľubuje alebo neobľubuje kozmetiku klasickým kozmetickým základom určite nepohrdne. Sprchový gél a dezodorant sú niečo, čo by na poličke nemalo chýbať žiadnemu chlapovi.  Ideálne je kúpiť ich v rovnakej rade a vyberať s maminou, aby jej potom tatino pekne voňal. Sprcháč ani deo nie sú finančne náročné a zvládne ich naozaj každá peňaženka.





2, Ja osobne radšej namiesto sprchového gélu kupujem balzamy po holení. Je to už akoby vyšší level pri mužskej starostlivosti a nie každý chlap ich používa. Pritom je to také praktické! Nepoznám chlapa, ktorý by po holení nebol červený a citlivý a tento malý zázrak pokožku krásne upokojí a hydratuje. Obzvlášť dôležitý je najmä teraz v zime keď pokožke vyslovene škodí ak sa po holení neošetrí.


3, Veľmi pekná pánska voňavka je Black Suede z Avonu, ktorá je úplným nepomerom v cene a kvalite. Na internete stojí naozaj málo a má krásnu intenzívnu vôňu, ktorá dlho vydrží. Z môjho pohľadu sa kľudne vyrovná aj omnoho drahším voňavkám. Má aj pekný elegantný flakon a pôsobí draho. My osobne ju kupujeme ocinovi už niekoľko rokov a stále sa jej neprecítil. Naozaj v tomto prípade odporúčam zaloviť kľudne aj v lacnejších vodách, niekedy sa tam dajú nájsť super úlovky.









Do 20 eúr:

Väčšinou platí, že čím máte viac peňazí tým lepšie môžete nakúpiť ale ja osobne by som kľudne ostala v tej lacnejšej kategorii, pretože či už voňavka alebo taký kozmetický balíček, všetko sú to super veci. Avšak môže sa stať, že Váš tatino nemá rád Avon a spomínanú kozmetiku si kupuje sám pravidelne preto som našla aj pár úlovkov, ktoré stoja do 20 eúr a stoja za to :)
Cerruti 1881 je pomerne ikonická vôňa a málokto vie, že existuje aj v pánskej verzii. Ja osobne som ju tiež pomerne dlho registrovala len v dámskom prevedení, ale odkedy som ovoňala pánsku mám rada obe. Je to skôr jemnejšia vôňa, ktorá veľmi pekne vyprchá. Páči sa mi, ako sa menia jej tony od začiatku po koniec. Je podľa mňa super pre tatinov, ktorý chcú pekne voňať ale nie príliš prehnane. Proste pekná vôňa na každý deň!





Joop Homme je zase úplný opak. Je to krásna pomerne dosť silná vôňa určená pre starších chlapov. Je naozaj veľmi výrazná, taká akoby sladko-korenistá a určite by som ju pred kúpou išla ovoňať, pretože nemusí sedieť každému. O jej intenzite napovedá aj výrazný červeno-cyklámenový flakon, podľa ktorého môže byť zrejmé, že to nebude nič jemné ani ľahké.

Nad 30 eúr:

Ak je Váš rozpočet nad 30 eúr a povedzme si úprimne aj trochu viac poradím Vám len jednu vec - kúpte tú naj naj naj naj naj najkrajšiu pánsku voňavku na svete a to Fahrenheit. Je to prekrásna sýta dlhotrvajúca korenistá vôňa, ktorá sa podľa mňa 98% ženám proste musí páčiť. Keď ju raz ucítite budete ju mať v nose vždy, keď okolo Vás prejde niekto navoňaný Fahrenheitom.






Kozmetika je vďačný zdroj na darčeky aj pre tatinov. Niečo pekné sa dá nájsť naozaj v každej cenovej kategorii záleží len na tom, čo má Váš tatino rád. Ak je to čistý praktik určite poteší sprchový gél či deodorant, ak sa rád trochu vyfintí určite bude nadšený z nejakej peknej voňavky.
A čo Vy? Čo kupujete Vášmu ocinovi? Máte už darček?

19 komentárov:

  1. Pro taťku vždy nevím co mám kupovat, a tak mu každý rok naděluji ty kosmetické kazety. Jenže si na takový ty všelijaký vůně atd. moc nepotrpí, takže každý rok je otázkou, co mu mám koupit :D ....Hrozně se mi líbí tví logo :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kozmetické kazety sú super vec, sú často za super cenu a sú v nich šikovné veci :) a ďakujem, som rada, že sa páči :)

      Odstrániť
  2. Ja kupujem väčšinou buď niečo od Playboya alebo Adidas a nejako to potom spojím a zabalím :) Alebo tiež nejaký šál a rukavice by sa hodili :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Sprchový gel je každoroční záležitost, protože vím, že mu udělá hroznou radost plus nějaká voňavá pěna do koupele:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som kupovala minulý rok taký balíček aj s penou do kúpeľa proti únave svalov (lebo ocino športuje), sprcháč síce minul, ale tá pena do kúpeľa je tam nedotknutá :/

      Odstrániť
  4. moj tatino má rád prírodne a bio veci, preto mu asi kúpim nejakú takú kozmetiku, aj keď je drahšia :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Teraz prednedávnom som k jednej objedávke dostala Nobilis Tilia vzorku pánskeho krému na tvár s argánovým olejom. Dala som ju ocinovi a strašne sa mu páčila, takže odporúčam :)a je to prírodné!

      Odstrániť
  5. Ja tak isto stále kupujem nejakú tú kozmetiku,nejaké funny tričko alebo niečo do auta :DDD


    Beperfectissimple

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. veci do auta, na tie som zabudla, tiež veľmi vďačné darčeky :)

      Odstrániť
  6. Můj táta si vždycky něco vymyslí. Tyhle věci už ho tolik neberou.. Má je, a pokud dojde, tak se kupují hned..

    Třeba minulý rok chtěl mlýnek na maso :))

    A.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To potom tatino asi rád varí, že :) no keď si povie, čo by chcel to je ten ideálny prípad. Môj bohužiaľ pokaždé hovorí ,,nerobte si starosti, nič nepotrebujem" ..

      Odstrániť
  7. Ocinovi kupujem zásadne len sprchovací gél a nejakú tú vodu alebo balzam po holení, nič iné. Neviem čo iné by som mu mala kúpiť :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Fahrenheit sa musi pacit 98% zien? Podla mna naopak. Je to velmi vyrazna, pre vela ludi neznesitelna vona, z mojej skusenosti im skor vadi.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vážne? Ja zase naozaj nepoznám nikoho komu by prekážal :) ale vždy platí 100 ľudí 100 chutí :)

      Odstrániť
  9. Pekny clanok a vdaka za rady :) ale s Fahrenheitom nesuhlasim. Ta vona je priam odporna. Ma ju kolega v praci a zakazdym sa mi z nej dviha zaludok, nic horsieho si na chlapovi neviem predstavit. Patrim k tym 2% pre ktore je tato vona odpudzujuca. Pekny vecer prajem :) Zuzana

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne