pondelok 18. novembra 2013

Multifunkčná Nivea


Pred pár týždňami som vám písala o mojom momentálnom telovom peelingu a napísala som, že vám napíšem aj o peelingu, ktorý používam na tvár. Peeling si na tvár dávam každý ťýždeň a na rozdieľ od toho telového tento musí byť jemný. Mám nesmierne citlivú tvár, na ktorej sa mi ľahko robia ranky a preto potrebujem peeling, ktorý jednak hydratuje a jednak nedráždi. Našťastie som si zlý peeling kúpila len dvakrát v živote a inak sa mi celkom dobre darí vyberať si tie správne. 
Tento peeling poteší všetkých, ktorý radi ušetria a neradi objednávajú z internetu .Prečo? Pretože tento peeling nie je len peeling, ale aj maska a pleťový čistič v jednom a zoženiete ho v každej drogérii.

Nivea peelingy používam od základnej školy a keď si dobre spomínam, bol to dokonca prvý peeling, aký som kedy mala. Presne si nepamätám jeho názov, ale viem, že bol tiež modrý a v sade mal aj čistiacu vodu a mlieko. Za ten čas sa toho veľa nezmenilo, Nivea stále preferuje modré balenie, cenovú dostupnosť a drží sa svojich tradičných vôní. Neviem ako Vám, ale ja nepoznám ani jeden Nivea výrobok, ktorý by krásne nevoňal. Všetky voňajú veľmi príjemne, jemne, čisto. Nikdy to nie sú násilné alebo ťažké vône, mne vždy príde ako základ klasický Nivea krém v modrej plechovke a k tomu pridané niečo navyše.
Peeling má veľké 150 ml balenie, čo je pomerne netradičné, pretože zvyčajne majú peelingy 50 alebo 75ml. Je to naozaj veľká pixla, čo môže byť dané aj tým, že je to multifunkčný výrobok. Ako som už spomínala výrobok môžete použiť :
ako peeling - nanesiete na navlhčenú tvár malé množstvo a krúživými pohybmi si peeling rozmasírujete po pokožke. Ja osobne odporúčam takúto masáž asi na 2-3 minútky, pričom musí byť naozaj veľmi jemná a vám príjemná. Pekne si rozcirkulujete tvár a navyše odstránite aj všetky nečistoty. 

ako masku - nanesiete na tvár, necháte pôsobiť 5 minút a umyjete. Naozaj veľmi ľahké a efektívne pre každého koho trápi mastnú pokožka, vyrážky či iné neduhy. 

Peeling má príjemnú stredne hustú konzistenciu, v ktorej sa nachádzajú zrniečka. Zrniečka sú jemné pričom peeling aj príjemne hydratuje, čiže tvár po umytí nie je vysušená. Je podľa mňa ideálny pre všetky typy pokožky, pretože je jemný ale nečistoty naozaj pekne odstráni.

Mne osobne peeling pripomína veľmi ospevovanú Neutrogenu akurát s tým rozdielom, že je o polovicu lacnejší. Neutrogena stojí okolo 8/9 eúr a Nivea okolo 4,40. Ja osobne ho odporúčam najmä ako peeling, pretože je naozaj veľmi jemný a krásne vonia, ale ak máte mastnú pleť možno ho ešte viac oceníte ako masku, pretože mastnotu  vsiaka ako papier na pečenie.

A čo vy? Kupujete si peelingy alebo masky v drogérii? Máte radi vôňu Nivea výrobkov?

21 komentárov:

  1. Vypadá hodně dobře :))) u nás jsem ho ale ještě nezahlédla :(

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Na tuto niveu nedam dopustit..a to som vyskusala snad vsetky drogerkove peelingy..vyhovuje mi,naozaj krasne vonia a je lacny..sice teraz vedie v mojom rebricku neutrogena,ale tato nivea je ozaj super :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne práve príde neskutočne podobný Neutrogene, akurát rozdiel je v cene, Nivea je o polovicu lacnejšia :)

      Odstrániť
  3. Ten krém vypadá skvěle :). Já jsem na něho čela téměř chválu, a tak věřím, že určitě bude jedinečný!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nivea má prostě super kosmetiku :) Já sice teď mám hoodně moc přípravků na obličej, ale možná časem se po ní přeci jen porozhlédnu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Keď sa ti minie nejaký peeling aspoň vieš aký hľadať :)

      Odstrániť
  5. Já osobně mám ráda i peelingy, ale i masky. A když je maska super barevná a peeling super voňavý, tak se mi těžko rozhoduje, co mám radši :D O:)

    http://shades-of-silvie.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Nevypadá špatně, ale mám zkušenosti, že mi peeling nic na obličeji nedělá:/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nie? Ale určite musí aspoň odstrániť tú vrchnú ,,nadbytočnú" pokožku a pekne prečistí :)

      Odstrániť
  7. Ja som s tymto produktom spokojna :) pouzivam pravidelne vecer pri odlicovani

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ja som sa bola dnes ráno na neho pozrieť v DM a nevidela som ho, baby kde by ho mohli mať? Kate

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak si z BA ja som ho videla v Tescu :) podľa mňa by ho však mali mať aj v DM len peelingy zvyknú mať uložené na spodných regáloch :(

      Odstrániť
  9. Tak po něm se musím podívat. Mám celkem citlivou pleť a sháním něco ve formě peelingu nebo masky na hlubší pročištění. Taky se ptám, kam pro něj, prosím? V Tetě jsem ho u nás určitě neviděla, tam jsem se dostala minule a peelingů měli dost malý výběr. DMko? Rossmann?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite by som aj v ČR skúsila Tesco, to zvykne byť dobre zásobené alebo DM :)

      Odstrániť
  10. Hodilo by sa. Niveu mám docela rada, nevedela som, že ponúkajú aj peeling. Ak túto vecičku raz niekde nájdem, pôjde určite so mnou domov, ani drahé mi to nepríde.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nie cena je podľa mňa super, najmä ak si vezmem do úvahy, že má 150 ml :)

      Odstrániť
  11. tenhle miluju! taky jsem o něm psala :))

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne