nedeľa 24. novembra 2013

Vianočné darčeky pre sestru

Tak ako každú nedeľu aj dnes sa budem venovať kozmetickým tipom na Vianočené darčeky. Dnes to budú konkrétne darčeky pre sestru, čo je ceľkom ľahká a vďačná téma. Ja osobne som síce jedináčik ale rada sa zarozmýšľam do toho, čo by som kúpila sestre keby som ju mala. Pre potreby dnešného článku budem vychádzať z toho, že má Vaša sestra rada kozmetiku a tak jej nachystáme niečo mega super.

Do 10 eúr:
Bourjois Beauty Full Volume sada- mne keby dala sestra (alebo hocikto) takúto sadu skákala by som od radosti. Bourjois má výbornú kozmetiku a sada v ktorej nájdete riasenku a lak na nechty je proste bomba. Keď k tomu pridám veľmi pekné balenie a kvalitu samotnej značky, je to výrobok, ktorým určite urobíte radosť. Neviem síce aká je táto špirála, ale laky má Bourjois veľmi dobré s príjemným širokým štetcom a sýtymi farbami.




Dermacol Black Sensation Ultra Black sada. Ak Vašu sestru nebaví starať sa o nechty, možno ju viac poteší balíček, ktorý sa bude venovať čisto starostlivosti o oči. V tejto Dermacol sade nájdete predlžujúcu špirálu a výbornú čiernu ceruzku na oči. Príjemným bonusom je naozaj veľmi pekná kozmetická taštička, ktorú potom môže sestra používať.





Do 20 eúr:
Brushart štetce- každá baba by doma mala mať sadu štetcov. Osobne si myslím, že je úplne jedno akej sú značky, hlavné je, aby tam boli všetky, ktoré potrebujete, Táto sada obsahuje výborný výber a Brushart je dobrá značka fungujúca všade po svete. Sestra tam nájde štetec na púder, líčka, rozjasňovač, linky, tiene, obočie.. Krásna sada šikovne schovaná v peknom púzdre.






Elizabeth Arden Day Essential Color Collection kozmetická sada I. Limit do 20 eúr nám dovoľuje zahrnúť už aj trochu luxusnejšie značky a na internete som našla túto krásnu sadu Elizabeth Arden. Vianoce sú čas väčšieho obdarúvania a každú babu poteší ak v kabelke bude môcť mať jeden luxusný rúž. Rúžom navyše táto sada vôbec nekončí, nájdete v nej: 6 očných tieňov, lícenku, lesk a dva rúže.

 


 




Do 30 eúr:
Bvlgari Omnia Amethyste - nakoľko mňa vždy najviac poteší voňavka, samozrejme, že som ich musela zahrnúť aj tu. Do 30 eúr zoženiete veľa pekných voňaviek a viem, že BVLGARI sa teší všeobecnej obľube. Osobne si myslím, že sú to veľmi príjemné vône, ktoré určite nikomu nespôsobia hlavobôl ani nič obdobné. Navyše majú pekné štýlové balenie, ktoré nie je ani príliš veľké ani ťažké takže sestra parfém môže s kľudom nosiť v kabelke.




Nad 30 eúr: 
 Kategoria nad 30 eúr je aj v prípade darčekov pre sestru tá najlepšia. To znamená, že môžete kúpiť takmer hocičo, záleží len na Vás a Vašej sestre čo má rada a ako dobre ju poznáte. Ja osobne by som opäť kúpila parfém a pravdepodobne Burberry Body. Bola to novinka minulého roku, ktorá vonia naozaj krásne a netradične. Parfém v sebe kombinuje ovocné, kvetinové aj korenisté prvky čo vytvára netradičnú a naozaj krásnu kombináciu. Aj keď sa o ňom veľa popísalo stále mám pocit, že je to voňavka, ktorú na veľa ľuďoch necítite a tak bude mať Vaša sestra niečo výnimočné. 

A čo vy? Už viete čo kúpite sestre?

24 komentárov:

  1. Ja osobne som presne zvazovala ,ze sestre kupim kozmetiku. kedye sa zaujima o make up ale nema vela casu na to aby nejako skumala jeho tajomstva a podobne veci rozhodla som sa jej takyto nejaky balicek vyskladat :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. No ja mám dve "sestry" aj ked som vlstne tiž jedináčik. Prvá je moja sesternica, s ktorou som vyrastala a máme taký vzťah, že by nám aj kdejaké sestry mohli závidieť. Tej rozhodne kúpim kozmetiku, ja neviem čo to so mnou je, ale proste prvé na čo myslím je kozmetika :D Druhá je moja nevlastná sestra, máme spoločného ocina, ale nežijeme spolu, má 9 rokov. Pravdu povediac vždy jej kupujem šampón a nejakú detskú voňavku s Avonu alebo Oriflamu. Čakám čo bude v puberte aby som jej mohla kupovať aj také serepetičky jak je bižu alebo šminky :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten vzťah so sesternicou ti závidím. Ja mám síce viac sesterníc ale jedna je úplne úžasná, neskutočne zaujímavá osobnosť ale bohužiaľ žije v zahraničí a nemám čas ju často vidieť. Vždy keď je tu tak hltám každé jej slovo, je to baba, ktorá ma neskutočne veľa kamarátov a tým závidím, že s ňou môžu byť :)) A kupovať darčeky malému dievčatku, Romi lepšie by som sama nevybrala :) Ako si napísala Avon aj Oriflame majú úžasné detské voňavky ja sama som ich mávala a doteraz na nich spomínam s úsmevom :))

      Odstrániť
  3. Po tomhle článku taky toužím po sestře!:D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. kupovat dárky pro sestru je snad vždy nejtěžší :D
    Sweet nothing by B.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Kosmetiku si se sestrou vyměňujeme pravidelně. :) Nejvíc parfémované "vody". Ona miluje růžovou Adidasku, já zase Esprit Connect. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. kez byhc mela sestru, ktera by takle vybirala darky:D segru mam nevlastni a ponekud starsi nez jsem ja, takze zadna kosmetika se konat nebude :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Škoda :( tak potom ostáva už len nejaké super kamoška :)

      Odstrániť
  7. Já nakupování pro ségru miluju! Ráda jí dělám radost a baví mě za její dárky utrácet. Nějaká kosmetika vždy padne, většinou třeba balzámy na rty, nebo tělová mléka:)
    The Huge Lover

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeej to je pekné! Nepoznám veľa ľudí, čo majú so sestrou super vzťah čiže to veľmi pekne znie!

      Odstrániť
  8. Myslim, ze s kometikou clovek nemoze nic pokazit ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tak já sestru mám a jsem za to moc ráda, máme pěkný vztah ;) a kupuju jí kosmetiku každý rok a ona mně. :D od pečující po dekorativku, takže Vánoce jsou u nás samé jéééé. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Super článok..keďže mám dve sestry :))

    http://styleofsistersblog.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Já jsem sestře nakoupila už tolik kosmetiky na Vánoce, že to snad není už ani pěkné. :D
    Ale určitě super článek :)

    http://shades-of-silvie.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne