sobota 9. novembra 2013

Printic - novodobá pohľadnica


Veľmi som sa potešila, keď som dostala ponuku vyskúšať Printic, pretože som jednak o tejto aplikácii nikdy nepočula a jednak mám veľmi rada fotky. Nepoznám nikoho iného z môjho okolia, kto by si okrem mňa dával vyvolávať fotky, ale ja na vyvolané fotky proste nedám dopustiť. Vždy si fotky dávam vyvolávať do týždňa kým dôjdem z dovolenky, aby som potom každého mohla otravovať a ukazovať čo všetko som videla a jedla (áno áno patrím k tým ľuďom čo sa fotia s každým dobrým jedlom:). Každopádne ak ste na tom tak ako ja a nesledujete každú novú aplikáciu, ktorá vyjde predstavím vám Printic. 

Printic je aplikácia na smartfony, ktorú si stiahnete zdarma a potom ju môžete ľahko využívať. Ide proste o to, že sa odfotíte mobilom a danú fotku potom môžete hocikomu!!! hocikde!! na svete poslať a fotka mu dôjde v tejto peknej obálke do 3-5 dní. Určite Printic nemôžete chápať ako vyvolávanie fotiek, nie! Skôr to berte ako peknú možnosť poslať niekomu darček, ktorý absolútne nečaká a nesmierne poteší. 

Príklad - predstavte si, že ste na dovolenke v Paríži - odfotíte sa pod Eiffelovkou a tú fotku môžete rovno poslať vašej kamoške, mamine hocikomu pričom jej dôjde skôr ako sa vrátite (takže to daná osoba nebude vôbec čakať) a zaplatíte za 1 fotku s poslaním okolo 1 eura. Je to lacnejšie ako pohľadnica, je to štýlové, pekné a personalizované.


Čo sa samotnej aplikácie týka je naozaj veľmi jednoduchá, fotky si môžete orezať či dodať k nim nejaký text. Mne osobne na mojom mobile ani tablete nešla veľmi dobre (neviem prečo), tak som si fotky dala poslať zo snúbencovho a tam to išlo jedna radosť. Inak aplikácia je aj celkom rýchla, celé poslanie, odfotenie a objednanie trvá do 3minút.




Čo na to poviete? Využili by ste to? Páči sa Vám to?

9 komentárov:

  1. mne sa to veľmi páči, tiež som mala možnosť aplikáciu skúsiť :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja som o tejto aplikácii čítala, že si môžeš vyvolať pre seba, ale že poslať niekomu..to som nevedela dobrý nápad ako si napísala :) A ja som jedna z tých, ktorá vyvoláva fotky a dokonca fotí ešte ja na lomo (film) :D niečo mám ja na blogu ;)
    Tati

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sa strašne páčia Lomo foťáky, tie sú naozaj štýlové a tie fotky sú super!

      Odstrániť
  3. Printic je skvelá aplikácia. Taktiež som od nej mala možnosť skúsiť si objednať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Je to docela chytrý a promyšlený, ale asi bych to nevyužila :D Nevím proč, ale jsem radši pro tu klasiku..nerada zkouším tady ty moderní věci..Ne že bych ale byla nějaká zastaralá, to ne ! :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám tiež rada klasicku ale bohužiaľ sa mi asi v 50% prípadoch kedy som posielala zo zahraničia pohľadnicu stalo, že nikdy nedošla..Kamarátom by som poslala fotku a babkám pohľadnicu :)

      Odstrániť
  5. Je to super :) Už jsem si také objednala pár foteček :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne